Ağustos Favoriler 2018 (Kozmetik,Kore Dizisi,Youtube,Abur Cubur)


Bolca kozmetik ve birkaç da değişik kategoride favori içeren Ağustos Favorileri yazıma hoşgeldiniz💁‍♀️ Biraz geç oldu ama umarım yazıyı keyifle okursunuz ve favorilerimi beğenirsiniz.

Kozmetik Favorilerim;

Estee Lauder Double End Concealer/Mascara- Çift taraflı kapatıcı ve rimel.Kapatıcı tarafında Double Wear kapatıcı rimel kısmında da Sumptuous rimel var.Kapatıcısı müthiş.Çok iyi kapatıyor ama rengi hafif koyu olduğundan fondötenin altına uyguluyorum.Kapatıcının rengi 02 Light Medium rimel de 01 Black.Rimel hem doğal hem de belirgin efekt veriyor kirpiklere.Bu yüzden çift taraflı olarak favorilerime girdi bu ürün.

Skin Food Rice Concealer Tip- Çok çok başarılı bir kapatıcı,sivilce izleri,göz altı morlukları herşeyi çok iyi kapatıyor ama hafif sarı alttonlu biraz da koyu olduğu için bunu da fondöten altına uyguluyorum.Rengi 21 Skin Beige.

Lioele Silky Highlighter BB Touch- İçerisinde hafif ışıltılar bulunan,kapatıcılığı iyi olan ciltle bütünleşen ve cildi sağlıklı gösteren bir bb krem.Simli olduğu için yaz ayları ve gece makyajı için uygun fakat diğer makyajlarda kullanımı çok uygun olmayabilir.

Diadermine Micellar Yüz Yıkama Jeli- Genelde yüz yıkama jelleri benim makyajımı tamamen temizlemiyordu ama bu ürün makyajımı acayip güzel çıkartıyor ve cildimi de yormuyor.Sivilcelenme yapmadı cildi makyajı temizledikten sonra pırıl pırıl yapıyor.

Yves Rocher UV Beauty Shield- SPF 50 PA+++ içeren güneş kremi.Güneşin cildime zararı görünürde bir zararı yok ama mutlaka koruma sürmek gerekiyor tabi.Yves Rocher'in bu kremini kullandım.Sivilcelenme yapmadı,kremsi yapısı var,ciltte ağır durmuyor,makyaj bazı olarak harika.Bunun üzerine makyaj yapınca fondöten ne çizgilere doluyor ne de akma bulaşma oluyor.

Too Faced Clover Palette- Bir servet bayıldığım paleti ağustos favorilerime eklemezsem olmazdı.Çeşitli makyajlar yapılabiliyor ve çok şık duruyor renkler.Sarımsı tonlarda harika renklere sahip bir palet.Özellikle sokak hayvanlarına yardım için gelirinden para ayrılması çok hoş.

Daiso Üçgen Makyaj Süngeri- Kore dizilerini izlerken karakterlerin ten makyajlarındaki pürüzsüzlük nasıl oluyor diye düşünürken kullanılan süngerden de kaynaklanıyor olabileceğini düşündüm.Kore makyajlarını izlerken de kullandıkları süngerin bizim yüzüne bakmayacağımız tarzda süngerler olduğunu farkettim.Sert ve şekil olarak da Beauty Blender tarzında da değil.Elimde bu tarz süngerler vardı Daiso markasına ait ve deneyeyim dedim.Gerçekten makyajı ürünü emmeden güzel dağıtıyor ve ürünü detaylı uygulayabiliyorsunuz.

Miniso Makeup Blender- Yapı olarak Beauty Blender'a çok yakın hatta ondan çok daha güzel yapıya sahip.Yumuşacık ve ürünü çok güzel dağıtıyor.Şuan favori süngerlerim arasında ilk sırada.

Etude House Berrry AHA Bright Peel Boosting Serum- Cildin sıkılaşmasına yardımcı olan yaban mersini özlü serum.Uzun zamandır ilk defa bu kadar güzel bir cilt bakım ürünü kullanıyorum.Etkisi net ve hemen belli olmuyor ama düzenli kullanımda başarılı olabileceğini düşünüyorum.


Etude House Fresh Cherry Tint- Bendeki rengi RD301 Cherry Red.Kırmızı vişne rengi.Tint ve gloss formda bir ürün.Bu ürünü sadece ruj olarak kullanmadım.Allık ve far olarak da kullandım hatta hepsini beraber kullandım ve acayip güzel ve tatlı bir makyaj çıktı ortaya.


Missha Cho Bo Yang BB Cream- Cildi kusursuz gösteren bir bb krem.Missha zaten bb krem konusunda usta ama bu bb krem içlerinde en iyilerinden.

Kore Dizisi Favorim;



Are You Human Too- Robot temalı bir Kore dizisi.Oyuncular,konu,senaryo harikaydı.İzlemenizi tavsiye edeceğim az ve öz dizilerden.

Youtube Favorilerim;



Tarihi Hazırlanma Videoları- Tarihte bir kadın güne nasıl hazırlanıyor mesela biz kalktığımızda cilt bakımıydı giyinmesiydi vs hazırlanıyoruz ama tarihte o kadınlar o kıyafetlerle nasıl hazırlanıyorlardı bu tip videolarda anlatılmış.Güzel ve ilginç denk gelirseniz izlemenizi tavsiye ederim.


Kabin Görevlisi Makyaj Videoları- İsim ilginç ama videolar çok hoş.Youtube'da Emirates Hostes'i makyaj videoları denk gelince birkaçına baktım ve bayıldım özellikle Dubai Maven'ın videoları çok güzel.Diğer makyajlardan farkı bol bol ürün kullanmaları ve kusursuz makyaj yapmaları.

Abur Cubur Favorim;


Çerezos Fox- Diyeti saldığım zamanlarda abur cubura dalarken lezzetli ama hafif yiyeyim bari dedim ve bunun için de Çerezos Fox'u seçtim.Hem çok lezzetli hem de hafif.Baharatlı ama bulut gibi bir cips😆


Ağustos ayındaki favorilerim bunlardı.Sizin de aralarında favorileriniz var mı?

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Farorilerine eklediğin kozmetik ürünlerin hemen hemen hepsini çok merak ediyordum :D Öellikle tint formunda bir ruj edinmeyi çok istiyorum. Miniso'nun süngerini de gördüğüm yerde alırım muhtemelen bu kadar güzelse :)

    Ayyy denemek istediğim ne çok ürün var, güle güle kulllan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seviniyorum önerdiğim ürünleri denemenize☺ Umarım sen de severek kullanırsın☺Tint formunda rujlar da Minisi,Mumuso,Yoyoso gibi yerlerde satılıyor oradan alabilirsin ama formları aynı mı olur bilmem.Sürdüğünde o yumuşak bir yapı oluyor.Bazıları water tint olarak geçiyor mesela onlar dudağı çok nenlendirmiyor.Miniso'nun süngerini çok beğeneceğini düşünüyorum.Teşekkür ederim

      Sil
  2. Ne güzel ürünlermiş notlarımı aldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim☺ Umarım senin de hoşuna giden ürünler olur😘

      Sil