KIŞLIK MİM

 


Herkese merhaba😊

Yine çok güzel bir mime etiketlendim.Beautyandlifetr beni Kışlık Mim yazısına etiketlemiş.Bu tarz mevsim konulu mimleri çok seviyorum.Çok da güzel sorular hazırlamış.Hepimizin sevdiği bir mevsim vardır.Benimkisi yaz olsa da her mevsimin ayrı bir güzelliği olduğuna inanıyorum.Bu mim sayesinde az biraz bunları keşfedeceğiz.Hadi sorulara bakalım.


1.Kışın ne yapmaktan hoşlanırsın?

Çoğu zaman olduğu gibi evde vakit geçirmeyi severim.Genellikle evden çalıştığım için çoğu vaktim evde geçse de kışın kendime ayırdığım vakitlerde bir kahve eşliğinde kdrama izlemeyi çok severim.Çok içecek tüketen biri değilim ama sıcak içecekleri sevdiğim için kışın kendimce çeşit çeşit sıcak içecek denemeyi de severim.

2.Kış sana ne hatırlatıyor?

Bana sadece karın her tarafı örttüğü bir görüntü hatırlatıyor.Şimdi bu pek karşılaştığımız bir durum değil ama eskiden kar yağdığında her yerde daha kalın bir örtü olurdu.

3.Kış denildiğinde aklınıza ilk ne geliyor?

Soğuk hava.Benim pek sevdiğim bir şey değil, sanırım kışı da bu yüzden sevemiyorum ama soğuk olmasa da sıcağın kıymetini bilemeyiz.

5.Kışın kullandığınız favori kozmetik ürününüz hangisi?

Kesinlikle nemlendiricilerim.Yüz,dudak ve göz altı nemlendiricisini bu dönemde mutlaka kullanırım.Karma-yağlı cilt tipim olmasına rağmen soğuk havalarda benim cildim de kuruyor.Bir de sivilce yüzünden temizleyici ve ilaç kullanıyorsam kesinlikle nemlendiricisiz yapamam.

6.Özellikle kışın yapmaktan hoşlandığınız bir şey var mı?Varsa nedir?

Özelllikle yapmaktan hoşlandığım bir şey yok.Kar yağmışsa karda yürümeyi severim sadece.

7.Kış yemeklerinden en çok hangisini tüketirsin?

Sebze yemeklerini çok severim.Kış sebzelerinin yemeklerini ayrı bir severim.En sevdiklerim karnabahar,brokoli ve kabak tatlısı.Sanırım kışın en sevdiğim yönü bolca sebze çıkması.

8.Yaz mı?Kış mı?

Kesinlikle yaz.Soğuk havayı çok sevmediğimden yaz mevsimini diğer mevsimlere göre daha çok seviyorum.

9.2020'ye veda ederken ne söylemek istersin?

2020 hem ülkemiz hem dünya için çok zor geçen bir yıl oldu.Bu olayları yıla bağlamak da doğru mu bilmiyorum ama yangın,sel,deprem,daha önce hiç karşılaşmadığımız ve hayatımızı baştan aşağı değiştiren salgın,hepsi bu senede olunca çok da iyi hatırlanabilecek bir sene olmadı.Tek güzel yanı savaşların bir nebze olsun azalması oldu.Zorlu geçen 2020'nin ardından umarım bundan sonrası daha iyi geçer,savaşlar,felaketler ve hastalıklar azalır,İnsanlığı ve tüm canlıları daha güzel seneler karşılar.Bundan sonrası bütün canlılar için daha güzel olsun.Allah bütün canlılara güzel günler göstersin.

Benim kış mimi cevaplarım bunlardı❄Umarım okurken keyif almışsınızdır.Ben de yazmak isteyen herkesi mimliyorum🤗

Yorum Gönder

7 Yorumlar

  1. Bu yorumu ellerim üşüye üşüye yazıyorum :) Bu kışın nesini severler ki :) Tamam kar, sıcak içeçecekler ve mevsimlik sebzeler gayet hoş ama yine de "yaşasın bahar ayları" diyorum :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum😄Tabi her mevsimin kendine göre güzelliği var ama ben yazı tercih ederim😊

      Sil
  2. Çok güzel anlatmışsın gerçekten 2020 baya zorlu bir yıl oldu mücadele dolu bir yıl mimime cevap verdiğin için teşekkür ederim eline emeğine sağlık ❤️❤️

    YanıtlaSil
  3. Bahar mevsimleri hem sıcak hem soğuk sevmeyenler için gerçekten güzel😄Umarım bir an önce salgından bütün dünya kurtulur.

    YanıtlaSil