Real Techniques Core Collection Fırça Seti


Real Techniques'in en sevdiğim setlerinden biri Core Collection.Ten makyajı için hemen hemen her fırça var içerisinde.4 tane var ama çok amaçlı fırçalar.Dilerseniz özelliklerinden ve yorumlarımdan bahsedeyim.




Ten makyajı için gerekli 4 fırça içeriyor.Kılları sentetik.Fırçanın kabı ile fırçalık yapılabiliyor da.Şurada anlatmıştım.Fırçalar ürün emmiyor bu da güzel bir özellik haliyle :D Kılları yumuşacık ve ürün kolay dağılıyor.








Contour Brush; Highlighter ve kontür uygulama fırçası.Özellikle keskin kontür ve bol highlighter seviyorsanız bu fırça çok kullanışlı.Göz altı pudrası da uygulanabilir.


Pointed Foundation Brush- Değişik şekli ile likit fondöteninizi kapatıcılık için bu fırça ile uygulayabilirsinz.Çok fazla çizgi bırakmadan fondöteni güzelce yayıyor.Bunun dışında highlighter,baz,göz bazı uygulamak için de uygun.Özellikle fondöten konusunda ince makyaj yapıyorsanız bu fırça sizin için uygun.



Detailer Brush;Kapatıcı,özellikle de kapanması gereken küçük yerler için uygun br fırça.Ayrıca likit ruj da uygulanabilir.



Buffing Brush;Pudra ve mineral fondöten kullanımı için uygun.Bunun dışında likit fondöteni iz bırakmadan yayıor,bronzer kullanımı için de uygun.Fırçayı yapıştırarak değil de hafif değdirerek uygulanırsa fondötende daha iyi sonuç alırsınız.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Great brushes and love especially the fact that they come together with an envelope case. From what I can see in your photos, they do a great job, the resul is very good.
    I like your blog very much for the subjects and writing so I am following you on GFC and Google and if you could do the same, I would be very happy.
    Wish you a fantastic evening!
    Regards,
    Flo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Right they are good brushes :)Thank you so much :) I followed you too and you have a great blog :)

      Sil
  2. Alınası bir fırça seti ;) tesekkurlerrr

    YanıtlaSil