Maybelline Gigi Hadid Matte Lipstick / Mat Ruj


Merhaba ~

Bugün sizlerle şık mı şık bir o kadar da uygun bir ruj inceleyeceğiz.Maybelline geçtiğimiz aylarda Gigi Hadid ile bir seri çıkardı.Maybelline ürünlerinin Gigi Hadid'in zevkiyle birleşmesi harika ürünler ortaya çıkardı.Maybelline ürünleri bence zaten uygun fiyatlı ve çok başarılı ürünler.Bu tip işbirlikleriyle çok daha güzel ürünler ortaya çıkıyor.




Gigi Hadid gibi birinin çıkardığı ürünlerden çirkinlik beklenemez herhalde :) Ürünler çok çok şık.Hem rengi hem üzerindeki yazıları,yazıların renkleri,ambalajın dokusu harika.


Ürünün ambalajında Gigi Hadid'in imzası da bulunuyor.


Ürünün yapısı yumuşacık ama dudağı tam örtmesi için 2 kat uygulansa daha iyi olur.Yada dudaklarınızda çok fazla kuruluk yoksa tek katta da güzel bir şekilde dudağınızın rengini örtebilir.Aşırı kuru mattan ziyade hafif saten bitişe kaçıyor yapısı.Bu da dudakta ağırlık olmadan şık bir görünüm sağlıyor.Kalıcı bir yapıya da sahip.


Bendeki rengi GG09 MCCALL.Pembe alttonlu nude renk.Açık bir renk olmasına rağmen absürd durmuyor dudakta.Hatta bu tip renkler dişleri sarı gösterir ama bu göstermiyor.İsmi çocukluk arkadaşından ilham alarak vermiş bu ruja :)

Günlük kullanım için hem renk hem yapı olarak çok çok kullanışlı ve şık bir ruj.

Bu ruju Trendyol'dan satın almıştık.




Yorum Gönder

0 Yorumlar