Pure Beauty CC Compact


Pure Beauty'nin meşhur bb kremi ve cc kreminden sonra yeni Kompakt CC Kremi de çıktı.Açıkçası ben bu kompakt halini tüpteki haline göre daha çok beğendim.Yapı farkı var.Hatta hiç benzemiyorlar diyebiliriz.Dilerseniz ürünün özelliklerine ve yorumlarıma geçelim.




Ürünün özellikleri;

-İçerisinde SPF40 SPF+++ Güneş koruması var.
-Bendeki rengi Ivory.
-Cilt görünümünü düzeltmeye,cilt bakımını sağlamaya ve cildi UV ışınlarından korumaya yardımcıdır.
-Pink Flower Complex ve Red Inhibiting-Pearl teknolojilerini kullanarak cilt tonunu düzeltmeye ve cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur.
-Syn-Coll ve Bulgar Gül Suyu ile zenginleştirilmiş içeriği ile bu ürün cildinizin daha doğal ve parlak görünmesine yardımcı olur.
-Cildinizi kaplayarak cildinize nem ve güzel görünüm vermeye yardımcı olur.
-Advanced Skin Melting Sistemi, kremi cilde mükemmel bir uyum sağlamasına,çerdiği yumuşak pudra,sebumu emerek yağ kontrolünde ve cilde nem sağlamada yardımcı olur.
-Paraben,Lanolin,Alkol içermez.
-Kompakt fondötenten yeterli miktarda almak için süngerle hafifçe bastırınız.Yüzünüze nazikçe uygulayınız ve daha iyi kapatma için işlemi tekrarlayınız.
-Ultra kapatıcılığa sahip.
-Menşei Kore.
-Organik içerik sertifikalı.
-İçerisinden cushion fondöten süngeri çıkıyor.





Yorumlarım;

-Kapatıcılığı kat kat sürdükçe artıyor.Normalde orta kapatıcılığa sahip.Sivilce izlerimi ve göz altlarımdaki koyu halkaları güzel kapattı.
-Ciltte çok güzel duruyor.
-Nemli bitişi var ama ciltte parlak durmuyor.
-Rengi kabında koyu dursa da cilde sürünce ciltle eşitleniyor ve çok sağlıklı bir renk olarak ciltte duruyor.
-Yapısı yumuşacık,kolay uygulanıyor.
-Kolay dağılıyor.
-Günlük kullanım için uygun.
-Sivilcelenme yapmadı.
-Karma ciltler için uygun olduğunu düşünüyorum.
-Ben tam halini değil daha uygun olduğu için aslında yanlışıkla refill halini aldım.O da nasıl oldu.Watsons artık online satış yapıyor.Bu ürünün de indirimli olduğunu görünce tam sanıp aldım ama refill almışım.Aslında bütün haline hiç gerek yokmuş.Bu şekilde de idare edilebilir.Buraya KBeauty ürünleri çok fazla gelmiyor.Pure Beauty ürünler satılıyor ama CC Compact gelmedi.Her gittiğimde baktım ama yoktu.İnternette görünce hemen kaptım.Diğer KBeauty ürünleri de satılıyor internet sitesinde.Skinfood cilt bakım ürünleri satışı da başlamış Watsons'ta.Ben demiştim maskelerden sonra cilt bakım ürünleri de gelir diye :D Eğer bu ürünü online Watsons mağazasından satın almak isterseniz tık tık.Bu arada online alışverişinden de çok memnun kaldım.Gerek fiyatlar gerek kargo ücreti ve hızı süper.

















Yorum Gönder

2 Yorumlar