Haziran Ayında Bitirdiğim Ürünler 2019


Uzun zamandır bu kadar bol ürün içeren bitenler yazısı yazmıyordum😊 Yukarıda da gördüğünüz gibi oldukça fazla ürün bitti.Çoğu zaten bakım ürünü.Renkli kozmetik olarak bir ürün yok bu bitenlerde.Ama çeşitli bakım kategorilerinde değişik ürünlerin yorumlarını görebilirsiniz.



Schwarzkopf Got2b Straight On 4 Days- Keratin içerikli.4 gün boyunca düz saçlar.Özellikle ısı ile harekete geçen formülü ile 4 gün boyunca ya da bir sonraki yıkamaya kadar düz ve pürüzsüz saçlara kavuşturur.İçeriğinde kolajen ve keratin var.Düzleştirmeden önce saça sıkılıp daha sonra düzleştirildiğinde fönü daha canlı gösteriyor ve fönü uzun süre tutuyor.Kokusu da şeftali gibi.Güzel bir üründü ama cruelty free olmadığı için tekrar almayacağım bir ürün.

Le Petit Marseillais Onarıcı Bakım Kremi Shea Butter,Aloe,Bal Mumu- Kuru ve çatlamış ciltler için.Cildi güzel nemlendiriyor.Kuruluğu alıyor ama çok geç emiliyor ve bir müddet o nemli his kalıyor.İçeriğindeki ürünler çok güzel.Shea butter nemlendirmede oldukça iyi bir içerik.Aloe ise onarmada başarılı.Yapısı ve kokusu oldukça güzel.

Maybelline Baby Lips Anti-Oxidant Berry- Çok çok güzel bir dudak nemlendiricisiydi.Hem anlık hem de uzun süre dudakları nemlendiriyor hem de kuruyup çatlamasını önlüyordu.Adı üzerinde de berry gibi ekşimsi meyve kokusu vardı.

Benri Kulak Temizleme Çubuğu-* İçerisinde 200 adet var ve rengarenkti.Makyajımı düzeltmek için bir kaç kez kullandım bu konuda da iyiydi.Hem bu kadar çok hem de uygun fiyata güzel bir ürün.Kulağı acıtacak kadar çok sert değildi.

Oriflame Eclat Weekend EDT Tester-* Çok fresh,limonumsu ama hafif de çiçek olan bir kokuya sahip.Yaz ayları için oldukça güzel bir koku olduğunu düşünüyorum.Kalıcığı çok değil.Çok beğendim bu kokuyu.Oriflame deney yapan bir marka olmasaydı tam boyuna yaz aylarında şans verebilirdim.

Farmasi Reina Midnight Women Tester-* Farmasi'nin en popüler ürünlerinden biri de parfümleri.Birçok yüksek fiyatlı parfümlere muadil gösteriliyor parfümleri.Gerçekten öyleler ve kalite açısından da çok iyi.Mesela bu parfüm şekerli,ağır ve şık bir kokuya sahip.Bana biraz Victoria's Secret'ın parfümlerini anımsattı.Çok şık bir kokuya sahip ve kalıcılığı gerçekten şaşırtacak derecede çok iyi.Tester olmasına rağmen de uzun süre dayandı.

Dr. C.Tuna Sarımsak ve Ginseng Sabunu-* Katı formda bir sabun.Sarımsak saçlar için çok çok başarılı bir içerik ama cilt için daha önce denemedim diye hatırlıyorum.Ginseng benim cildime çok iyi gelen bir içerik.Sabun cildi tertemiz yapıyor.O kadar güzel kokusu var ki,pudralı ve çok hoş.Severek kullandığım bir üründü.Oldukça da büyük bir sabun ve baya gidiyor.

Watsons Freshmint Toothpaste- Naneli diş macunu.Etkin bir şekilde çürüklerin onarılmasına yardımcı olur.Plakları gidermeye yardımcı olur.Dişi güçlendirir.Florür ve kalsiyum içerir.Serinlik ve temizlik vaat ediyor.Helal sertifikası var.130 gramlık bir ürün.Şimdi bu ürünü nasıl anlatsam.Diş macunu bittiği sırada uygun fiyatlı diş macunu ararken buldum.Yapısı sanki macunun içerisinde kum varmış gibi.Dişi fırçalarken de hışır hışır hissediyorsunuz.He öyle olunca güzel temizlediğini düşünüyorsunuz ama maalesef temizleme ve beyazlatma konusunda çok iyi değil.Fırçaladıktan sonra serin bir his bırakıyor ama benim dişlerimi de biraz hassaslaştırdı.Bunların dışında ürün oldukça uzun süre gidiyor.


Miniso We Bare Bears Moisture Locking Facial Mask- Cildi beslemeyi ve onarmayı vaat ediyor.Miniso'nun çıkardığı bu seriyi çok seviyorum.Çok yakışmış Miniso ürünlerine.Bu maske cildi çok çok az nemlendiriyor.Yani maskeyi çıkarıp ürünü cilde emdirdikten sonra cilt yüzeyinde bile çok fazla nem kalmıyor.Hafif yapılı olduğu içi yağlı ciltler için daha iyi olabilir.

Bioaqua Blueberry Jelly Mask- Cildi içeriden nemlendiren maskelerden.Hafif cildi yatıştırıyor.Özellikle buzdolabında bekletip uygulandığında oldukça ferah bir his verebilir.Yazın cilt bakımı için bu tarz jel maskeler tercih edilebilir.Cildi mükemmel nemlendirmese de cildi hafif yumuşatma konusunda iyi.

Loess Burun Bandı- Çok sert yapıya sahip olduğu için her gözeneğe ulaşamasa da ulaştığı gözenekleri güzel temizleyen bir maske.

Procsin Mini Black Mask-* Cildi yormayan soyulabilen maskelerden.İnce yapılı.Cildi güzel temizliyor.Cilt yüzeyindeki siyah ve beyaz noktaları,kirleri temizliyor.

Fulljion İpek Böceği Kozası- İpek böceği kozasını cilt bakımında denemeyi çok istiyordum.Bu ürünü denedim ve gerçekten çok değişik bir ürün.Cilt yüzeyindeki pürüz ve ulaşılabilir siyah noktaları güzelce temizleyip cilt yüzeyini pürüzsüzleştiriyor.



Benri Organik Disk Pamuk- İçerisinde 100 adet var.Organik tarım yöntemleri ile yetiştirilen pamuklar makyaj temizliği ve cilt bakımı en doğal şekilde yapmasını sağlamaktadır.Tam otomatik makinelerde el değmeden üretilmiştir,pamuk kalıntısı bırakmaz.Organik ile diğer pamuk arasında yapı olarak çok birşey fark edilmiyor.Dağılmıyor ve dayanıklı.Makyajı temizlerken cildi yormuyor.

2x Blume Mendil- Her zaman çantada bulunan mendillerden.Uygun fiyatlı olduğu için bol bol alıyorum bunlardan.Çantamda bir ıslak mendil bir de mendil eksik olmaz😁

Benri Leke Çıkarıcı Mendil- Küçük,taze lekelere anında müdahale eder.Bu mendili kullanmayı çok beceremedim.Uyguladığınızda baya köpük köpük oluyor.Kokusu deterjan gibi.Silip tekrar farklı bir bezle durulamak gerekiyormuş.Leke çıkarma konusunda doğru kullanamadığım için fena değil.Belki tam talimata uygun kullanılsa daha iyi sonuç alınabilir.

2x Ivory Islak Havlu- Alkolsüz ve hijyeniktir.İçerisinde 15 tane ıslak mendil var.Çantaya atmalık.İnce yapılı ama çabuk yıpranmıyor.Kokusu çiçekli.Desenleri çok hoş.Biri puantiyeli sarı ve diğeri de sarı ve üzerinde krem çiçek desenleri var.Aslında bunun kutuda olanları var onlardan almak istiyordum ama bir ara gelmişti kaçırdım.Gelirse onu deneyebilirim.

Mendiva Islak Mendil- Alkol ve paraben içermez.Daha sabun gibi bir kokusu var bu mendilin.Bir de Ivory'ye göre biraz daha yapısı kalın ve uzun süre dayanıyor.

Benri Mini Islak Mendil- Bunlar da çok şirin.Küçük çanta kullanıyorsanız kullanışlı.İçerisinde 10 adet var.Benri'nin ıslak mendilleri de güzel.Kokusu biraz deterjan gibi ama rahatsız edici bir koku değil.

*Crulty free markalar.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Dolu dolu ve faydalı bir yazı olmuş. Keyifle okudum, emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim çok sevindim yararı olmasına😊

      Sil
  2. Çook faydalı ve açıklayıcı bir bitenler yazısı olmuş, çoğu denemediğim ürünlerdi fikir sahibi oldum ben de, yenilerini güle güle kullanın♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim😊

      Sil