FOOTEASE SOOTHING LEG PATCH İNCELEME YAZISI⬜





Gün içindeki yoğun koşuşturma, spor gibi yoğun tempoya sahip işler sonrasında bacaklarda yoğun bir ağrı olabiliyor.Hatta bazen yorgunluktan uyuyacağımızı zannederken bu ağrılardan dolayı uyuyamadığımız zamanlar oluyor.Benim bazen yaşadığım bir durum.Bunun dışında bir de sanırım huzursuz bacak sendromu tipinde bir şeye sahibim.Nadir de olsa uyumadan önce kol ve bacaklarımda rahatsız edici bir his oluşuyor.Bir dönem Watsons'ta dolaşırken bir bacak bandı görmüştüm.Anladığım kadarıyla da bacak bölgesindeki yorgunluğa iyi gelen bir üründü.Aldım, denedim ve hatta o kadar memnun kaldım ki, normalde bu tarz şeylerin yazısını yazmam ama bunu mutlaka sizlerle paylaşmalıyım diye düşündüm.


-Rahatlatıcı bacak pedleri.Paket içerisinden 6 adet yapışkanlı bacak pedi çıkıyor.

-Bacaklarınızı uzun süreli rahatlatmaya ve yorgunluk etkisini azaltmaya yardımcı olur.Cilt şekline uyum sağlar ve rahatça kullanılabilir.Egzersiz sonrası, uzun süre ayakta durma, uzun süreli yürüyüşler ve topuklu ayakkabı kullanımlarından sonra kullanılabilir.

-4 esansiyel yağ içerir; lavanta, portakal, sardunya ve ho yaprağı.

-Banyodan sonra veya uykudan önce kullanılabilir.Islak cilde yapıştırmayın.

-Bacağınızda gerekli gördüğünüz bölgeye yapıştırabilirsiniz.Tabanlar, ayak bilekleri, baldır ve dizlerinize yapıştırabilirsiniz.

-Uzun süreli soğutma etkisine de sahiptir.

-Daha iyi bir soğutma etkisi için kullanmadan önce buzdolabında bekletebilirsiniz.

-Yaralı ve tahriş olmuş cilde yapıştırılmamalıdır.İritasyon oluştuğunda kullanmayı bırakmalısınız ve tıbbi yardım almalısınız.

-Etkisi 4 saatten fazla sürmez.

-Pedler oldukça büyük ebata sahip olduğundan bacağın büyük bir bölümüne yapışabiliyor.

-Yorgunluğu ve ağrıyı gerçekten alıyor.Ben ağrı kesici kullanmadan etki eden bir ürünü ilk kez görüyorum ve çok şaşırmıştım.Özellikle çok yorgun olduğum ve bu yüzden uykuya zor dalacağımı anladığım günlerde bacağıma yapıştırıyorum bu pedlerden ve kısa bir sürede o yorgunluğu alıyor.Sanki içine çekiyormuş gibi geliyor bana:)

-Soğutma ve rahatlatma etkisi çok başarılı.Bir süre sonra rahatsızlık minimum seviyeye düşüyor ve ilerleyen zamanda da tamamen geçiyor.

-Huzursuz bacak hissinde de kullanıyorum ve ona da iyi geldiğini fark ettim.Benim bu rahatsızlığım çok yoğun değil.Bandın etkisi de bu yüzden bu konuda iyi.Bu konuda biraz geç etki ediyor ama geçiriyor.Hatta ben bu huzursuzluk sendromunu kollarımda da yaşıyordum bir ara ve pedleri kollarımda da kullanmıştım.Bacaklara etki ettiği kadar hızlı ve etkili olmasa da oraya da iyi geliyordu.

-Ürünün kokusu da inanılmaz güzel.Taze portakal çiçeği ve lavanta kokusu karışımına sahip.

-Lavanta kokusunu dışarıya da verdiğinden uykuya dalma ve derin-rahat uyuma konularında da yardımcı olduğunu düşünüyorum.

-Kendimde gözlemlediğim etkileri çok başarılı.Çok memnun kaldığım bir ürün ve kaç paket bitirdiğimi bilmiyorum.Bittikçe de sık sık alıyorum.




Footease markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgi yok.Ama Watsons bünyesinde bir marka ve Watsons son zamanlarda hayvan deneyleri yapmadıklarını açıklamıştı.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Bunu kullanmadım ama denemekte fayda var. Not alıyorum. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana çok iyi geldi:) Hiç olmazsa yorgunluğu alması bile güzel:)

      Sil
  2. Bu tarz ağrıyı alan ürünlerin varlığını bilmek beni mutlu etti. İhtiyacım olduğunda kullanırım. Kokulu olması da güzel. Deneyimini paylaştığın için çok teşekkür ediyorum 😊🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de keşfedince çok sevindim:) Rica ederim:)

      Sil
  3. Allah Allah ilginç bacak ağrıları hiç bilemedim yani :)

    YanıtlaSil
  4. Böyle bir ürünün varlığından haberim yoktu. Bacak ve kol ağrısı pek yok ama sırt ağrısı için denemek isterim ürünü. Özellikle uzun süre resim çalıştığım zamanlarda sırt ağrısı oluşuyor ben de. Ürünü araştırıp bir bakayım.
    Geçmiş olsun size.
    Bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırt ağrısı için yine Watsons'ta bir bant görmüştüm geçenlerde.Bende de oluyor arada, alıp almamak konusunda kararsız kaldım.İşe yarayabilir o belki.Çok teşekkür ederim:) Rica ederim:)

      Sil