Wet n Wild Rose In The Air Far Paleti


Wet n Wild'ın Anastacia Beverly Hills Renaissance paletindeki renklere muadil renklerin bulunduğu Rose In The Air paletini çok merak ediyordum.Sınırlı Üretim olarak çıkmıştı ve Gratis'e de bir ara her bir mağazaya 3-5 tane getirilmişti ve o zaman o paleti kaçırmıştım.Bir daha da gelmez diyordum.Geçtiğimiz günlerde Gratis'e gitmiştim.Wet n Wild standında bu palet yan şekilde duruyordu ve ben de Comfort Zone'dur ama yine de bir bakayım dedim.Ne göreyim Rose In The Air paleti ellerimin arasnda :D Ve bir tane kalmıştı ayrıca indirimdeydi şansıma.19.90'a paleti kaptım.




Bir ürünü görsel olarak beğeniyorsam çok fazla yorum okumadan o ürünü bizzat deneyerek alıyorum genellikle.Yorumunu okuduklarım da oluyor ama mesela bu paletin renklerini görünce yapı falan düşünmeden alacaklarım listesine ekledim.Gratis'te de denemeden aldım.Zaten testerı yoktu bu ürünün.

Şöyle söyleyeyim uzatma tek kelimeyle anlat diyenlere 'süper' diyorum.Muhteşem bir palet.Anastacia'yı denemedim ama bu palet varken zaten bu tonlarda başka palete ihtiyaç duymazsınız.

Ambalaj sade ama yine de şık duruyor.10 rengi bu şekilde paletin içine yerleştirmeleri değişik ve güzel olmuş.

Yapısı yumuşacık,acayip hafif.Kremsi,pudramsı gibi bir yapıda.Sürdüğünüzde sanki ürünü sürmemiş gibi hissediyorsunuz ne biçim bir tabir oldu bu :D Bu kadar hafif olmasına rağmen pigmentasyonu da bir o kadar yüksek.Dökülme yapıyor.O da nazarlık oluversin :D Göz makyajını ten makyajından önce yaparsanız yada farı parmaklarınızla uygularsanız dökülme problemini de çözmüş olursunuz.

İçerisinde hem sıcak hem soğuk tonlar var.Sıcak tonlar biraz daha fazla.Palete ilk bakıldığında kızıl tonlar dikkat çekse de soğuk tonlarda da bir iki renk var.2 ışıltılı renk mevcut diğerleri mat.Matların arasında da biri soğuk biri sıcak alttonlu iki geçiş rengi var.




Renkleri inceleyeyim;



Transition (geçiş) renklerinden yukarıdan aşağı;

1. renk; soğuk,grilik barındıran açık kahverengi.Mat.

2. renk; sıcak,bronz tonlarda,turuncu tonlar içeren mat kahverengi.


Sol sıradaki renklerden yukarıdan aşağı sırayla;

1.renk; sarı alttonlu,bej,mat bir renk.Brulee'nin hemen hemen aynısı diyebiliriz.Tüm göz kapağına uygulanabilir ve nötrlenebilir.

2.renk; turunculuğu biraz daha baskın olan şeftali tonlarında,ışıltılı hatta yansımalı müthiş bir renk.

3.renk; mauve taupe denen,soğuk kahverengi tonları içeren lila rengi.Mat.

4.renk; ışıltılı,mürdüm rengi.


Sağdaki renkler yukarıdan aşağı sırayla;

1 renk; turuncu tonlarda,mat kiremit rengi.

2.renk;  mat,mürdüm-bordo tonlarda bir renk.

3.renk; mat,vişne çürüğü rengi.

4.renk; mat,koyu,patlıcan moru rengi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar