THE BALM AUTOBALM CALIFORNIA EYESHADOW PALETTE | FAR PALETİ İNCELEME YAZISI

 


En başarılı far palet markalarından biri The Balm.Hatta öneri isteyenlere de The Balm'ı tavsiye ediyorum.Hem hayvan deneyi yapmıyor hem indirim döneminde uygun fiyatlara düşüyor hem de ürünlerin kalitesi çok çok iyi.Bende de birçok far paleti bulunuyor.Tekli,küçük ve büyük, çeşitli farlarını denedim.Hepsinden de memnun kaldım.Hatta bazı paletleri hem göz hem de yüz ürünleri içerdiği için çok kullanışlı oluyor.Bu yazımda da yine bu çoklu kullanıma sahip paletlerinden biri olan The Balm Autobalm California Eyeshadow Palette'i anlatacağım.


Paletin teması ehliyet  şeklinde.Birkaç çeşidi var sanırım.Bendeki California Driver License olanı.Paletin üst kısmı aynı ehliyet gibi yapılmış.Bir çizimle resim,isim vb şeyler eklenmiş.Paletin diğer kısmında ise harita var.Benim çok hoşuma giden bir tema oldu.İçini açtığınızda The Balm'ın çoğu paletinde olduğu gibi güzel bir ayna çıkıyor.Çok büyük değil ama net gösteren bir ayna.İçerisinden birde motto çıkıyor 'It's my way, on the highway...' diye.Paletten 4 tane renk çıkıyor.Her renk çok amaçlı kullanım için.Far,allık,kaş farı,aydınlatıcı olarak kullanılabilecek renkler var.Yapıları yumuşacık.Uygulaması ve dağıtması çok kolay.Hem fırça hem parmakla çok kolay ve eşit dağılıyor.Renklerin pigmentasyonu ise çok yüksek.Paletteki aynı rengi alabiliyorsunuz.Pigmentasyonu yüksek olduğu için bazlı ve bazsız hali benzer*.Biraz tozutuyorlar ve uygularken göz altına dökülme yapabiliyor.Farlar kalıcı ama koyu renk akma yapıyor zamanla.Renklerin yüzde ve kaşta kullanılanları açık tenliler ve sarışınlar için daha kullanışlı.Buna rağmen renklerin hepsi tüm ten renkleri için far olarak kullanışlı.Mini ve tam çantada taşımalık çok kullanışlı bir palet.Benim çok beğendiğim bir palet oldu.





Renkleri inceleyelim;

Blush Shadow- Allık ve far olarak kullanılabilecek bir renk.Şeftali-pembe tonlarında mat bir renk.Allığa göre mini olmasına rağmen palette diğer renklere göre daha büyük.Küçük bir allık fırçasıyla güzelce uygulanıp dağıtılabiliyor.Doğal ve hoş bir görünüm sağlıyor.Allık olarak çok beğendim.Far olarak da güzel,daha canlı bir görüntü katıyor göz makyajına.

Highlighter Shadow- Pembe tonlu,açık tonlarda yansımalara sahip aydınlatıcı,far rengi.Gözde hoş duruyor.Özellikle diğer Brow/ Crease rengiyle kombinleyince çok hoş duruyor.Bu iki rengi çok yakıştırıyorum,hoş bir yaz makyajı görüntüsü oluşuyor.Aydınlatıcı olarak da çok güzel.Sim sim durmuyor ve yansımalı bir görüntü oluşturuyor.

Brow/ Crease- Mat,sıcak tonlu açık kahverengi.Kaş ve geçiş rengi olarak kullanılabilecek bir renk.Geçiş rengi olarak harika.Sıcak bir ton olduğu için geçiş rengi olarak kullanılınca çok hoş duruyor.Kaş için rengi bana açık kaldı ama çok sırıtmadı.

Lid/ Liner- Far ve eyeliner olarak kullanılabilecek ışıltılı hatta içerisinde büyük pembe simler olan koyu kahverengi.Eyeliner olarak çok güzel duruyor ama kalıcı değil.Zamanla renk azalıyor ve göz altına akıyor.Far olarak ise güzel ama zamanla rengi azalıyor.



*Üstteki Lid/ Liner renginin bazsız alttaki bazlı hali.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.


The Balm hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardandır.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Çok kullanışlı bir paletmiş. Bende the balm Dan düzenli olarak kullandığım şey eyeliner ve highlighter. Bunu almadım içeriği kalıpları küçük diye. Çabuk biterse üzülürüm 😅🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten kullanışlı bir palet😊Highlighter ve eyelinerı çok beğeniliyor.Highlighterı denedim ama eyelinerı henüz denemedim😊

      Sil
  2. Hayvan üzerinde kullanılmamasına sevindim, yine ben anca okumakla yetindim. Çok özeniyorum ama malum alerji. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm hayvan deneyleri konusunda en eski dikkat eden markalardan🤍Sağlığın daha önemli canım😊

      Sil
  3. Çok kullanışlı renkleri bayıldım

    YanıtlaSil