Eklips Seyahat Boyu Fırça Seti



Merhaba😊

Bugün sizlere bir fırça setinden bahsedeceğim.Gratis'in fırça ve sünger markası olan Eklips'in birçok güzel ürünü var.Makyajda fırça kullanmaya yeni başladığım zamanlarda uygun fiyatlı ve içerisinde her makyaj için fırça bulunan bir set almak istedim ve buna en uygun Eklips'in seyahat boyu fırça setini buldum.



Adından da anlaşılacağı gibi seyahat boyunda minicik fırçalar.Ama tutuşu çok fazla etkilemiyor.Ürün plastik bir ambalajın içerisinde keçe,cırt cırtı olan ve fırçalar için ayrı bölmeleri olan çantayla geliyor.İçerisinde 5 adet fırça var.Hemen hemen her makyaj düşünülmüş.Yüz için toz ürünleri uygulamak için pudra fırçası,kapatıcı fırçası,iki tane ayrı işlemler için far fırçaları ve hatta dudak fırçası bile var.Herşeyin düşünülmesi çok güzel olmuş.Fırçaların yapıları yumuşacık ürün kolay uygulanıyor.Kılları çoğunlukla sık.Özellikle far fırçalarını çok beğeniyorum hatta favorilerimdeler diyebilirim.Bu tarz küçük olmaları ve çantasının da kendilerine göre katlanabilir olması tam seyahatlik.Çok kullanışlılar.Fırçaların tutulan kısımları ahşap fırçalara bağlanan kısmı metal.Fırçaların da alt kısımları sarı ve üst kısımları da kahverengi.Bildiğimiz bambu  fırçalara benziyor yani.Fırçaları teker teker inceleyelim;



Pudra Fırçası; Sık ve yumuşak kıllı,fırçanın olduğu kısımdan hafif bastırıldığı için tamamen oval değil ama biraz elips bir şekle sahip fırça.Yüz için toz ürünleri uygulamak için ideal.Pudra,özellikle bronzer,allık uygulamak için uygun.Fırça yumuşak ve uygulamak kolay oluyor ama dağıtma konusunda biraz zayıf.Bronzer ve allığı çok iyi dağıtamıyor biraz parça parça duruyor.




Kapatıcı Fırçası; Sık kıllı ve düz bir fırça.Açıkçası kapatıcıları bu tip fırçalarla uygulamaktan çekiniyorum çünkü hem istediğim sonucu elde edemiyorum hem de bu tip fırçalar kapatıcıyı çizgi çizgi gösteriyor.Bu fırça da aynı şekilde kapatıcıyı özellikle göz altlarında çizgi çizgi gösteriyor.Cut crease makyajında göz kapağının üzerine kapatıcı uygulamak için ideal olabilir.





Far Karıştırma Fırçası; Sık kıllı oval bir fırça.Gerçekten farı acayip güzel dağıtıyor.Özellikle gölgeleme işlemi için çok iyi.Farı güzel dağıtıyor ve karıştırıyor.Dernlik katmak için yapılan makyaj için de uygun.Böyle fırçalar göz makyajı için olmazsa olmaz.




Far Fırçası; Bu da sık kıllı ve fırçanın olduğu kısım bastırıldığı için karıştırmadan ziyade tüm göz kapağına uygulanabilecek farı uygulamak ve o farı güzelce dağıtmak için kullanışlı.



Dudak Fırçası;  Oval ve sık kıllı bir fırça.Rujun dudaktaki rengini azaltıyor.Direkt uygulanınca tabi renk tam duruyor ama bu fırçayla oldukça zayıf kalıyor renk.Üst üste uygulamak gerekiyor ve işlem de uzun sürüyor.Koyu renk ruj veya kırmızı  renk ruju taşırmadan sürmek için,düzeltmek için yada palet rujları uygulamak için kullanılabilir.












Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. al ve çantaya at. tabi müthiş sonuçlar da bekleme..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında far fırçaları fena değil ama seyahat boy fırçalardan da muazzam etki de beklenmez😁

      Sil
  2. Fırçalarını tanıttığın postunun üzerinden epey zaman geçti. Yeni bir post hazırlama zamanı gelmiş bence. Aileye yeni fırçalar katılmış :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlar eski aslında ama yeni yeni anlatabildim😊Birkaç aya yeni fırçaların da yazıları gelecek😊

      Sil