Nascita Professional Ocean Series Tampon Fondöten Fırçası



Nascita'nın her çıkardığı fırça efsane.Herhalde dünyanın en güzel fırça markası.Her çıkardığı fırça mı işe yarar ya :D Hani bazen bazı fırçalara bu neden çıkarılmış deriz ya Nascita'da böyle bir fırça görmedim henüz :D Yine çıkardığı serilerden brine ait fondöten fırçasını inceleyeceğiz bu yazımda.Gratis'e özel çıkardığı Ocean serisinden Tampon Fondöten fırçasını incelemeye başlayalım.






Fırçanın numarası 218.Tampon Fondöten Fırçası/ Buffer Foundation Brush diye geçiyor adı.Özel tarasım fırçaları; yumuşakve yüksek kalite doğal-sentetik kıl yapısına sahiptir.


Küt uçlu,geniş bir fırça.Fırçanın kılları sık, yumuşak.Genellikle bu tip fırçalar pudra için çok uygun oluyor.Fakat bu fırça ten makyajında kullanılan her ürün için çok güzel.Ürünün sapındaki oymaları ve şekli çok şık.Fırçayla ürününüzü dilerseniz sürerek dilerseniz tampon hareketlerle dilerseniz dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz.Fondöten fırçalarını anlatırken genellikle bastırmadan kullanın derim ama bununla bastırılsa da çizgi çizgi bir görünüm ve iz bırakmıyor.

Kolay temizleniyor ve dökülme yapmıyor.

Bu ürünü indirimden 29,90 liraya aldım.




Pudrayı eşit ve çok güzel dağıtıyor.



Krem fondöteni çizgi çizgi iz bırakmadan,ürünü emmeden kusursuz bir şekilde dağıtıyor.Hatta bu fırça krem fondöten uygulamak için birebir.




Likit fondöteni kusursuz dağıtmada en başarılı fırça olabilir.Çizgi bırakmadan,ürünü emmeden eşit dağıtıyor.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Nascitanın bu serisi çok güzel ben de almayı düşünüyorum indirimde denk gelirsem mutlaka alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve başarılı fırçaları var denemenizi tavsiye ederim :)

      Sil