Procsin 5in1 Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli/ Firming Facial Cleansing Gel


Procsin markasının ürünlerini denemek için Procsin Bahar Kutusu aldığı daha önce söylemiştim.Çıkan ürünlerden biri de Sıkılaştırıcı Yüz Jeli.Birçok özelliği bir arada bulunduran ve günlük kullanım için tercih edilebilecek olan bu yüz temizleme jelini sizler için bu yazımda yorumlayacağım.




Siyah nokta karşıtı temizleme jeli.İçerdiği hindistan cevizi özü ile deri bariyerlerinin onarılmasına,nemlenmesine ve cildinizin gençleşmesine yardımcı olur,gliserol ile cildinizi nemlendirir makyaj ve kirlerin temizlenmesine yardımcı olur.Cildi tahriş etmeden derinlemesine temizlerken cildin doğal nemini korumaya yardımcı olur.Sabun içermez,yağ oluşturmaz,cildi arındırır.Düzenli kullanıldığında siyah noktaları gidermeye yardımcı olur.Yüz ve vücut için kullanılabilir.Makyaj temizlemek için kullanılabilir.Uygulanması biraz değişik.Pamuk yardımıyla uygulanıp sonra durulanıyormuş ama ben normal yüz yıkama jeli nasıl kullanılıyorsa yani sabun gibi kullandım.Duş jeli olarak da kullanılıyormuş.


Jel yapıda ama yıkadığınızda cildinizi kurutmuyor.Aksine nemli bırakıyor.Cilde pamuk gibi yumuşacık bir his veriyor.Sanırım hindistan cevizi özünden kaynaklı nem özelliği iyi.Ürünün 5 vaadi var;

Yüz temizliği; Cildi çok iyi temizliyor.Yağdan temizlerken ciltteki nemi azaltmıyor.Ölü deri ve kirden de güzel arındırıyor.

Cildi nemlendirmek; Bu konuda da çok iyi.Cildi içten ve dıştan güzel nemlendiriyor ve kuruluğu önlüyor.

Çevre kirliliğine karşı cildi koruma; Bu konuda da iyi.Dış etkenlere karşı cildi temiz tutuyor.

Vücut temizliği; Duş jeli olarak da kullanılıyormuş fakat bu konuda denemedim.

Siyah noktaları temizleme; Ufak çaplı siyah noktaları temizleme ve o gözenekleri sıkılaştırmada başarılı.

Bunların dışında cildi ve gözenekleri sıkılaştırma etkisini gördüm az da olsa.Yapısı hafif,mavi renkte ve kokusu hindistan cevizi kokusu.

Uzun vadede sivilcelenme yaptı.


Procsin 5in1 Sıkılaştırıcı Yüz Temizleme Jeli İçindekiler / Firming Facial Cleansing Gel Ingredients





Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. procsin yüz temizleme ürünlerini seviyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz hepsini denemedim bakalım diğer ürünleri nasıl :)

      Sil
  2. Procsin markasından yeni yeni haberdar oluyorum. Siyah nokta için çıkartmış olduğu maske ile procsin markasıyla tanıştım. Ne kadar başarılı bir marka bilemiyorum ama siyah maske pek işe yaramamıştı bende. Diğer ürünlerine de mutlaka bakacağım. Başarılı bulduğum ürünleri herkese yaymak istiyorum çünkü Türk markası bildiğim kadarıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu Türk markası çok başarılı ürünler çıkarıyor.Ben de Türk markalarına ağırlık vermek istiyorum.Bir Kore,İtalya veya Fransa kozmetik ürünleri kadar başarılı olabilir.Siyah maskesi cildi yormuyor ufak siyah noktalarda iyi hassas ciltliler için iyi olabilir :)

      Sil