Loreal Kivili Şeker Peelingi (Siyah Nokta Karşıtı)



Loreal'in çıkardığı cilt bakım ürünleri çok güzel değil mi.Hemen hemen her cilt tipine ve problemine karşı ürün çıkardılar.Özellikle kil maskeleri ve peelingleri cilt bakımı konusunda oldukça başarılı.Bu yazımda da kivi özlü peelingini anlatacağım.



Siyah nokta karşıtı olan bir peeling.Arındırır ve siyah noktaları giderir.%100 doğal kaynaklı 3 şeker içeriyor.Yumuşak dokuya sahip.Yüz ve dudaklar için.Isıtan dokusu ile siyah nokta karşıtı.Özenle seçilmiş 3 şekeri arındırıcı özelliğe sahip kivi tohumları ile birleştirildi ve cildi kurutmadan anında arındıran,canlı görünüm ve bebeksi yumuşaklık kazandıran peeling geliştirildi. Esmer,sarı ve beyaz şeker içeren formülü cildi besler ve gözenekleri temizleyerek yoğun bir şekilde peeling yapar.Kivileri tohumları içeren formül ile cildi pürüzsüzleştirir ve siyah noktaları gözle görülebilir derecede giderir.Nane yağı içeren formülü ile cildi yatıştırırken cilt kusurlarının görünümünü azaltır.Limon yağı içeren formülü ile cildi arındırır.Hoş kokusu,hafif ve hassas jel dokusuyla mükemmel bir peeling deneyimi sunarken ısıtan etkisiyle cildi yoğun bir şekilde arındırır.Anında; duru ve temiz bir cilt.1 hafta kullanım sonrası; gözenek ve siyah nokta görünümünde gözle görülür azalma,yağdan arınmış bir cilt.Günden güne;can ve sağlıklı görünen,bebesi yumuşaklıkta bir cilt.



Artık cilt bakım ürünlerinde az ve doğal içerik kullanımı yaygın.Loreal'in ürünleri de böyle içeriklere sahip.Çoğunluğu doğal içeriğe sahip.Diğer şeker peelingleri gibi değil de jel formda zannettim ama bunun da içerisinde şeker taneleri var.Kokusu meyve ve parfüm karıışımı.Yağ ve kiden arındırıyor.Siyah nokta ve gözenek görünümü azalıyor.Cildi yumuşacık bırakıyor.İlk sürüp yaydığınızda ciltte ısınıyor.Cildi siyah nokta,kir yağ ve ölü derilerden arındırmak için güzel bir ürün.Dudaklardaki ölü deriyi de temizliyor.Hassas ciltliler biraz dikkatli kullanabilir.Yağlı ciltler için mükemmel bir ürün.Dudaklar için de güzel bir peeling ürünü.

Cosmohome'dan satın almıştım.
















Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Lorealin çok fazla kimyasal kullandığını öğrendim, o yüzden pek tercih etmiyorum artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tip markalarda kimyasal mutlaka olur zaten minimum olanların yada %100 organik olanların da fiyatları yüksek oluyor maalesef

      Sil
  2. Bu maskeleri aslında bende çok merak ediyorum.Daha almak nasip olmadı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimden alınabilecek güzel ürünlerden cildiniz hassas değilse

      Sil
  3. Pek fazla maske ya da peeling kullanmayan biri olmama rağmen alıp denemek istediğim bir üründü. Kivili olması beni cezbetti zaten. Direk pazarlama oyununa geldim yani! Siyah noktalarda gözle görülür bir azalma yapmadı. Hatta yüzümde ufak sivilcelere neden oldu. Zaten problemli bir cildim olduğu için bana pek iyi gelmedi tüm yüzüme kullandığımda. Bu nedenle sadece siyah noktaların yoğun olduğu bölümlere uyguluyorum. Kısmen başarılı bir ürün diyebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten hassas cildiniz varsa peeling ürünlerine çok dikkat etmeniz gerekiyor

      Sil