Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli Karma ve Yağlı Ciltler İçin


Diadermine'in bu yüz temizleme jellerini deneyeniniz var mı?Gratis'te gördüğümde ambalajı şık geldi biraz inceledim ve misel içerikli olduğunu görünce alayım dedim.Fiyatı da 10 lira civarıydı.150 mllik bir ürün.




Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli Karma ve Yağlı Ciltler İçin İçindekiler için yukarıdaki remi büyütün.

Arınma zamanı yüz yıkama jellerinden.Arındırıcı beyaz çay yaprakları ve sebum düzenleyici acnacidol içeriği,makyajınızı çıkarmak ve cildinizi derinlemesine temizlemek için arındırıcı bir formülde bir araya geldi.Paraben,sülfat,renklendirici,mineral yağlar içermez.

Karma ve yağlı bir cildiniz mi var?Eğer cildiniz sürekli parlıyorsa ve büyük gözeneklere sahipse micellar yüz yıkama jeliyle arınma zamanı.

Cildi kir ve kalıntılardan derinlemesine temizler ve arındırır.Makyajı tahrişe neden olmadan gözler dahil tüm yüzden temizler.Arınmış ve doğal bir görünüm sağlar.Kurutmadan cildin doğal pH değerini korur.


Önce koku,yapı,renk özelliklerinden bahsedeyim daha sonra yorumlarıma geçeyim.Kokusu limonlu bir koku,Etude House Baking Powder BB yüz yıkama köpüğüne benziyor biraz kokusu.Bence hoş ve temiz bir koku.Yapısı jel kıvamda ve rengi şeffaf.

Ürün gerçekten karma ve yağlı ciltler için.Bununla cildinizi yıkadığınızda ciltteki yağ tabakasını cildin nemini kaybettirmeden temizliyor.Cildi de kirden arındırıyor.Günlük temizleyici olarak harika.Özellikle yağlı ciltlere tavsiye ederim karma ciltler için de iyi kurutmadan yağı arındırıyor ama yağlı ciltler için mükemmel bir ürün.Sivilcelenme yapmadı bende ama herkesin cilt tipi farklı tabi.

Makyajı birebir bununla temizledim acaba nasıl çıkartıyor diye.Yani farklı herhangi bir ürün kullanmadan direkt bununla temizledim ve sonuç diğer temizleme jelleriyle kıyaslanınca süper.Çok çok az bir kalıntı bırakıyor.Biraz ciltteki lekelerim de küçüldü acaba bundan mı bilemedim.Uzun zamandır düzenli tek kullandığım ürün buydu.Tahminim bu jelin içeriğindeki birşeyden dolayı sivilce lekelerim küçüldü.






Yorum Gönder

10 Yorumlar

  1. ben de yağlı ciltliyim ve uzun zamandır temizleme jeli arıyardum araştırma yapıyordum bu yazı bana ilaç gibi geldi :) teşekkürler :) bende sizi bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım faydası olur🙂Teşekkürler🙂Güzel blogunuzu takipteyim👌🏻

      Sil
  2. Güzel bir ürüne benziyor şans verilebilir ^^

    YanıtlaSil
  3. Tam olarak nasıl kullanılıyor ıslak yüze mi kuru yüze mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben elimde köpürterek uyguluyorum.Bu şekilde uygulamak daha iyi diye duymuştum.

      Sil
  4. Bende indirimde görünce aldım güzel bir ürün gibi görünüyor diğer sitelerde herkes kötü yazmış ama benim cildim yağlı vallahi yazı için teşekkürler artık tereddüt etmeden kullanabilirim ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sizin cildinize de çok iyi gelir😊

      Sil
    2. İçerisinde gliserin olduğu yazıyor belki o yüzden lekenizi açmış olabilir diye düşündüm

      Sil
    3. O zamanlar içerik konusunda çok bilgim yoktu ama sanırım dediğiniz gibi gliserinden dolayı lekelerim açılmış olabilir☺

      Sil