Efsane Diziler: Secret Garden (2010)



Ülke: Güney Kore

Bölüm Sayısı: 20

Tür: Fantastik


Oyuncular:

Ha Ji Won - Gil Ra Im

Hyun Bin- Kim Joo Won

Yoon Sang Hyun- Oska

Lee Jong Suk- Han Tae Sun

Yoo In Na- Min Ah Young




Konusu;

Kim Joo Won geçmişte yaşadığı bir travma sonucu bazı hassasiyetleri olan holding sahibi tipik zengin olan karakterdir.Gil Ra Im hem sevdiği hem de geçimini sağlamak için dublörlük yapmaktadır.Oska çok popüler ve şımarık bir sanatçıdır aynı zamanda Joo Won'un da kuzenidir.Gil Ra Im sıkı bir Oska hayranıdır.

Kaderleri çok önceden birleşmiş olan Gil Ra Im ve Kim Joo Won bunu bilmeden karşılaşır ve birbirlerinden çok da hoşlanmazlar.Birbirlerini ittikçe ve beğenmedikçe bir türlü bir araya gelemezler.Fakat gizli bir bahçede bulunan bir restoranda yedikleri yemekten sonra fantastik olaylar gerçekleşir ve artık birbirlerinden habersiz adım atamaz hale gelirler.Bu olay hiç hoşlarına gitmese de birbirlerini tanımaya ve anlamaya yardımcı olur.Hatta neden bu hale geldiklerini ve onları bu olayla bağlayan geçmişteki sebebi de öğrenirler.

Yorumlarım;

Farklı bir konusu var.Sanırım bu yüzden sevildi.Özellikle yayınlandığı dönemde bu tip bir senaryo yoktu bildiğim kadarıyla.Ben de popüler diziyi popüler olduğu dönemde izleyememe sendromu vardı önceden bu yüzen bu kadar geç izledim :D Şimdi yeni ve popüler dizileri izlemeyi daha çok seviyorum.

İlk bölümlerinde bu dizi neden bu kadar abartılmış desem de sonradan özellikle 5. bölümden sonra baya eğlenceli hale geldi.

Gil Ra Im'e şirinlik hiç yakışmadı acaba rol gereği mi böyle oldu bilmiyorum.

2. kız karakter oynarken çok kasmış kendini rol yaptığı aşırı belli oluyordu.Tepkileri aşırı ve geçti.




SPOILER!!!

Joo Won'un o özel durumu ilk yönetmene söylemesi sürpriz oldu.Sevmiyordu çünkü.

Gil Ra Im ile aralarındaki bağ çok değişik bir konu.




Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Benim en sevdiklerimden biridir.Acayip eğlenceli.Kim bilir kaç kere tekrar izlemişimdir.Oska'yı da tek geçerim :))

    YanıtlaSil