Lee Yo Won Makyajı / Lee Yo Won Inspired Make Up


Blogumu uzun zamandır takip ediyorsanız Lee Yo Won hayranı olduğumu biliyorsunuzdur.Birçok dizisinin yazısını yazdım hatta kendisi hakkında da bir yazı yazdım.Bugün de sizlerle Lee Yo Won'un bu fotoğraftaki makyajını nasıl yapabiliriz onu anlatacağım.


Lee Yo Won'un hemen hemen her makyajı çok çok güzel ve birbirinden farklı olduğu için genel bir makyaj seçemedim.Uygulamak daha kolay olur diye bu makyajını seçtim.


Yüzü gördüğünüz gibi ışıl ışıl.Bu yüzden ben de öncelikle yüzümü nemlendiriyorum.Bunun için Chifure nemlendirici losyonları uyguladım.Üzerine de ışıl ışıl ve pembe tonlarda olan Etude House Nymph Aura bazı çeneme,yanaklarıma,burnumun üstüne ve alnıma bolca sürüp dağıttım.

Kızarıklık ve göz altı morluklarımı correctorla (Golden Rose Camouflage Cream Palette-Göz altıma sondaki turuncu rengi,kızarıklıklara 4.renk olan yeşil rengi) eşitleyip üzerine tam ten renginde olması için Etude House Precious Mineral BB krem ile Innisfree Perfect Cover Foundation'ı karıştırdım ve bunu Innisfree sünger ile tampon hareketlerle uyguladım.Bir de ten ürününüzün nemli olması daha iyi olur.

Kaşlarımın iç kısımlarını Ali Express'ten aldığım kaş fırçası ile düz,dış kısımlarını aşağı doğru taradım ve kaş rengimde olan Wet n Wild'ın Ultimate Brow Kit'indeki koyu rengi hafif bir şekilde uyguladım.

Burun kenarlarımı ve burnumun ön-yan kısımlarını Flormar Nude Dudes paletindeki en koyu renkle Dresslink'ten aldığım açılı far fırçası ile kontürledim.

Sarı-turuncu tonlarda olan The Balm'ın Highlite 'N Con Tour paletindeki 0dB elmacık kemiğimin altından çeneme kadar olan bölgeye hafif bir şekilde Ecotools'un seyahat boy allık fırçasıyla uygulayıp dağıttım.Birazda çenemin alt hizasına uyguladım.

Göz altıma hafif açık tonlu bir kapatıcı (Golden Rose Camouflage Cream Palette-1. rengi uyguladım)  uygulayıp dağıttım.

Yine The Balm Highlite 'N Con Tour paletinde olan 125Hz rengini yani pembe tonlarda olan aydınlatıcıyı Ali Express'ten aldığım yüz fırça setindeki konik fırça ile göz altlarımdan yanaklarımın ortasına kadar,burnumun gözlerimin arasında kalan kısmına,kaş üstüme,alnıma ve çeneme uyguladım.




Açık pembe tonlarında olan Etude House Lovely Cookie Blusher Rose Sugar Macaron'u yine Ecotools'un aynı fırçası ile yanaklarımın biraz altına sürüp dışa doğru dağıtıyorum.

Göz makyajında altın-bakır tonlarını tercih etmiş bu resimde.Ben de baz olarak elimde çok eskiden aldığım çakma Loreal çift taraflı kalem farlardan No: L303 numaralı üründe bulunan koyu rengi kullandım.

Wet n Wild Studio Eyeshadow Palette Coming Latte paletindeki 3.renk olan altın rengini Art Net karıştırma fırçası ile gözümü açtığımda yukarıdan çok az görünecek şekilde göz kapağıma uyguladım.

Asıl renk olarak sıcak bakır tonlarında bir renk kullanmış.Ben de bunun için The BalmAppetit paletindeki Chris P. Bacon yabi meşhur bakır rengini Ali Express'ten satın aldığım 12'li far fırçası setinden çıkan küçük sık kıllı fırça ile göz kapağımın sadece katlanma kısmına kadar olan yere kadar uyguladım.

Wet n Wild'ın yine aynı paletindeki daha açık bakır tonlarında olan 4. rengi alt kirpik diplerime ince kısa uçlu Ali Express fırçalarımdan biri ile uyguladım.

Yine aynı Wet n Wild paletindeki son renk olan mat siyah renkle hafif yukarı doğru kuyruklu olacak şekilde açılı Ali Express fırça ile eyeliner çektim.Üzerinden de Maybelline jel eyelinerla Real Techniques'in eyeliner fırçası ile geçtim.

Göz içime sıcak kahverengi tonlarında olan Flormar'ın 105 numaralı kalemini uyguladım.

Kirpiklerimi Holika Holika'nın kirpik kıvırıcısı ile kıvırıp,kirpikleri tek tek ayıran Gosh Boombastic rimelini azıcık sürüyorum.

Son olarak da vişne-mürdüm tonlarında bir lip tint olan Beyond Alice In Glow Oil Tint 04 Burgundy rengini kullandım.

Umarım hoşunuza gitmiştir.Bu sefer kullandığım ürünleri aralara katayım dedim.Sizce böyle mi daha iyi yoksa sonunda mı paylaşayım kullandığım ürünleri?



Yorum Gönder

0 Yorumlar