Efsane Diziler: My Girl (2005)



Oyuncular;

Sol Kong Chan - Lee Dong Wook

Joo Yoo Rin - Lee Da Hee

Seo Jung Woo - Lee Jun Ki

Kim Se Hyun - Park Si Yeon

Konusu;

Joo Yoo Rin turist rehberidir ve yabancılarla arası oldukça iyidir.Sol Kong Chan dedesinin şirketinde çalışır.Yoo Rin ve Kong Chan'ın yolları uçakta kesişir.İkisinin de çıkarları vardır.Yoo Rin'in paraya ihtiyacı vardır,Kong Chan'ın ise hasta dedesinin son kez kuzenini görme dileğini yerine getirmesi gerekmektedir.Gerçek kuzeninin ölmüş olma ihtimali oldukça yüksektir.Bu yüzden Yoo Rin'den onun kuzeni rolünü oynamasını ister.Bazen birbirlerine tahammül edemedikleri ve bu oyuna son vermek istedikleri zamanlar olur ama pes etmezler.

Bu arada Kong Chan'ın kuzeni Jung Woo da durumdan haberdardır ve Yoo Rin'i sever.Bu konuda Kong Chan ile çok mücadele eder.

Bu oyun Yoo Rin ve Kong Chan arasındaki bağı kuvvetlendirir ve işler değişik bir hal almaya başlar.

Bu dizinin birçok ülkede versiyonları çıktı.Bizde de yakın zamanda 'Aşk Yalanı Sever' adıyla yapıldı.Çok fazla izlemedim.O yüzden karşılaştırma yapamayacağım fakat My Girl benim için çok çok güzel bir diziydi o dönemlerde.Hala şarkılarını dinlediğimde tekrar izlemek isterim.Bizim dizinin onun yerini alabileceğini zannetmiyorum.






Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Bu diziyi izlemedim ama şuan da Aşk Yalanı Sever versiyonunu izliyorum, güzel gidiyor sevdim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık birebir aynısını yapıyorlar o yüzden hoşumuza gidiyor Kore dizilerinden yapılma diziler :) Ben de İlişki Durumu Karışık'ta Full House'u gördüğüm için tamamen izlemesem de denk geldiğinde hoşuma giderek izliyordum :) Bu da çok güzeldi gerçekten.Eski dizi izlemek istediğinde buna bir bak derim :)

      Sil