NYX LINGERIE LIQUID MATTE LIPSTICK İNCELEME YAZISI💄


Likit mat ruj deyince akla gelen ilk markalardan biri NYX.Ayrıca çeşitli yapı ve duruşa sahip likit mat rujlarıyla da ünlü bir marka.Likit mat rujlar ilk çıktığı dönemlerde Matte Lip Cream ürünü ile piyasaya girmiş ve çok beğenilmişti.Daha sonra bu kategoride çeşitli ürünler çıkarmaya devam etti.Ne kadar modası geçse de bu zamana kadar kalıcılığı en iyi olan ve yoğun pigmentasyona sahip olan tek dudak ürünüydü likit mat rujlar.Benim de elimde hala bulunuyor birkaç markaya ait.Bunlardan biri de NYX'in Lingerie koleksiyonundaki Liquid Matte Lipstick'i, bu yazımda da sizlere bu üründen bahsedeceğim.


-Likit yapıda bir ürün.Tasarımı sade.Aplikatörü ince tasarlanmış.Bu biraz uygulama güçlüğü sağlıyor.Düz bir şekilde uygulama yapamıyorsunuz, yatay uygulama yaparken de zor oluyor.

-Yapısı kremsi, orta yoğunlukta bir ürün.Dudakta matlaştıktan sonra çok fazla ağırlık yapmıyor.

-Kuruma hızı orta.Ne çok hızlı ne de geç kuruyor.

-Tamamen mat bitişli bir ürün.Ama ürün hem sürüldüğünde hem de kuruduktan sonra çatlak çatlak, parça halinde duruyor.Bu da hoş bir görüntü vermiyor haliyle.Bütün ve tok durmuyor dudakta maalesef.Zamanla iyice kuruduktan sonra da pütür pütür duruyor dudakta.Kuruluğu da belli ediyor tabii ki.

-Pigmentasyonu orta.Renk veriyor ama dudağın rengini tam bir şekilde kapatıp tamamen kendi rengini vermiyor.Bu yapısından kaynaklı bir sorun da olabilir.

-Kalıcılığı başarılı.Çok zor siliniyor.Gün içinde tazeleme bile gerektirmeyebilir.

Bendeki rengine de bakalım.


LIPLI11 Baby Doll- Çok çok açık, uçuk pembe bir renge sahip.Dudakta da çok açık duruyor.Bu tarz renkler bende güzel durmuyor pek o yüzden bu rengi de kendime yakıştırmadım ve sevemedim.Az uygulayıp dağıttığınızda bir tık daha güzel duruyor renk.Bir de ben bu tarz açık renkli rujları taşırarak kullanıyorum.Bu şekilde daha güzel duruyorlar.



Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

NYX, hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir markadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

2 Yorumlar