Temmuz Ayında Bitirdiğim Ürünler 2018




Merhaba.Bir bitenler yazısıyla daha karşınızdayım :) Elimde birçok tester vardı ve bu yüzden de geçtiğimiz ayda bitirdiğim ürün sayısı baya fazla.Girişi çok uzatmayayım yazı zaten uzun olacak dilerseniz çaylarınızı kahvelerinizi kapın gelin :)



Biten Tam Boy Ürünler;

-Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Şampuan- Çok yıpranmış ve kuru saçlar için.3 kat sıvılaştırılmış keratin içeriyor.Ekstra hasar onarımı,güç,parlaklık,keratin ile saç yapısını yeniden yapılandırma ve %90'a kadar daha fazla güç ve parlaklık,yıpranmış saçları onarmayı vaad ediyor.Çok yıpranmış saçlardaki keratin kaybı,zayıflamış bir saç yapısına sebep olur.Saçlara kaybolan keratini yeniden kazandıracak yoğun bir bakım yapmak gerekir.Sıvılaştırılmış keratin,saç telinin yapısında ve yüzeyindeki zarar görmüş kısımları derinlemesine onararak saçlarınızı yeniden yapılandırır ve saçın kalitesini artırır.Kokusu bildiğimiz Gliss ürünleri kokusundan.Verdiği etki muhteşem.Gerçekten saçı onarıp parlatıyor.Bu ürün zaten favorilerime de girmişti.Gliss ürünleriyle saçım anlaşıyor ama bu şampuanı ayrı bir sevdi.

-Inisfree Eco Safety Perfect Sunblock SPF50+ Güneş Kremi- Ayçiçeği yağı ve yeşil çay içeriyor.Uzun süre kalıcı.Paraben,yapay boya,etanol,hayvansal içerik ve mineral yağ içermiyor.Güneş koruması 50+ PA+++.Yapısı oldukça hafif bir güneş kremi.Aslında bunu kardeşim kullanıyordu.Kendisi hassas ciltli ve bu güneş kremini çok beğenmişti.Farklı bir markanın güneş kremini denemek istediği için kalan kısmı ben deneyeyim dedim.Yapı ve koruma açısından iyi.Benim güneşle alakalı problemim olmuyor bu yüzden güneş kremlerine çok ihtiyaç duymuyorum daha çok baz olarak kullanıyorum.Baz olarak da iyiydi.Son zamanlarda tarihi geçmiş ve bu yüzden bende sivilcelenme yaptı.

-Daycare Zeytin Çiçeği Kolonyası- Zeytin çiçeği içeren kozmetik ürünlerinin kokusu harika.Bu kolonyanın kokusu da çok güzel.Hatta kokusu o kadar güzel ki parfüm niyetine bile kullanılabilir.Spreyli şişede olması da güzel,çantaya atılabilir.Tekrar alabileceğim ürünlerden.

-Loreal Elseve 6 Mucizevi Yağ Besleyici Şampuan- Yeterince beslenemeyen saçlar parlaklığını yitirir,sert ve mat bir görünüm alır.6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile saçı kökten uca besler,ipeksi yumuşaklık kazandırır,göz alıcı parlaklık verir.Normal ve kurumaya eğilimli saçlar için uygun.Ağırlaştırmadan canlı,parlak ve yumuşak saçlar vaad ediyor.Keten,gardenya,papatya,ayçiçek,gül,nilüfer çiçek özlerinin yağlarını içeriyor.Bu serinin kokusunu çok beğeniyorum.Tam o çiçeklerin kokularının karışımı gibi bir kokusu var.Saçı yumuşacık yapma konusunda az orta yüksek diye sınıflandırırsak tek başına orta.Ama krem ve yağıyla birlikte kullanılırsa etkisi daha da artar.Mesela bu serinin saç bakım yağı tek başına bile çok iyiydi.Ama şampuanı sonrasında bir krem yada yağ istiyor.

-Eye Charm Kirpik Yapıştırıcı- Hem kirpik yapıştırıcı hem de çift göz kapağı yapmak için kullanılan bir ürün olarak satılıyor.Çift göz kapağı için kullanmak biraz sakıncalı olabilir hem aplikatörü hem de yapıştırıcı olmasından dolayı.Ama kirpik yapıştırıcısı olarak beğenerek kullandım.Son zamanlarda yapısı koyulaştı ve kirpiği yapıştırırken her yere bulaşma yapıyordu ve kirpiği toparlayamıyordum.Bu yüzden kalan ürün çöpe gidiyor.

-White Glo Coffee and Tea Drinkers' Formula- İlk aldığım zamanki gibi beyazlatmıyor.Ya o zamanlar daha az kafein tüketiyordum yada formülü değişti.İkinci seçenek olamayacağına göre çay kahve olayını abartıyorum demek ki.İçmememe rağmen bir daha ki sefere Smokers Formula'yı deneyeyim bari.Belki o daha iyi etki eder.


Biten Makyaj Temizleme Ürünleri;

-Daiso Good Puff No7- Makyaj temizleme pamuğu.İçerisinde 80 adet var.Losyonları,kremleri,yüz bakım ürünlerini uygulamak için,makyaj ve ojeleri çıkarmak için kullanımı uygun.Doğal pamuk pedi.Su jeti tezgahında üretilmiş.Cilt için yumuşacık yapıya sahip ve geride kalıntı bırakmaz.Çift tarafı mühürlü yani dikişsiz ama kapalı.Cilde yumuşak ve pürüzsüz bir his sağlar.Kırışmaz ve şeklini kaybetmez.Pamuğun içerisi patentli işlemlerle üretilmiştir.Pamuk tohumu yağı içeren saf pamuktan elde edilmiştir.Losyonları pürüzsüzce ve eşit olarak uygulamanızı sağlar.İnce yapılı ve dikişsiz bir makyaj pamuğu olmasına rağmen dağılma yapmadı ve cilt için de güzel,yumuşak bir yapıya sahip.

-Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Mendili- Tüm cilt tipleri için.Paraben,alkol içermez.Cildinizden kiri,makyajı ve fazla yağı ekstra durulama gerektirmeden nazikçe temizlemek için misel su teknolojisi ile geliştirilmiştir.İçerdiği misel tanecikleri ve vitaminler sayesinde cildinizi kolayca temizler ve nemlendirir.Cilde anında temizlenmiş,tazelenmiş ve nemlenmiş hissi verir.Hassas ciltler için uygundur.Aloe vera ve E vitamini içeriyor.İçerisinde 25 adet kocaman mendil var.Yumuşacık yapıda ve cildi tahriş etmiyor.Kullandığım en iyi makyaj temizleme mendili.Cildi sanki misel suyla özenle temizlemiş gibi temizliyor.Makyajı bir makyaj temizleme mendilinin bırakabileceği minimum kalıntı bırakarak temizliyor.Favorilerime girmiş bir ürün ve tekrar tekrar aldığım bir ürün.


-Watsons Facial Mask Cucumber ve Aloe- Çok memnun kaldığım ve cildimle uyuşan bir maske oldu Watsons'ın bu maskeleri.Özellikle nemlendirme ve cildi yenileme konusunda çok başarılı buldum.

-Watsons Nose Pore Strip Charcoal- Kömür özlü siyah nokta temizleme bandı.Çok başarılı.Siyah noktaların neredeyse tamamını temizliyor.

-2x Rituel de Beaute Burun Bandı- Uygun fiyatlı başarılı siyah nokta bantlarından ama Watsons Charcoal daha iyi bu banda göre.

-Procsin Egg Mask Küçük Boy- Kesinlikle yumurta kokmuyor aksine çok güzel bir parfüm kokusu var.Yıkanan bir maske ve 2 kullanımlık.Gözle görülür bir etkisini görmesem de gözenekleri çok az  da olsa küçülttüğünü düşünüyorum.


Biten Tester Ürünler;

-Chloe Love Story- Çiçeğimsi ve kalıcı çok hoş bir koku.EDP.Günlük kullanım için uygun birkoku.

-Oriflame Elvie- Fresh-meyve arası bir kokusu var.EDT.Deodorant olarak daha hoş bir koku olduğunu düşünüyorum.


-The Face Shop Face It CC Cream- Aura renk kontrol kremi diyor açıklamasında.SPF30,PA+++ güneş koruma içeriyor.Kırışıklık bakımı,beyazlatma,güneş koruma üçlü fonsiyon içerikli kozmetik ürünü.Cilt sanki sahne ışıklarının altındaymış gibi parlak ve temiz bir makyaj görünümü sağlar.02 Natural Beige rengi.Renk koyu geldi ama yaz aylarında kullandığım için absurd durmadı cildimde.Yapısı hafif  ve cildi yormasa da bir cc kreme göre kapatıcılığı muhteşem.Bana uyan rengi denk gelirse denemek isterim.Renk eşitlemede de iyi.

-Missha Signature Real Complete B.B Cream- SPF 25 PA+++ güneş koruması içeriyor.Perfect Cover'a göre yapısı daha ince ve kapatıcılığı da yine Perfect Cover'a göre az.Cilt tonunu eşitliyor,nemli bitiş sağlıyor.Rengi 21 ve benim cilt tonuma uyum sağladı.

-Tonymoly Luminious Goddess Aura BB Cream- SPF37 PA+++ güneş koruması içeriyor.İlk sürdüğünüzde beyaz bir krem gibi geliyor ama yaydıkça cilt tonunuzun rengini alıyor.Bendeki rengi 2.Tam uydu ama kapatıcılığı zayıf geldi.Aydınlık,ışıltılı bir görünüm sağlıyor.Bu ürünü ilk denediğimde çok beğenmiştim tam boyunu alabilirim diyordum herhalde o zamanlar cildimde sivilcelenme ve gözenek problemi yoktu :D

-A'pieu Luster-Lighting BB Cream- SPF30 / PA++ güneş koruması içeriyor.Yapısı ince ve kapatıcılığı orta.Bendeki 21 numarası.Yaz için biraz oldu ama kışın bu rengi kullanamayabilirim.Turuncu ton içeriyor biraz.

-Tonymoly Intense Care Dual Effect Sleeping Pack- Güzel uyku mekanizma teknolojisi.Jel gibi bir kıvama sahip.Hafif yapıya sahip,cildi güzel nemlendiriyor.Yatmadan önce sürüyorsunuz ve sabaha baya neme doymuş bir cilt ile uyanıyorsunuz.

-Neulii Snail Bee Anti-Wrinkle Serum- Neulii cildinizi her zaman bir bebeğin cildi kadar güzel ve genç bir cilde sahip olmanızı sağlar diyor üzerinde.Salyangoz ve arı özü içeriyor.Kırışıklık karşıtı.Hafif ve yapışkan bir yapıda ama cilt emdiğinde cildi yumuşacık ve nemli yapıyor.Cildi yeniliyor ve çok güzel bakım yapıyor.

-Missha Perfect Cover B.B Cream- SPF42 PA+++ güneş koruması içeriyor.Bize bu bb krem sayesinde cilt tonunu aydınlatamayı,gözle görülür kırışıklık ve lekeleri azaltmayı ve cilt yaşlanmasını  önlemeyi,beyazlatmayı ve kırışıklıklarla savaşmayı sağlar.Bu çok fonksiyonlu bb krem ayrıca UV ışını önleyicidir.Bendeki rengi 27 Honey Beige.Biraz koyu ve turuncu olduğu için açık renk bir ten ürünüyle karıştırıp kullandım.

-Missha All-Around Safe Block Total Moisture Sun Gel- SPF30 / PA+++ güneş koruması içeriyor.Jel formda hafif yapılı bir güneş koruma jeli.Benim cildim gibi korumaya çok fazla ihtiyaç duymayan ciltler için çok güzel bir ürün.Hemen emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor.

-Tonymoly Tomatox Magic Massage Pack- Masaj yaparak uygulanan bir maske.Gözenekleri temizlemeyi vaad ediyor.Belirgin bir etkisini göremedim.Ufak kirlerde başarılı olabilir belki ama siyah noktalar konusunda çok başarılı değil.

-Mizon Original Skin Energy Placenta 45- %45 plasenta kırışıklı bakımı ve beyazlatma formülü içerir.İçeriğindeki plasentanın tam olarak ne olduğundan emin olmadığım için kullanmadan atıyorum.

-Si Lolita Perfumed Body Lotion- Hafif yapılı bir ürün.Kokusu muazzam.Hem odunsu-çiçeğimsi kokuyor hem de ağır bir kokuya sahip.Kalıcı bir koku.Tam boyunu ve parfümünü de almayı düşünüyorum.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Ben saçlarıma krem sürmezsem katiyen açılmazlar ondan elseve şampuan için 'kesin krem ya da yağ istiyor' dediğini görünce şaşırdım açıkçası. Gliss'i bende seviyorum da ELseve serisine geçmek istiyorum ya:(

    YanıtlaSil