Rena Nounen


Konichiwa ^^

Bugün sizlere bir Japon kızımızı tanıtmak istedim.Kendisi Rena Nounen.Nohnen diye de arayabilirsiniz.Bu kızı tanıma sebebim Japon arkadaşımın beni bu kıza benzetmesi.Kendileri lütfetti efenim :D O günden beri bu kızı az da olsa takip ederim.Ben de biraz benzettim kendime ama çok da değil.Sanırım daha çok mimiklerimiz benziyor.


Rena daha çok Amachan dizisiyle tanındı ve buradaki rolüyle çok sevildi.Ben henüz izlemedim ama fragmanlarından gördüğüm kadarıyla dizideki enerjisi süper.

En son projesi ise benim gibi Live Action severler için güzel bir proje olan Princess Jellyfish.İlk çıktığında bakmıştım çeviri olmayınca izleyememiştim ama yakın zamanda izlemeyi planlıyorum.


Hee yaşını unuttum.1993 doğumlu.Benden 2 yaş küçük ama daha da küçük gösteriyor :D Ben de biraz küçük gösteriyorum bu özelliğimiz de tutuyor :D



Aynı zamanda birçok reklamda da oynadı ama benim favorilerim Calpis reklamı ve Softymo reklamı.

Calpis bizim ayranımız gibi Japonların sütlü içeceği.Fakat ayranla pek benzemiyor tadı.2 sene önce tatmıştım çok fazla hatırlamıyorum ama azıcık tattıktan sonra attığımı hatırlıyorum.Şuan çok kızıyorum kendime niye attım diye.

Softymo da bir kişisel bakım markası.Rena sabunlarının reklamını yaptı.Ben de görür görmez arkadaşımdan istedim.Bulamadım demişti ama sürpriz yapmış :D Onu da daha kullanmadım.Yakında yazısını yazarım.


Siz Rena'yı tanıyor musunuz? İzlediğiniz projeleri oldu mu?


Yorum Gönder

0 Yorumlar