Son Zamanlarda Televizyondaki Makyaj Modası


Son zamanlarda televizyon ve Kore dizilerinde dikkatimi çeken bir makyaj var.Bizim dizi ve yarışmalarda dikkatimi çeken makyajın aynı anda Kore dizilerinde de moda olması dünya genelinde moda mı acaba dedirtti.Sizlerle de bu makyajı,nasıl yapılabileceğini paylaşmak istedim.



Makyajı sanırım önce Temizlik Benim İşim yarışmacılarında hatta o yarışmacılardan da ilk Sevgi de gördüm.Bana kalsa o renkleri kombin etmek aklıma gelmez ve hoş durup durmayacağı konusunda da tereddüt ederim.Ama hep ayrı ayrı çok hoş duruyorlar hem de birbirleriyle uyumları çok güzel.Daha sonra Benim Tatlı Yalanım dizisinin başrol kadın karakterinde gördüm ve onda da fena durmuyordu.En son Hotel del Luna'da IU'ya da aynı tarzda makyajın yapıldığını görünce tamam herhalde moda bu dedim.Yalnız sanırım yaz makyajı olabilir.Çünkü baya canlı renkler ve günlük kullanabilmek için yaz renkleriyle kombinlemek gerekebilir.




Makyajda göze çarpan iki şey var ve ben de bunlardan bahsedeceğim; far ve ruj.Kişiden kişiye renkler değişse de tonlar aynı.Farda; şeftali-bakır tonlarında,yansımaya sahip bir renk kullanılıyor ve bolca,geniş uygulanıyor.Ruj da ise; koyu pembe hatta fuşyaya yakın renge sahip rengini veren bir gloss kullanılıyor.Gerçekten bu kimin aklına geldi bilmiyorum ama çok hoş bir kombin olmuş ve çok şık duruyor.Allığı az tutup eyeliner uygulaması yapılmadığında far ve ruj çok güzel duruyor ve uyumu da çok hoş görünüyor.Ben kendimde henüz denemedim ama ilk fırsatta deneyeceğim bir makyaj.Fotoğrafta kullandığım ürünler bu makyaja çok yakın renkler.Far; Attractive Scenery 12K paletindeki 8. renk,ruj ise Oriflame Liselotte Watkins Lipgloss Runway Fuchsia rengi.

Far için birkaç öneri; 

The Balm; Hot Mama Allık,Nude Beach Palette Buff rengi,Shady Lady Palette Mischievous Marissa rengi,HM Infinite Impact Eye Colour Love Letter rengi.Renkler farklı olsa da o tonu içeriyor.





Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. öneriler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Farda bakır tonlarını ben de çok seviyorum bu aralar ama pembe rujla kombinlememiştim, deneyelim bakalım :)) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bir kombin gibi duruyor ben de henüz denemedim.Umarım beğenirsiniz🧡😉

      Sil
  3. Uyusmayacagini düşündüğümüz iki farklı renk birbirini güzel tamamlamış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç kombinlemek aklıma gelmezdi ama gerçekten hoş duruyor😊

      Sil