HAZİRAN AYINDA BİTİRDİĞİM ÜRÜNLER 2020


Yazın ilk ayını geride bıraktığımıza göre gelsin bitenler yazısı😊 Ben yaz mevsimini sevenlerden olduğum için yaz aylarının ağır ağır geçmesini seviyorum ama bu sene haziran baya hızlı geçti.Bu hızlı geçen ayda bolca ürün bitirmişim.Birçok bakım ve kozmetik ürünü denedim.Bitenler yazılarında çok nadir rastladığımız makyaj kategorisinden birkaç biten ürün de bulabilirsiniz bu yazıda.Çaylar kahveler hazırsa Haziran Bitenler yazısına başlıyorum☕




Oriflame Love Nature Milky Foam Cleanser Oat- Kuru ciltler için besleyici yüz temizleyici.Süt formda olduğunu söylüyor ama yapısı daha yoğun ve jelimsi.Ama bir jel kadar çok değil de daha az köpürüyor ve cildi temizlerken yormuyor.Bu yüzden süt kıvamında denmiş olabilir.Yulaf özlü bir ürün.Yulafın etkilerinin tamamen ciltte görülebileceğini zannetmiyorum bu ürünü kullanırken ama bu temizleyiciyi kullanırken cildimi biraz daha rahat hissediyorum.Derinlemesine temizlemese de makyaj kalıntılarını güzel temizlediğini düşünüyorum.Cildin nemini azaltmıyor ve ciltte kuruluk yapmıyor.

La Roche Posay Effaclar Purifying Foaming Gel 50 ml- Bu ürünü doktorumun tavsiyesiyle tanıdım.Cildimin sivilcelendiği ve izlerinin zor geçtiği dönemlerde tanıştığım bir ürün oldu.Çok iyi gelince, arada oluşan sivilcelenmelerimde yine elim bu temizleyiciye gitti.Jel formda ama yoğun, yıpratan bir yapısı yok.Ciltteki nemi azaltmadan sivilcelenmenin artmasını engelliyor.Cildi oldukça güzel temizliyor.Cildin yatışmasını sağlıyor ve hassaslığını azaltıyor.Termal su içeriyor.Alkol içermiyor.Kremiyle beraber kullanıldığında sivilcelenmeyi azaltma konusunda başarılı sonuç sağlıyor.

İpana Anti-Çürük Diş Macunu- Kokusuyla,formuyla klasik bir diş macunu.Çürüklere çok etki ediyor mu bilmiyorum o konuda gözlemlemedim ama dişleri beyazlatmadan güzel temizleyip çok hafif bir ferahlık sağlıyor.Hassasiyeti olmayan,beyazlatma vaadi beklemeyen dişler için kullanılabilir.


5x Rituel de Beaute Burun Bandı*- Her zaman elimin gittiği siyah nokta bandı.Hem ulaşması kolay hem de hayvan deneyi yapmadığı için elim hep buna gidiyor.Ayrıca çok da başarılı.Yapısı kağıt ama burun üzerinde her yere ulaşıp siyah noktaları derinlemesine temizliyor.Daha derinlerde olan siyah noktalara ulaşamasa da çoğuna ulaşıp derinlemesine temizliyor.Burun üzerindeki pürüzü gideriyor.Bu sefer çenem ve siyah-beyaz nokta olan, yüzümün diğer kısımlarında da denedim ama o kısımlarda çok başarılı olmadı.

Watsons Jeju Volcanic Ash Nose Pore Strip- Yapı olarak ve içerik olarak mükemmel bir ürün olsa da etkisinden memnun kalmadım.Burun üzerindeki çoğu siyah noktaya ulaşamıyor,derinlemesine temizleyemiyor.Sadece tek tük ulaştığı bir iki siyah noktayı derinlemesine temizliyor.Tekrar alacağım bir ürün olmayacak.

Bee Beauty Minnie Mouse Sheet Mask Refreshing*- Cildi ferahlatmayı vaat eden kağıt maske.Açıkçası sırf Minnie'li deseninden dolayı aldığım bir maske olmuştu ama etkilerini de çok sevdim.Çok güzel nemlendirdi.Yapış yapış his bırakmadan hafif losyon yapısıyla cildi iyi nemlendirdi.İçeriğindeki mentol sayesinde gerçekten cilde hissedilebilir bir ferahlık sağladı.Özellikle yaz aylarında kullanmak için güzel bir maske.

Bee Beauty Minnie Mouse Sheet Mask Firming*- Sıkılaştırıcı etkiye sahip kağıt maske.Bu maske de nemlendirme konusunda başarılıydı.Sıkılaştırıcı etkisi anında gözle görülür şekilde etki eder mi bilemiyorum, ben çok fark etmedim ama bir tık cildimin esnekliğinin arttığını fark ettim.

SNP Fresh Vita Firming Jelly Mask- Cilde esneklik sağlayan,içeriğinde hindistan cevizi,çilek,karpuz,cennet elması bulunan kağıt maske.Meyveler tamamen yazı anımsattığı için tam bir yaz maskesi diyebilirim.Cildi çok çok iyi nemlendiriyor ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor.Esneklik kazandırma konusunda gözle görülür bir etki göremedim.


2x Confort Islak Mendil- Son dönemlerde sıkça ıslak mendil bitiriyorum.Pandemi döneminden önce de çantamda,masamda,yanımda hep taşıyordum ve sıkça bitiyordum ama bu dönemde daha hızlı bitiyor.Bu sefer Confort markasının küçük ıslak mendillerini bitirmişim.İçerisinde 15 adet ıslak mendil var.Alkol içermiyor.Yumuşak,kalın,dayanıklı yazmışlar özelliklerine.Temizler ve yumuşatır diyor.Kokusu tertemiz.Temizleme konusunda orta halli diyebiliriz.Güzel bir ıslak mendildi beğendim.

3x Selpak Klasik Mendil- Selpak'ın mini mendillerinden bitirmişim geçtiğimiz ay.Pamuk katkılı ultra yumuşak yazıyor üzerinde.Böyle mini mendilleri küçük çantada taşıması daha kolay oluyor.Selpak'ın mendilleri de diğer mendillere göre daha yumuşak ve dayanıklı oluyor.

Watsons Green Tea Scented Mendil- Watsons'ın bu kokulu mendillerini çok seviyorum.Yapıları oldukça yumuşak ve biraz ince.Hafif de olsa yeşil çay kokusu içeriyor.Paketin üzerindeki çiçek desenleri de çok şirin.


Benri Şeffaf Yara Bandı*- Yapışkan bantların açılması veya hasar görmesi haricinde sterilliğini korur.Lateks içermeyen yapısı sayesinde alerjik reaksiyon riski en aza indirilmiştir.Havalandırma noktaları ter ve nemin buharlaşmasına izin verir.Yüksek korumalı pedler yapışmadan yarayı korur.Yumuşak ve rahat malzemesi ile vücuda kolayca uyar.Dayanıklı bandı ile bölgeyi uzun süre güvende tutar.Hafif ve doğal dokunuş sağlar.İçerisinde 4 çeşit toplam 20 adet yara bandı var.Memnun kalmadığım bir üründü ama fiyatı uygun olunca yine bundan aldım.Aslında yapıştırıldığı bölgeden kolay kolay çıkmıyor ama bu biraz aşırı, bant yapışıp kalıyor yapıştırdığınız bölgeye.Hatta çıkardığınızda yapışkanlık kalıyor ve yapısı çok tuhaf oluyor.Sırf bu yüzden sevemedim ürünü.

Cansın Plast Yara Bandı- Pamuk kumaştan yapılmış,küçük yaralar için hijyenik olarak imal edilmiş yara bandı.Geçtiğimiz ay bir ayakkabım yüzünden ayaklarımın arka kısmı yara olunca elime geçen ilk yara bandını kullandım.Ben su geçirmeyenlerden ziyade bu tarz kumaştan olanların daha iyi olduğunu düşünüyorum.O yaralı olan kısımları güzelce kapatıp korudu.Başka ayakkabı giydiğimde bu yara bandı o kısmı korudu ve acımasını engelledi.Sıkça değiştirmem gerekti su alınca yapışkanlığı azaldığı için ama o kısmı koruyup daha fazla zarar görmesini engellediği için beğendim.

Kruidvat Gözlük Temizleme Mendili*- Bir ara gözlük kullanmaya başlamıştım.Çok düşük de olsa bir gözüm için gözlük yazılmıştı.Bu gözlük temizleme mendillerini o zaman kullanmaya başladım ama gözlük bana hiç iyi gelmedi.Gözlükle yazıları çok geç odaklamaya başladı gözüm ve baş ağrısı,bulantı yapınca gözlüğe veda ettim.Bu mendilleri şimdi güneş gözlüğüm için,bilgisayar ekranımı temizlemek için kullanıyorum.Bilgisayar ekranını başka bir bezle temizledikten sonra üstünden bu mendille geçtim ve pırıl pırıl,lekesiz oldu.Ekran temizleme konusunda başarılı bir ürün.

Benri Foot Comfort Hidrokoloid Silikon Yara Bandı*- Su geçirmez.Ayak ve topuk vurmalarına karşı.Eğer sıkça ayakkabı vurma problemi yaşıyorsanız yara bandından ziyade bu üründen almanızı öneririm.Oldukça kalın silikon yapıda olduğu için ayağın arka kısmını çok güzel koruyor ve ayakkabınızın vuran kısmını hissetmiyorsunuz.Yara bantlarını kullanırken bunu da denedim.Bu daha başarılıydı.Ama sadece iki tane var bir kutuda.Keşke 10'lu da yapsalar bu üründen.


The Pink Elly's  Perfect Touch Under-Eye Concealer 01 Light*- Hafif yapısına rağmen kapatıcılığı iyi olan bir üründü.Tamamen kapatmasa da koyulukların,izlerin görünümünü azaltıyor.Ama son zamanlarda izlerimin üzerine uyguladığımda ürün oksitlenip o kısımlarda leke gibi durmaya başlamıştı.Bendeki rengi en açık olan 01 Light olduğu için göz altlarımı aydınlatmak için de kullandım ama kapatıcı olarak kullanmak için bir koyu rengini tercih etsem daha iyi olurmuş.

Missha Under Eye Brightener Light Beige- Nemli bitişli, orta kapatıcılığa sahip bir ürün.Aslında göz altı aydınlatıcısı olarak geçiyor ama en açık rengi olmasına rağmen göz altlarımda koyu durdu ve sarı alt tonlu olmasına rağmen göz altımı aydınlatmadı.Hatta rengin koyuluğu göz altının çevresinde belli oluyordu.

Benim haziran ayında bitirdiğim ürünler bunlardı.Umarım aralarında merak ettikleriniz varsa fikir olmuştur😊


*Hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardır.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Burun bandını denemek istiyorum sende çok görüyorum ve hep memnuniyetini belirtiyorsun. Kısa zamanda alıp kullanacağım 🌸

    YanıtlaSil
  2. La Roche Posayın yüz temizleme jelini bende yeni kullanmaya başladım gerçekten güzel ve etkili bir ürün. Burun bandı konusunda endişelerim var ama sanırım alıp deneme vakti geldi en kısa zamanda deneyeceğim. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten akneye meyilli ciltler için muhteşem bir temizleyici❤Umarım beğenirsin😊

      Sil
  3. Böyle biten ürünlerin yazısını okumayı baya seviyorum bilgi oluyor bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de okumayı ve izlemeyi sevdiğim şeylerden😊Fikir veriyorsa ne mutlu bana😍

      Sil