Şubat Favoriler 2018


Şubat ayında baya kozmetik ürünü favorim oldu.Bunları sizlerle paylaşmak istedim.Bir kısmı yen çıkan ürünler bir kısmı elimde olup yeni keşfettiğim ürünler.
Diadermine Hydralist Gece Boyu Nem Bakımı- Bu kış cildim çok kurudu.Ne sürsem fayda etmedi.Fayda edenler o anlık etti tamamen nemlenmedi cildim.Nemlendirici gece maskesinin faydası olacağını düşünüyordum.Hatta Tony Moly'nin Banana Sleeping Pack'ini denemiştim tester olarak acaba tam boyunu mu alsam derken Diadermine nem bakımı diye bir krem çıkardı.Mis gibi bir ürün.Kusursuz.Sabaha cildiniz ışıl ışıl ve neme doymuş uyanıyorsunuz.



The Balm Highlite'N Con Tour Paletindeki 500Hz rengi- Resimdeki üstte sağda olan renk.Yapı ve renk olarak göz altını sabitlemek için muhteşem bir renk.Bu ürünü kapatıcımın üzerine uyguladığımda hem çizgilere dolmadı hem de aydınlık bir görüntü sağladı.

Naturalove Tekli Takma Kirpik- Geçtiğimiz ay dizi program vb deki kadın oyuncuların kirpikleri dikkatimi çekti.Tamam doğal olanı da vardır ama hem doğal görünüp hem de krpiklerin kaşlara değmesi bazılarında tuhaf geldi ama bir o kadar da şıkduruyordu.Benim de elimde Naturalove'ın bu takma kirpik seti vardı.Rimel uygulamadan sadece bu kirpiklerden 5-6 tane taktığımda hem doğal hem de acayip güzel bir görünüm elde ettim.

Maybelline Fit Me Concealer- Ne zamandır bu kapatıcıyı bekliyorduk sonunda ülkemize geldi.Göz altlarını kapatmada çok başarılı ve aydınlık da bir görünüm verdiği için favorilerime girdi.

Note Deep Black Mascara- Watsons Güzellik Kutusu'ndan çıkan Note'un bu rimeli kirpiklere yoğunluk verirken aynı zamanda tek tek ayırıyor.Bazı rimelleri uyguladığımda kirpiklerim sağa sola kayıyor ama bu rimel kirpikleri resmen hizaya sokuyor :D


Lioele Silky Highlighter BB Touch ve Oriflame Skin Dream BB Cream Karışımı- Bu karışım cildimi acayip kusursuz ve ışıl ışıl sağlıklı gösterdi.Lioele'in ürünü hafif ışıltı ve kapatıcılık içeriyor ama rengi koyuydu Oriflame BB ile karıştırınca hem renk olarak hem yapı olarak birbirini bütünledi.



Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Diadermine ürünleri bana yetersiz nem içeriyormuş gibi geliyor ama diğer ürünlerin hepsine katılıyorum :)

    yazimbari.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu denemelisiniz yapısı hafif ama uyandığınızda cilt acayip nemlenmiş oluyor :)

      Sil