Eti Wanted Fındık Kremalı Gofret


Abur cubur yazısı yazmayalı uzun zaman olmuş.Şok'tan alışveriş yaptığım bir ara Wanted'ın bu sınırlı sayıdaki gofretini kasada satıyorlardı.Aslında alırken fıstık ezmeli zannediyordum hatta yazıyı yazmaya başlayana kadar😁Yani yerken bile fıstık kremalı zannettim.Zaten o tat gelmedi ondan bahsedecektim.



Meğer fındık kremalıymış.Onu da severiz😁Wanted gofretleri severim.Eski versiyonunu hatırlayanınız var mı bilmem.Hani vahşi batı filmlerindeki 'Wanted' yazısı vardı öyleydi teması karamelliydi.Orijinali karamelli yani.Çok severdim o zamanlar Wanted'ı sonra baydı herhalde yiye yiye uzun zaman almamıştım.Paketi birkaç kez değişmiş.Şimdi bir sürü çeşidi var ama ben hala karamelliyi tercih ediyorum.Bu fındık kremalı olan ise biraz içi karamel ve hindistan cevizi olanlardan farklı olarak gofrete sahip.Fındık kremalı bir gofretin üzerine bilindik Wanted çikolatası düşünün.Pirinç patlakları ve çikolatası.Güzel bir uyum olmuş.Özellikle de çikolatayı gofret,çıtır çıtır sevenler için çok iyi olmuş.Eti'nin çikolatası zaten güzel bu şekilde wanted ve gofret birleşimi de oldukça lezzetli olmuş.Tadında o fındık kremasını seçebiliyorsunuz ama gofretin ve wanted'ın tadı %50 %50.Yani iki tat da var ve baymıyor.Sevdiğim bir abur cubur oldu ama yine de karamelli olan daha iyi.



Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Kasadan bana da verdiler uzatınca cocuklarda yanımda ister istemez aldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen güzel ürünler satılıyor kasada😊

      Sil
  2. Güzeldi ama önceki kadar değildi demeye varmışsınız :) yenisini hem beğeniyor ama aynı zamanda eskisi göz bebeğiniz olmuş gibi... Güzel paylaşım... Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  3. Wanted fındık kremalı çikolatası olduğunu yeni öğrenen sadece benim galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yeni olabilir.Kasada satılmasaydı benim de dikkatimi çekmezdi😊

      Sil
  4. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil