BIOAQUA JELLY MASK İNCELEME YAZISI🌸


Kağıt maskeler gibi, uygulanıp durulanan jel maskeler de kullanım için oldukça kolay oluyor.Daha önce birçok markanın bu şekilde jel maskelerini denedim.Etkileri kağıt maskelere göre daha az olsa da jel maskeler de oldukça güzel oluyor.Genellikle durulanabilir oluyorlar ama bazen krem gibi sürülen de oluyor.Bioaqua diye bir Çin cilt bakım markası var.Bir ara oldukça popülerdi.Bu marka çeşit çeşit yapıda ve içerikte birçok maskeye sahip.Bu yazımda sizlere jel formda olan maskelerinden bahsedeceğim.



Ürün üzerindeki açıklamaları Çince olduğundan bir şey anlamadığım için diğer jel maskeleri nasıl kullanıyorsam o şekilde kullandım.Sürüp 10-15 dakika bekletip duruladım.Etkilerini ve vaatlerini kısa bir şekilde ingilizce açıklamışlar.Yapıları tamamen jel kıvamda ve rengi şeffaf.Oldukça ince bir yapıya sahip ve yapışkan değil.Yıkandıktan sonra maske ciltten tamamen arınıyor.Bu tarz jel maskeleri özellikle yaz aylarında kullanmak çok iyi oluyor.Buzdolabında bekletip kullandığınızda cildinize ferahlık da sağlıyor.İçerisinde fazla ürün olduğundan birkaç kez kullanabiliyorsunuz.Ayrıca serumsuz, hazır kağıt maskeler için de kullanılabilir.Şimdi kullandığım çeşitlere teker teker bakalım.


Aloe Jelly Mask- Aloe içeriği seçeneği, cilde nem vermek için hafif ve narin yapışkan olmayan yapısıyla kolayca emilir, susamış cilt kondisyonunu onarır.Cildi ipeksi ve narin yapar.Duruladıktan sonra cildi yumuşacık yapıyor ve sağlıklı gösteriyor.Ekstra bir nem vermese de cildi içeriden nemlendiriyor.Aloe olduğu için cildi onarır diye düşündüm ama cildimin tahriş olduğu zamanlarda uyguladığımda çok fayda etmedi.Bu arada ürünün kokusu Nature Republic Aloe Vera Soothing Gel gibi kokuyor.


Blueberry Jelly Mask- Yaban mersini içeriği ile cildi nemlendirir, pürüzsüzleştirir ve nazik bakım yapar, nemi ve suyu cilde hapseder, yumuşak ve nemlenmiş bir cilt sağlar.Kuru cildi onarır.Kullanım sonrası cildi kristal gibi temizleyerek bebek cildi görünümü verir.Nemlendirir, pürüzsüzleştirir ve cildin nem ihtiyacını karşılar.Bu maskenin cildi onardığını düşünüyorum.Ayrıca ciltte yağlı his bırakmadan, içeriden nemlendiriryor.Cilde temiz bir his sağlıyor.


Cherry Jelly Mask- Taze kiraz çiçeği özü ve nem sayesinde cilde nemli bir etki sağlar, cildin su eksikliğinden kaynaklı nemsizliğini ve donuk duruşunu onarır.Bahardaki Cherry Blossom çiçekleri gibi cildinize güzellik katar.Ürünün hafif pembe rengi var.Kokusu çok güzel, çiçeksi parfümlü bir kokuya sahip.Cildi beyazlatma etkisi var ve ayrıca cildi yumuşatıyor.

Bioaqua hayvanlar üzerinde deney yapan markalar arasındadır.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Yıkanan jel maskeleri denemedim, yazını okuduktan sonra merak ettim:)

    YanıtlaSil
  2. Aloe Veralı olan favorim en sevdiğim maske türü kağıt maske ve böyle jel maskeler daha pratik. Tabii bu tarz jelli ürünleri yalnızca seyahatte rahatlık olsun diye kullanıyorum. Diğer türlüsü evde kullanışsız oluyor benim için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aloe Vera gerçekten cilde çok faydalı bir içerik.Evet bayağı kullanışlı oluyorlar😊

      Sil