HM PRECISION SPONGE MAKYAJ SÜNGERİ İNCELEME YAZISI


Nihayet blogun başına oturup yazı yazabiliyorum.Son 10 gündür hastalıkla cebelleşiyorum🤧 Sürekli böyle olunca da modum düştü.Bir türlü toparlanamadım.Sonunda kendimde ufak bir gayret kırıntısına tutunup yazıma başlıyorum.Bu arada sizler nasılsınız?Sanırım salgın varmış.Çok dikkat edin.Toplu yerlerde maskeyle gezmeye çalışın.

Bugünkü yazıma gelelim.Benim favori kozmetik ürünlerimden biri.Hatta tüm zamanların favorisi diyebilirim.Bu süngeri denedikten sonra daha başarılısını kullanmadım sanırım.Diğer makyaj süngerlerine nazaran yapı olarak da çok farklı olan HM Precision Makyaj Süngeri'ne beraber bakalım.



Çoğu makyaj süngerinin yapısı genellikle aynıdır.Ne kadar yumuşak dense de sanırım şekli bozulmasın diye yapısında hafif sertlik oluyor.Bu süngeri kullanana kadar bu konuda en güvenilir olanı Real Techniques Miracle Complexion Sponge'du.HM'in bu süngerini denedikten sonra diğer süngerleri unuttum.Aşırı yumuşak.Süngeri sıktığınızda neredeyse iki parmağınız birbirine değiyor*.Hem kuru hem de ıslakken bu kadar yumuşak olmasına bayıldım.Bulut gibi bir sünger☁Yüze uygularken çok hafif hissediyorsunuz,cildi yormuyor. Bu şekilde yumuşak olunca da yüzde,ürünü her yere rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz.Ayrıca kolay yıkanıyor ve fondöten lekelerinin çoğu çıkıyor.


Yukarıdaki resimde kuru ve ıslak halleri var.Aşırı şişmese de daha yumuşak oluyor.Zaten kuru hali de yumuşak.Ama kuruyken likit fondöteni çok iyi dağıtamıyor.Parça parça bırakıyor.


Birkaç formda ürünle denedim.

BB kremi yani yoğun yapıdaki likit ürünleri zor olsa da çok güzel,eşit dağıtıyor.Nemli iken daha başarılı bu uygulamada.



Likit kapatıcıyı eşit ve güzel dağıtıyor.Göz altında her bölgeye ulaşabildiği için ürünün bu bölgelere ulaşmasını sağlıyor.



Stick fondöteni de nemliyken çok güzel ve eşit dağıtıyor.Bu yapıdaki ürünleri süngerle dağıtmak çok zor olur.Ama bu sünger bunun da üstesinden geldi.


Aynı şekilde krem kapatıcıyı da süngerle dağıtmak zordur.Bu sünger nemliyken krem kapatıcıyı da güzel ve eşit bir şekilde dağıtıyor.Çok sert yapıda,dağılması zor stick bir kapatıcı uygulamayı denedim bu süngerle ve onu bile kolayca,eşit dağıttı.



Tabi ki de en başarılı olduğu şey likit ürün dağıtmak.Çok çok güzel,eşit ve çok kolay dağıtıyor.Hatta kuruyken de güzel dağıtıyor.Yalnız likit ürün uygularken biraz ürün emiyor.


Krem fondöteni de güzel dağıtıyor fakat biraz zaman alıyor eşit ve güzel dağılması için.Ama sonunda pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.



Çok başarılı,muhteşem bir makyaj süngeri.Beauty Blender,Real Techniques,Miniso makyaj süngerlerini de severek kullanıyorum ama elimdekilerin en başarılısı kesinlikle HM Precision Makyaj Süngeri.Bendekinin bir kısmı maalesef boya oldu,çıkmıyor ama rengi yüze vermediği için kullanmaya devam ediyorum.Makyaj süngeri arayışındaysanız tavsiye edebilirim.

HM hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.


*



Yorum Gönder

0 Yorumlar