İndirimden Almanızı Tavsiye Ettiğim Ürünler


İndirim dönemindeyken sizlerle neler alınabilir ve benim de yedeklemek istediğim ürünler neler paylaşmak istedim.


Öncelikle Loreal'in Lumi Cushion'ını denemediyseniz mutlaka deneyin derim.Cushion fondötenler genellikle cildi kurutur fakat bu cushion cilde nemli görünüm sağllıyor,kapatıcılığı iyi ve uygulaması da çok kolay.Bu yedeklemek istediklerimden.



Nascita'nın Gratislerde satılan Ocean serisini de deneyebilirsiniz.Özellikle Buffer Foundation Brush'ı alabilirsiniz.

İndirim zamanı bence en çok depolanması ve deneenmesi gereken şeyler kişisel bakım ürünleri.Özellikle şampuan,sabun,duş jeli bol bol depolanmalı.Bu kategoride iki önerim var; biri Duru Perfume Duş Jeli Orchid diğeri ise Bioblas'ın bütün şampuanları.Bioblas'ın çıkardığı her şampuan saça çok iyi geliyor.Kendi saç tipinize göre de seçebilirsiniz tabi.


Dünyanın en iyi,uygun fiyatlı ve kapatıcılığı yüksek fondöteni.Catrice HD Liquid Coverage Foundation.Bol bol stoklamak lazım.



İndirim zamanı ürün almadan çıkmayın diyebileceğim tek marka The Balm.Her ürünü harika ama bu bahsedecğm ürünleri çok iyi ve kullanışlı.Hem makyaja yeni başlayanlar hem de makyaj konusunda artık kendini geliştirmiş olanların memnun kalabileceği hem başarılı hem pratik ürünler.Öncelikle 2 palet var.Birincisi Voyage 2 paet.İçerisinde allık,highlighter,rujbronzer,bir sürü tonda far olan tam seyahat paleti.Bunu yanınıza alın bir fondöten bir de rimel alın tamam.Başka birşeye ihtiyaç duymuyorsunuz.Renkler de oldukça güzel.Diğer palet Highlite n Con Tour; içerisinde kontür-aydınlatma işlemi uygulayabileceğiniz birçok renk var ve hepsi de çok kullanışlırenkler ve yapı olarak da güzeller.Ben bronzer allık karıştırmaolayını seviyorum bu ikinin bir arada olduğu bir ürün var The Balm'da Balm Desert.Çok hoş bir tona sahip.Hem allık hem bronzer niyetine kullanılabilir.Açık tenliler de koyu tenlilere de yakışabilecekk bir renk.Bahama Mama; yine uygun fiyatlı ve başarılı bir bronzer hatta kontür rengi.




Bir diğer mutlaka yedeklenmesi ve alınması gereken ürün Blistex'in dudak koruycuları.En başarılı dudak koruyucu Blistex'in.Ne kadarckurumuş,çatlamış vs olsa da onarıyor ve nemlendiriyor.


Pastel markasından indirimde denemeniz için 3 seri önereceğim.Birincisi tekli Nude farları.Tonları harika,yapıları mükemmel.Diğeri Nude Eyeshadow Palet'i.Tek bir palet olsun hem günlük tonlar hem özel günler için kullanabileceğim uzun süre yetecek ve rahat kullanabileceğim bir palet öner derseniz bu paleti deneyin derim.Son olarak da Daylong Likit Mat Rujlarını denemediyseniz yada değişik renklerini merak ediyorsanız mutlaka alın derim.




Gosh Gratislerden kalktı ama hala bazı Gratislerde varsa 4'lü paletini alın derim.Hem renkleri çok iyi hem de kullanışlı.



Maybelline'in her ürünü denenebilir ama ben 3 ürün seçtim sizler için.Master Drama Nude kalemlerin yapıları ve tonları harika.Mutlaka alın indirimden.Age Rewind kapatıcı da ince yapılı kapatıcılığı iyi bir ürün.Bunu da yedekleyebilir yada deneyebilirsiniz.Master Ink Eyeliner da denenmesi gereken ürünlerden.Simsiyah ve uygulaması kolay likit eyeliner.



Cilt bakım ürünü olarak Kore markalarını mutlaka deneyin derim.Özellikle Pure Beauty Pudding Cream'i denemeniziöneririm.



Elime bir miktar para verilse ve bunu tek bir kozmetik markası için harcayabilirsin deseler direkt Flormar'a girerim herhalde :D Her ürünü harika ama sizler için en beğendiğim 2 ürünü seçtim.Silk Matte likit rujlarını mutlaka deneyin.Bir diğeri de mağazalarda olmasa da internetten indirimden alabileceğiniz Flash Rende Pudra.





Bol bol kağıt maske depolayın.Özellikle Gratis'te satılan Han Bang Mein Cosmetic'in maskeleri çok iyi.


Ve son olarak Rimmel London Kate Sculpting Paleti'ni almanızı öneririm.Kullanışlı ve güzel bir kontür paleti.


İndirim için tavsiye edebileceğim ürünler bunlardı.Sizlerin deneyip indirimden denemelisin dediğiniz ürünler varsa yorumda belirtebilirsiniz :)




Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Güzel öneriler olmuş. Ben şimdilik elimde olan ürünleri bitirmeye çalışıyorum. Kozmetik alanında bir dönem kendimi baya kaptırıp her şeyden almıştım çünkü. Bilinçsiz bir şekilde alışveriş yapınca hem kullanılan ürünler ziyan oluyor hem de gereksiz bir harcama yapılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sadece ihtiyaç olan ürünlere yönelmeli yoksa bir sürü ürün birikiyor ve tarih geçince de çöpe gidiyor

      Sil
  2. Güzel bir öneri listesi olmuş, aralarında denemediklerim var bakmak lazım ^^

    YanıtlaSil
  3. Paylaşım çok hoş olmuş:) Ürünlerin bazıları baya güzel klasik zaten silk matte 'yi zaten kullanıyorum ama golden rose un longstay mattesini daha çok beğeniyorum öneririm https://shop.goldenrose.com.tr/ruj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Evet Golden Rose'un likit mat rujları da çok güzel.Kalıcılıkları biraz daha fazla.

      Sil