Mayıs Favoriler 2018 (Müzik,Evcil Hayvan Ürünleri,Dizi,Yiyecek,Kitap)


Blogda bir ilk yaşanıyor.İlk defa bir favoriler yazımda kozmetik ürünü yok.Zaten mayıs ayının ortasından itibaren cildimi dinlendirmeye karar verdim sanırım bundan dolayı favori kozmetik ürünüm olmadı.Kitap,dizi ve diğer favorilerimi merak ediyorsanız okumaya devam edebilirsiniz :)
Kitap favorim;

Seçilmiş Kadın Hz Meryem (M.Sacide Kafalı)- Daha önce burada bahsettim mi bilmiyorum ama Hz Meryem'in hayatını anlatan bir kitap arıyordum ve bu konularla ilgili ve kitap okumayı çok seven bir arkadaşıma sorduğumda Hz Meryem hakkında piyasada kitap yok dedi.Bunu konuşalı da oldu baya bu kitap yeni çıktı.Gerçekten araştırdığımda genellikle hristiyanların yazdığı kitaplar var.Bir Müslüman yazarın kaleminden okumayı çok istedim ve bu kitabı görünce aldım.Gerçekten mükemmel bir kitap.Hz Meryem'in hayatı,çevresindekiler,olaylar,o dönemde yaşayan Peygamberler harika anlatılmış.Hem bilgi veriyor hem de olaylar okurken sürüklüyor.


Müzik Favorim;

Weighlifting Fairy Kim Bok Joo dizisinin müziklerini çok beğendim.Diziyi izlerken severek dinledim ve favorilerime ekledim.


Dizi Favorim;

Switch Change The World- Daha önceki yazılarımı okuduysanız ilk oppamın Jang Geun Suk olduğunu biliyorsunuzdur.Şurada bahsetmiştim biraz.Bu tip dizileri çok sevmesem de Jang Geun Suk için izleyeyim dedim.Dizi muhteşem.Süper gitti.Biraz da kısa olmasından dolayı izlemesi çok kolay oldu.Polisiye bir dizi.Heyecanlı ve akan bir dizi.


Yiyecek Favorilerim;

Torku Fındık Ezmesi- Ben çok fındık kreması,ezmesi tarzı şeyleri yemeyi sevmem ama bunu bir deneyeyim dedim.Daha önce Torku'nun Banada'sını çok beğenmiştim buna da şans vereyim dedim.Harika birşey.Kıvamı aynı Banada gibi.İçerisinde fındık parçaları var ve acayip lezzetli.


Rival Yemekten Sonra Gazlı İçecek- Baştan söyleyeyim resim Yılmaz Ailesi kanalına ait çünkü hiçbir yerde resmini bulamadım.Zaten Seray Hanım'da görünce merak ettim ve aldım.Tadı çok güzel.İçeriğinde sağlıkla şeyler var ve gazlı formu maden suyundan sağlamışlar.A101'lerde satılıyor.


Evcil Hayvan Ürünler;

Hızlı Mama- Kedimin maması bitmişti ve acil mama bulmam lazımdı.Buradan da alabilirdim fakat nedense çok pahalı satıyorlar.Hem uygun hem güzel hem de hızlı alabileceğim bir yer bulmaya çalıştım ve hızlı mamayı keşfettim.Akşama doğru sipariş verdim ve ertesi gün sabah elime ulaştı ki ben İstanbul dışında oturuyorum.Harika bir site.Değişik bir mama denedik ve kedim sevdi.



Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Torku Fındık Ezmesi gerçekten başarılı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fındık ezmesini nadir başarılı yapan markalardan

      Sil
  2. Kitabı çok merak ettim. Listeme ekliyorum hemen. Weighlifting Fairy Kim Bok Joo'yu da izlemedim henüz ama aklımda. Jang Geun Suk'un bu dizisini görmemiştim. İyi oldu onu da listeme ekliyorum. 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap harika.İnsanı alıp o döneme götürüyor.2 dizi de konu olarak çok güzel :)

      Sil