Flormar Dazzling Eye Shadow / Tekli Far


Tekli farları ayrı bir severim bir de bunlar metalikse ayrı bir güzeldir.Flormar'ın Dazzling serisinin tekli farları tam da böyle.Flormar'ın çıkardığı her seri çok güzel ve ürünler oldukça kaliteli oluyor.Bu farlar da hem ambalaj hem yapı hem renk seçenekleri hem de makyajda duruş açısında çok çok güzeller.




Pürüzsüz ve gerçek renk veren saf pigmentler ile kombine edilmiş mükemmel dokudaki eşsiz göz farı.Islak ve kuru kullanıma uygundur.Parlak far olarak çevrilmiş.Ambalajından başlayalım.Karton,mor ve yansımalı,üzerindeki desenleri kadife kumaştan acayip şık çok çok güzel bir ambalaja sahip.Arkasında ürünle alakalı herşey yazıyor.Aşağıdaki resimde* de içindekiler yazıyor.Farın kendi ambalajı plastik,alt kısmı ayna gibi,üst kısmı şeffaf ve bu da şık duruyor.Ürünün özellikleri ve yorumlarımla devam edelim.Yapısı aşırı yumuşak kreme yakın bir pudra yapıda.Uygulaması çok kolay oluyor ama biraz tozutabiliyor.Aşırı pigmentli,rengi tamamen veriyor.Parmakla uygulandığında daha iyi sonuç veriyor.Fırçayla renk o parlaklığını ve canlılığını kaybediyor.Yalnız düz bir far fırçasıyla uyguladığınızda rengi hemen hemen tam bir şekilde alabiliyorsunuz.Parmakla uygulandığında o canlı renk ve parlaklığı görebiliyorsunuz ama metalik görünüm kabındaki gibi belirgin durmuyor.Dağıtma,karıştırma fırçasıyla uygulandığında daha buğulu bir renk oluşuyor.Düz bir fırçayla uygulandığında ise yine renk ve ışıltı belli oluyor.Renklere bakalım;

04 Boom Shock- İçerisinde açık tonlarda sim bulunan,patlıcan moru dediğimiz koyu mor renk.Hem ışıltılı hem de hafif metalik bir renk.

05 Action- Yine içerisinde açık renk simler bulunan mürdüme yakın hafif metalik kahverengi.İçerisinde hafif morumsu bir ton barındırıyor.

İki renk de hem tek başına hem dağıtılarak hem geçiş rengi hem de derinlik katmak için uygulanabilir.İki renk de çok hoş ve şık.


*









1. ve 3. swatchlar tek kat uygulanmış hali,2. ve 4. swatchlar dağıtılmış halleri.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. hiç koyu renk kullanamıyorum ya. belki bir gün :/ pigmentasyonu güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tamamen farı uygulamaktansa sürüp bolca dağıtıyorum.Daha doğal ve şık bir görüntü oluyor o şekilde

      Sil
  2. Flormar'ın piyasaya ilk çıktığı yılları hatırlıyorum da hey gidi günler. :D Bu farlarını seviyorum. Benim gibi tek düze makyaj severlere göre.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar koleksiyon konusunda,ürün kalitesi konusunda oldukça başarılı,kendini de geliştiren bir marka👌Tekli farlar her zaman kurtarıcı oluyor zaten😊

      Sil