Dongsaeng'den Gelen Posta 3




Geçtiğimiz ay çok güzel bir posta aldım çok sevdiğim bir mektup arkadaşımdan.Ben ona güzel yürekli dongsaengim diyorum.Yine çok güzel bir mektup ve çok tatlı hediyeler göndermiş.



Öncelikle paketteki şu şeker desenli deco bandı çok beğendim.




Bir tane etnik desenli mini cüzdan göndermiş.Rengini ve desenini çok beğendim.Zaten etnik deseni çok severim ama bu cüzdandaki desen ayrı güzel.Böyle mini cüzdanlara da çok ihtiyacım oluyor.Çok iyi oldu :)

Kırmızı bebek kıyafet temalı mini mandal.Bu da çok şeker.

Purederm Grape Yogurt Pack üzümlü yoğurt maskesi.Bunu daha önce görmüştüm denemek istiyordum fırsatım olmamıştı.Ürünü denedim yakında yazısını yazacağım.




Fotolia markasının Kelebek Diyarı diye boyanabilir harika bir kartpostalını göndermiş.Buna bayıldım.

Notelife'ın baykuş temalı pembe çizgisiz mini not defterini göndermiş.Bir Blogger'a yapılacak en büyük hayır :D İsterse yüzlerce not defteriniz olsun yetmiyor :D

Molang'a benzeyen tavşan temalı post-it göndermiş o kadar tatlı ki :)


Ve kalbinin güzelliği dolu mektubu :) Mektubun üzerindeki stickerlar da Rilakkuma ve siyah kedi temalı.

Yani yazmayıp gönderdiklerini direkt resim olarak paylaşsam bile yeter o kadar güzeller ki.Dünyanın en tatlı kalpli mektup arkadaşı.Çok teşekkür ediyorum canım mektubunu ve hediyelerini çok beğendim :)

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Merhaba, mektuplaşma ile ilgili önceki yazılarınıza da baktım fakat mektup arkadaşınızı nasıl edindiğinizle ilgili bulamadım. Bunun hakkında da bir tavsiye yazısı yazabilir misiniz lütfen? Kendinize iyi bakın :)

    YanıtlaSil
  2. Great post , I'm following you , please follow me too

    www.makeyourfashionchoice.blogspot.com

    YanıtlaSil