Naturalove Bambu Fırça Seti


Bim'in çıkardığı fırçalar kapış kapış gidiyor.Bim'e ilk bu tarz kozmetik ürünleri geldiği sıralarda Naturalove'ın bu bambu fırça setini gördüm ve denemek için almıştım.Artık Bim değişik türde ve yüksek fiyatlı birçok fırçaya muadil çıkarıyor ve başarılı.Bu fırçaların da her biri ayrı ürünlerde başarılı.Tipik bir set.Genellikle ten ve göz makyajı düşünülmüş.



İçerisinden 5 adet büyük boy fırça çıkıyor.Ürünün özelliğinde de olduğu gibi bambu saplı yada ahşap saplı ve fırçaya bağlı metal bir aparat var.Fırçalar keçe bir bez çantanın içerisinde geliyor.Çantanın içerisinde de fırçaların ayrı ayrı yerleri var.Fırçaları açıkçası sert.Özellikle yüz fırçası neredeyse yüze değmeyecek kadar sert.Şekillerine baktığınızda çok kullanışlı değiller diyorsunuz ama uygulama yaptığınızda başarılı olduklarını görüyorsunuz.Kılları sağlam gibi yıkarken hemen hemen hiç dökülmedi.Fırçaları teker teker inceleyelim;


Pudra Fırçası; Kılları aşırı kalın,sık ve sert.Metal kısmı hafif bastırılmış olsa da fırça oval duruyor.Pudra uygulamada biraz iyi olsa da toz allık ve bronzer uygulamakta çok başarılı.Ama maalesef sert kıllara sahip olduğu için cildi biraz yoruyor.


Kapatıcı Fırçası; Düz bir fırça.Metal kısmı presslendiği için daha düz bir şekle sahip.Kılları sık ama pudra fırçası kadar sert değil.Hatta yumuşak bile.Sanırım daha ince kıllara sahip olduğu için.Bu tarz kapatıcı fırçalarını sevmiyorum ama bu fırça kapatıcıyı güzel ve daha az çizgi bırakarak yayıyor ve ürünü çok fazla emmiyor.


Far Fırçası; Bu da kapatıcı fırçası gibi metal kısımları presslendiği için düz bir far fırçası ama kapatıcı fırçasına göre daha ince.Yumuşak ve ince fırçaya sahip.Sadece göz kapağına tek renk farı sürmek için kullanılabilir.Dağıtma veya gölgeleme işlemi yapılamaz.


Eyeliner Fırçası; Açılı,kalın,yumuşak ve ince kıllara sahip bir fırça.Bu tip fırçalar kaş farı uygulamak için kullanışlı oluyor.Bu fırça da aynı şekilde çok başarılı bu işlem için.Bunun dışında muhteşem eyeliner çekiliyor.Ama kalın eyeliner seviyorsanız tabi.Uzun kısmını dışarda tutup o şekilde içe doğru çekinde dümdüz bir eyeliner görüntüsü oluşuyor.


Kaş Fırçası;  Bu da çift taraflı bir fırça.Bir tarafında sanırım naylon kıllardan oluşan fırça şeklinde tarak diğer tarafında ise plastik sık dişli tarak.Aslında çok kullanışsız görünüyor.Ama kullanınca başarılı olduğunu görüyorsunuz.Naylon fırça kısmı kaşları taramak ve kaş farını dağıtmak için güzel ve diğer plastik tarak kısmı da kaşı taramak için başarılı.Plastik kısmı kirpiklerimi taramak ve rimeli uyguladıktan sonra kirpiklerimi ayırmak için kullandım ama başarılı olmadı.
















Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. bende beğenmemiştim, f/p açısından alınabilir tabi. teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sert fırça olunca cildi yorduğu için çok tercih edilmiyor ama setteki birkaç fırça iyi

      Sil
  2. Uzaktan harika görünüyor ama bu posttan sonra geliştirilmesi gereken bir ürün olarak görüyorum. İyi ki Meri'nin postunu okuyup öyle alayım demişim. Geçen hafta vardı markette.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelmiş😅Bu eskisi zaten ama hala satılıyor mu bilmiyorum.Yeni fırçalarını de deneme şansım olmadı.

      Sil