EKKA KOZMETİK BETTY BOOP SUNKISSED GLOW BRONZER,ALLIK,FAR PALETİ


Ekka Kozmetik Betty Boop,Hello Kitty gibi karakterli ürünlere sahip bir marka.Bir ara bunlardan baya almıştım.Bu tarz şirin temalar kozmetik ürünlerine çok yakışıyor ve bence Ekka,ürünleri ve tasarımları özenerek yapmış.Oldukça başarılı buldum çoğunu.Bu yazımda sizlerle Betty Boop serisinden Sunkissed paletini anlatacağım.




Palet,bronzer temalı ve zaten bronzer palet olarak geçiyor ama içerisinde allık ve far da var.Paketi ağır ve güzel bir ayna çıkıyor içerisinden.Üzerindeki ve içindeki çizimler de çok hoş.Ayrıca üzerinde "Betty'nin hindistan cevizli bronzlaştırıcı yağıyla,o muhteşem güneşlenme ışıltısını yakala" diyor.Yani palet yaz,güneş ışıltısı temalı.Gerçekten tam yazlık bir palet.Renkler sıcak tonlarda.Bronzerı,allığı ışıltılı ve açık tonlarda.Farların,allığın,bronzerın yapıları yumuşacık.Renkler çok pigmentli.Oldukça kaliteli duruyor.Bu kadar uygun fiyatlı bir paletten bu kadar güzel pigment ve yapılarının bu kadar yumuşak olmasını beklemiyordum.Tek kötü yanı uygulama yaparken göz altına dökülme yapıyor.



Farlardan incelemeye başlayalım;

Kolay dağılıyorlar.Tüm renkler hoş bir kombin oluşturuyor göz kapağında.Fırçayla uygulamak kolay ama parmakla uygulamada dağıtmak kolay olmuyor.Renkler sırasıyla;

Hippie Chic; Koyu hatta bence mürdüm tonlar içeren,mat koyu kahverengi gibi duruyordu ama değilmiş😄 Palette hafif soğuk tonlu duruyor ama uygulayınca daha açık kahverengi tona sahip ve sıcak alttonlu.Hatta kaşlarımda deneyeyim dedim ama baya açık kaldı.

Showstopper; Her paletin bir yıldız rengi vardır.Bu paletinde yıldız rengi sanırım bu renk.Metalik,koyu yeşil.Palette oldukça farklı duruyor ama bunun tam rengini almak için göz kapağına parmakla uygulama yapmak gerekiyor.Ama maalesef bu metalik duruşu gün boyu kalıcı olmuyor.

Jetsetter; Sıcak alttonlu koyu şeftali rengi.Hatta pembe tona da sahip.Mat bir renk.Paletteki favori rengim bu.Aşırı güzel duruyor göz kapağında.Hatta alt kirpik diplerine uygulanınca da çok hoş duruyor.Farklı bir renk,farklı bir tona sahip.


Allık ve Bronzer;

Moonstruck; Paletteki bronzer rengi.Bronzer olmak için fazla açık renge ve çok fazla ışıltıya sahip.Tabiki kontür falan yapmak mümkün değil.Çok zor dağılıyor.Hatta uygulandığı ilk bölgede kalıp gibi duruyor.Bu da metalik ve rengi açık bakır rengi,sıcak alttonlu.Aslında ciltte fena durmuyor ama daha iyi dağılabilse daha hoş durur.Simleri çok büyük.O simlerin daha az belli olması için fırçaya aldıktan sonra fırçayı hafif vurup simlerin bir kısmını döküp uygulama yapınca daha iyi oluyor.

Glamazon; Paletteki allık rengi.Bu daha çok bronzer rengi gibi duruyor.Çok az simli,açık kahverengi ve aynı şekilde sıcak tonlu.Bu,bronzera göre daha kolay dağılıyor.Ciltte hoş duruyor.

Bu renkleri far olarak da denedim ve o şekilde fena değillerdi.Özellikle Glamazon geçiş rengi olarak hoş bir ton.

Palet daha çok yaz makyajları için,yazın kullanmak için daha uygun.Renkler far rengi olarak fena değil ama allık ve bronzer olarak çok kullanışlı değiller.

Ekka Kozmetik hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.




Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. ürün tavsiye ve inceleme için teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
  2. Showstopper ne hoş bir renk 😍

    YanıtlaSil
  3. Pigmentasyonu gerçekten güzelmiş oradaki Gold renge bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten renk ve pigmentasyon olarak başarılı bir palet😉

      Sil