Windstruck Kore Filmi Konusu,Oyuncular ve Yorumlarım


Tür: Romantik Komedi

Yıl: 2004

Süre: 123 dakika

Oyuncular:

Yeo Kyung Jin- Gianna Jun

Ko Myung Woo- Jang Hyuk


Konusu:

Kyung Jin macera sever bir polis memurudur.Bir hırsızlık vakasında hırsızı yakalamak için maceraya atılır.Sonunda yakalar ama hırsız yerine suçsuz birini yakalamıştır.Bunu anlasa bile iş işten çoktan geçmiştir ve yakaladığı aslında sıradan,hiç birşeye bulaşmamış bir öğretmen olan Myung Woo'ya aşık olmuştur.Bahanelerle onu yanında tutmaya çalışır.Zamanla Myung Woo da bu hırçın kıza aşık olmaktan kendini alıkoyamamıştır.Kyung Jin oldukça değişik,hırçın bir karakter.Myung Woo'ya da oldukça bağlı.Myung Woo ise bu hırçınlığa alışması zor olsa ve bazen bezse de o da Kyung Jin'den ayrılamaz.Myung Woo,Kyung Jin'e filmin adına da ilham olan rüzgardan,ne kadar sevdiğinden,rüzgara kocaman kucak açtığından bahseder.Kyung Jin'i de buna alıştırır ki bir zaman gelecek ve buna ihtiyacı olacaktır.


Yorumlarım:

Gianna Jun'u film oyunculuğu konusunda eleştirmek saçmalık olur.Neredeyse kusursuz bir oyunculuk sergiliyor.Bu zamanlarda çıkan filmleri de çok güzeldi ve izlemesi çok keyifliydi.Windstruck konu itibariyle Gianna'yı hep görmeye alıştığımız o hırçın karakteri içeriyor.Myung Woo'nun ise bu hırçın kıza oranla daha sakin olması birbirlerini dengelemelerini ve filmi de izlenebilir olmasını sağlamış.Romantik-Komedi bir film.Yeri geldiğinde kahkahalara boğuluyorsunuz -ki genellikle Kyung Jin yüzünden oluyor- yeri geldiğinde göz yaşlarınızı tutamayacağınız sahneler oluyor.Çok çok güzel bir filmdi.My Sassy Girl ile kardeş filmler diyebiliriz.İkisi de çok güzel konulara ve oyunculara sahip.




Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. romantik komedi yapımlar korelilere çok yakışıyor
    sizi izlemeye aldım

    YanıtlaSil
  2. Kore filmlerini seviyorum. Savaş görmüş ve acı çekmiş bir millet. Dram ve savaş filmleri de güzel oluyor. Bahsettiğiniz filmi daha önce izlemedim. İzleme listeme almayı düşünüyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru o filmleri de oldukça başarılı oluyor.Umarım beğenerek izlersiniz

      Sil