CHERIJAMU'DAN GELEN HEDİYELER 2021🎁

 


Her doğum günümde istisnasız beni unutmayan ve harika hediyeler gönderen sevgili arkadaşım Cherijamu bu sene de beni şımarttı.Her gönderdiği hediye paketi anlamlı ve düşünce dolu oluyor.O kadar güzel paket hazırlıyor ki hayran kalıyorum.Bende maalesef o yetenek yok.Hazırladığım hediyelere estetik katamıyorum.Yıllardır snail mail,hediyeleşme,mektuplaşma hobim olsa da sınırlarımı zorlasam bile gönderen kadar güzel hazırlayamıyorum.İmrendiğim bir yetenek diyebilirim.Yine bu sene anlamlı ve çok güzel hazırlanmış bir hatta iki paket göndermiş.Bu yazımda sizlere bu hediyelerden bahsedeğim.Umarım aranızda hediye seçme konusunda benim gibi kararsızlık yaşayanlarınız varsa fikir olur.



Pothos Sarmaışığı- Hediyelerin hangisinden başlayacağımı bilemedim ama sanırım bu sarmaşıktan başlayacağım.Ben asla çiçek bakamıyorum.Daha önce sebze yetiştirmiştim.Bazıları güzel çıktı o da Allah'tan tabi ama bir kısmından verim alamadım.Çiçek konusunda ise asla yeteneğim yok.Sanırım ilgim olmadığı ve birkaç kez soldurduğum için en iyisi bakmamak diyerek çiçek bakma işine son verdim.Cherijamu hediyeler arasında bir kutuya pothos sarmaşığı koymuş ama ben farkında bile değildim.Söyler söylemez hemen kutudan alıp suya koydum.Bir ara baya uykusuzluk problemim vardı onu düşünerek bu bitkinin iyi geleceğini düşünerek böyle bir hediye vermek istemiş.Düşüncenin inceliği😍 Bakımı da oldukça kolay olduğu için umuyorum bu çiçeğe güzel bakacağım.Saksı ve toprağını güzelce ayarlayıp güzel bir köşeye yerleştireceğim.


Sherlock Holmes Seti | Sir Arthur Conan Doyle | Anonim Yayınları- Sherlock Holmes kitaplarına bayılıyorum.Elimde birkaç kitabı var ama hediyelerin arasından çıkan bu hikayeler yoktu.Görünce acayip sevindim.Setten çıkan kitaplar; Sırlar Okulu, Fısıltı, Gizemli Lanet, Gölge Adam, Ölüm Vadisi.Hepsini zevkle okuyacağım.Yorumlarını da okuduktan sonra paylaşırım.


Kozmetik ve özellikle bir sürü bakım ürünü vardı hediyeler arasında.Tonlarca maskeyi görünce gerçekten çok sevindim.Ben de hediyelerimin arasına kağıt maske koymayı çok severim.Mektup arkadaşlarıma sadece mektup gönderdiğim zamanlarda bile zarfa koyardım.Hediye için çok güzel bir seçenek.Bakalım bakım-kozmetik hediyelerim nelermiş;

Nar-ı Aşk Kolonya Maşuk- Kolonyanın şişesi semazen şeklinde.Tasarımına bayıldım.Kokusu ise meyveli ve kalıcılığı çok iyi.Rahatsız etmeyen, hoş, insanı biraz eskilere götüren bir kokusu var.

Biotama Lavanta Yağı- Lavanta yağı gerçekten uykusuzluk için birebir.Yine bunu düşünerek almış canım arkadaşım.Kokusunu da çok severim.

Tam 11 tane maske vardı hediyelerin arasında!! Bunlar;

Superdrug Cooling Cucumber Clay Mask

Superdrug Purifying Dead Sea & Witch Hazel Clay Mask- Bunlar kil maskeleri.Superdrug'ın ürünlerini çok seviyorum.Bunları daha önce denememiştim.

Watsons Love My Glow Aloe Vera Sheet Mask- Sanırım Watsons'ın Love My Glow serisini de ilk defa deneyeceğim.Watsons'ın çoğu kağıt maskesinden memnunum ve severek kullanıyorum.Gerekten çok iyi nem veriyorlar.

Dewytree Premium Syn-ake Black Mask- Hem markayı hem de yılan temalı bir ürünü ilk defa deneyeceğim.

Watsons Express Moisturising Mask- Yine denemediğim bir seri.

Watsons Express Youth Boosting Mask

Watsons ChickGang Black Pearl Mask- İnci içerikli maskeleri çok severim.Daha önce Etude House'un inci içerikli ürününü deneyip memnun kalmıştım.Ondan sonra bu içeriğe sahip ürünleri kullanmaya devam ettim.

Watsons ChickGang Collagen Mask

Watsons Shibaink Lycopene Kağıt Maske- Bu içeriği de ilk kez deneyeceğim.

Watsons Shibaink Aloe Vera Kağıt Maske

SNP Animal Panda Whitening Mask- SNP'nin bu hayvan desenli maskelerini denemiştim.Ama pandalıyı ilk kez deneyeceğim.

Maskelerin hepsine bayıldım.Deneyince inceleme yazılarını sizlerle paylaşacağım.

Dentbo Bambu Diş Fırçası- Bambu diş fırçalarını sıkça görüyordum ama denememiştim daha önce.Bunu da severek kullanacağım.

Betam Makyaj Temizleme Pedi

Missha Scalp Therapy Shampoo Tester- Missha'dan ikinci kez şampuan deneyişim olacak.Merak ettim.

NYX Wicked Lashes WL03- Takma kirpikleri günlük makyajımda kullanamasam da çok seviyorum.Arada makyaj denemelerimde kullanıyorum.Bu kirpiğin şekli de çok hoşuma gitti.Bunu da deneyince paylaşırım.

Missha Time Revolution Artemisia Pack Foam Cleanser- Missha'nın Time Revolution serisine sıkça rastladım.Baya da beğenilen bir seri.Seriden ilk kez bir ürün deneyeceğim.

Holika Holika Green Tea Egg Soap- Yıllardır merak ettiğim bir üründü ama deneme şansım olmamıştı.Bunu da zevkle kullanacağım.

Holika Holika Charcoal Egg Soap

Naturalove Ahşap Tarak- Bir tarafı daha sık diğer tarafı seyrek ahşap tarak.Ahşap tarakla saçı taramanın sağlığa çok faydası olduğunu duymuştum.Daha önce denemiştim.Bu tarağı kullanarak da arada taramaya devam edeceğim.

NYX Glitter Brilliants x12- Tam 12 renk glitter!Yine günlük makyajımda çok kullanamayıp bayıldığım bir diğer ürün.Glitterları gerçekten çok seviyorum.Arada makyaj denemelerimde kullanacağım.Renkler; GLI01, GLI02, GLI03, GLI04, GLI05, GLI06, GLI07, GLI08, GLI09, GLI10, GLI11, GLI12.


Çikolata seven birine gönderilebilecek en güzel hediyelerden😍Çeşit çeşit çikolata koymuş hediyelerin arasına.

Original Gourmet Chocolate Fusion Wafer Cookies- Bu tarz bir şey daha önce yemiştim ama bu markayı ilk kez deneyeceğim.

Belgium %50 Dark Chocolate- Bitter çikolatada biraz seçiciyim.Hepsini yiyemiyorum ama buna bayıldım.Kakao tadı çok iyi.

Wefood Ham Kakao Parçacıkları- Bunu görünce çok şaşırdım.İlk kez deneyeceğim bir şey.Henüz denemedim ama kokusu çok güzel.Aklımda birkaç tarif var onlarda denemeyi düşünüyorum.

Torku Miniki Nuga Mini- Torku'nun çikolatalarını severim.Bu çikolatasını daha önce denememiştim.Hediyeler arasındaydı.Kahvemin yanına bir tanesini denedim.Oldukça güzel.


Dükkanistan Hera Çizgili Etekli Takım- Şöyle bir triko takım almak ne zamandır aklımdaydı ama emin olamıyordum yakışır mı yakışmaz mı diye.Cherijamu benden erken davrandı.Takımı görünce çok beğendim.Henüz denemedim ama güzel duracağını düşünüyorum.


Ve bir kahve sever olduğumu da unutmamış😊

Gönül Collection French Press- Filtre kahvelerimde genellikle makine kullanıyorum.French Press bardaklarını görmüştüm ama filtre kahveye yeni alıştığım için alıp almama konusunda kararsızdım.Birkaç yapım videosuna baktım aslında çok daha kolay ve pratik.

Arow Süzgeçli Bardak- Bu da bitki çayı için çok kullanışlı bir bardak.İçinde çıkarabileceğiniz bir süzgeç var ve kapağı lastikli olduğu için kapatıp daha uzun süre sıcak tüketebilirsiniz.

Kahve Dünyası Filtre Kahve- Filtre kahve içmeye başladığımdan beri Kahve Dünyası'nın filtre kahvesi de merak ettiklerim arasındaydı.Bunu da keyifle içeceğim.

Nescafe Blend 37- Bunu daha önce içmiştim tadı güzeldi.Arada hızlıca kahve yapmak istediğim zamanlarda elim bu çözünebilir olanlara gidiyor.

2x Kahve İçin Filtre Bezi- Bunu da ilk defa görüyorum.Çok ilgimi çekti.Kullanırken bir video çekip Instagram Reels kısmında paylaşmayı düşünüyorum.


Ve hediyelerin olmazsa olması ve en güzeli tabi ki mektup😍 Yine çok güzel bir tasarımla hazırladığı mektuba güzel dileklerini yazmış canım arkadaşım😊

Hediyelerin hepsine bayıldım.Çok ince düşünülerek hazırlanmış hediyeler💜Aralarında birçok yeni deneyeceğim şey var.Sevgili arkadaşım Cheriamu'ya kocamaaan teşekkür ediyorum buradan😊

Yorum Gönder

6 Yorumlar