Eylül Ayında Bitirdiğim Ürünler 2018


Şekil A'da da görüldüğü gibi Eylül ayında bitirdiğim ürünler diğer ayda bitirdiklerime göre oldukça az.Testerlarımı neredeyse erittim.Çok az kaldı.Şimdi seyahat boy ve tam boy ürünlerime geçip o ürünleri bitirmeye çalışacağım.Dilerseniz neler bitirmişim bakalım.




Tam boy ürünler;

Xpel Argan Oil Hydrating Hair Mask- Nemlendirici saç maskesi.Fas argan yağı ekstresi ile yoğun onarım.Proteinler  ve keratin ile zenginleştirilmiş ve Fas argan ağacından elde edilen argan yağı le aşılanmıştır.Nemlendirici özellikleri kuru ve yıpranmış saçın beslenmesine ve canlanmasına yardımcı olmaktadır.Saçın esnekliğini amir eden ve şekle girmesine yardımcı olma için özel olarak formüle edilmiştir,saçın sağlıklı ve parlak görünmesini sağlamaktadır,bütün saç tiplerinde kullanılabilmektedir.Saç dibinden ucuna kadar uygulanıp 7-10 dk bekletilip durulanıyor.Kullandığım saç maskeleri arasında en iyisi.Kokusu çok güzel,yapısı krem gibi.Saçı yumuşacık,parlak ve sağlıklı gösteriyor.Gratis'ten uygun fiyata satın alabileceğiniz harika bir maske.220 ml ve eski fiyatı 12 lira gibi birşeydi.

Gülşah Aseton Spring- Besleyici.Özel formüllü tırnak temizleyicisi.Özel formülüyle tırnaklarınız bir besleyen Gülşah Aseton tırnağınızı bir film tabakasıyla örterek nemini korur,kırılmasını önler ve hoş bir koku bırakır.Hızlı ve koruyucu.Ojeyi temizlemesi iyi.Tırnakları yıpratmıyor.Hoş bir kokusu var ama aseton kokusu daha ağır basıyor.Takma tırnak yapıştırıcısını iyi çıkaramıyor.

Signal White Now CC- Bakım yapar,korur,beyazlatır anında üçlü güç.Koruma etkisi iyi ama beyazlatma etkisi net görülmüyor.Diğer White Now'lara göre daha az etkili diyebiliriz.

Signal White Now Men- Sigara kaynaklı lekeleri azaltır.Tek fırçalamada anında daha beyaz dişler.Çok ağır mentol kokusu var.Vicks varya onun kokusu gibi.Ağız kokusu problemi olanlar için güzel bir ürün olabilir.Diğer White Now'lara göre daha etkili ama abartıldığı gibi bir beyazlatma etkisi göremedim.Sigara kullanmıyorum ama çay-kahve bolca tüketiyorum bu tip lekeleri de onarır diye düşündüm ama istediğim sonucu alamadım.Kötü değil ama dişleri bembeyaz yapmasını bekliyordum yani beyazlattı ama ışıl ışıl yapmadı.



Mendiller;

Ebru Islak Temizlik Havlusu- Yumuşak,kalın,dayanıklı,alkolsüz,hijyenik ıslak mendil.Cildi yumuşatır,temizler nemlendirir.Cildimde çok denemesem de ürün denerken elimde ve bazen de toz almak için kullandım.Kokusu çiçekli.Güzel bir ıslak mendil.İçerisinde 100 tane ıslak mendil var.

Benri Makyaj Temizleme Mendili Aloe Vera-Kuru ve hassas ciltler için.Viatamin A,E,F ve Jojaba yağı içeriyor.Paraben ve alkol içermiyor.Vitaminler ve ekstraktlar ile zenginleştirilmiş özel losyonlu formülü sayesinde,kuru ve hassas ciltlerde , yüz ve göz makyajını temizlerken , cildin nemlenmesine ve ipeksi bir yumuşaklık hissi vermeye yardımcı olur.Makyajı mükemmel temizlemiyor ama cildi orta dereceli temizliyor.Kokusu aleo vera kokusu.Tahriş etmiyor.Cildi kurutmadan ve zarar vermeden makyajı hafif temizliyor.İçerisinde 25 adet var.Piyasadaki en uygun makyaj temizleme mendili.Geçen gün makyaj temizleme mendillerine bakayım dedim Diadermine,Neutrogena vb mendiller 20-30 lira civarıydı.En iyisi yine Gratis'in mendillerinden şaşmamak dedim😁 Uygun fiyatlılar içinde en iyisi de yine Gratis'in Bee Beauty markasının Micellar Makyaj Temizleme Mendili.

Benri Leke Çıkarıcı Mendil- Küçük,taze lekelere anında müdahale eder.Beklemiş lekelerde çok başarılı olmasa da yeni lekeleri çıkarmak için güzel bir ürün.Kokusu ütü suyu gibi😆

Watsons Mini Mendil-Ördek temalı mendil.Watsons'ın mendilleri çok şeker oluyor zaten.Bir de yapıları diğer mendillere göre daha yumuşak ve pudramsı.


Tester Ürünler;

Farmasi Professional Keratin Shampoo- Kuru ve yıpranmış saçlar için onarıcı şampuan.Saçı derinlemesine temizlerken , saç yüzeyinden nüfuz ederek saçı kusursuzca besler.Güzel temizliyor,saçı besliyor ve hacim veriyor.Mis gibi parfümlü şampuan kokuyor.

Mizon Collagen Power Lifting Cream- Yoğun sıkılaştırıcı çözüm.%75 kolajen solüsyonu içerir.Zengin kolajen içeriğiyle cildi pürüzsüzleştirir ve ince çizgilerinizi azaltırken cilde ışıltı sağlar.Kolajeni marine kolajen olarak geçse de emin olamadığımdan kullanamıyorum.Çöpe gidiyor.

Missha Madecanol Cream- Madenacol yardımı ile cildin zarar görmüş bariyerini iyileştirmeye yardımcı olur.Yoğun yapıda,kokusu yok.Güzel bir vaat ve bunları yapıyorsa almak isterim.Ürün az olduğu için bu etkisini çok göremedim.

Tonymoly Prestige Jeju Snail  Cream- Salyangoz içeriği olan ürünlerle cildimin arası iyi.Çok güzel nemlendiriyor.Hafif yapıda ve kokusu çok güzel.


Maskeler;

HanBang MeIn Cosmetics Snail Ampoule Mask- Salyangoz içerikli maske.Cilde çok iyi geliyor özellikle kuru ciltler için çok başarılı bir maske.

Watsons Nose Pore Strip Charcoal- Bim'deki maskeden daha başarılı bir burun bandı.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Signal White now ben de kullandım çok etkili mi emin değilim.Digerleri pek kullanmadığım ürünler sayende bilgilenmiş olduk 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlar iyi olduğundan yana ama mükemmel bir etkisi olmadı benim dişlerimde belki de doktorda beyazlatılmış diş gibi olmasını beklediğim içindir😁

      Sil
  2. çok güzel ürünler bitmiş tebrikler :)

    YanıtlaSil