Haziran Bitenler 2017



Herkese merhaba ^^ 
Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Yazıya geçmeden söyleyeyim çekilişin tarihini uzattım,katılmak isterseniz buyurun :)

Haziran ayında baya bir ürün bitirmişim o yüzden hiç uzatmadan ürün yorumlarıma geçeyim.




Saç ürünlerinden başlayalım;

Watsons Avocado Conditioning Treatment Wax- Boyalı ve donuk saçlar için saç maskesi.500 mllik bir ürün.Kullan kullan bitmiyor yani :D Kırılmaları yavaşlatmayı,saça yumuşaklık ve pürüzsüz görünüm vermeyi vaad ediyor.İçerisinde avokado ve zeytin yağları mevcut.Salon bakımı gibi bakım yapar diyor açıklamasında.Gerçekten öyle.Buradaki kuaförlerde bu maskelerden görmüştüm.Saça nem vermeyi de vaad ediyor.Bu ürün daha çok kuru saçlar için uygun bence.Çünkü saça nem veriyor.Sanki saç su içmiş gibi :D Nasıl bir tabir oldu bilmiyorum ama bu şekilde açıklamak istedim.Kokusu da çok güzel.

Huncalife Bioten Tea Tree Oil Shampoo- Çay ağacı özlü,her saç tipi için uygun şampuan.Paraben ve parafin içermiyor.Kokusu bildiğimiz çay ağacı yağı kokusu.Saçı onarmaya ve kuvvenlendirmeye yardımcı olduğu yazıyor.Saçları derinlemesine temizlerken,çay ağacının antioksidan etkisi ile saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlamayı vaad ediyor.Saçı çok güzel temizliyor.Organik şampuanlara benzediği için saça aşırı bir parlaklık vermiyor.Ama mis gibi temizliyor.Özellikle yağlı saç derileri için bu şampuanı önerebilirim.

Lesoleil Shampoo Normal Saçlar 90 gr- Kapalı saçlar için, 5 bitki ve 5 mineral içeren bir şampuan.Özellikle biz kapalılar için mükemmel bir şampuan.Kokusu zaten çok güzel ama etkileri de harika.Saçı acayip yumuşatıyor ve canlı bir görünüm sağlıyor.Paraben ve parafin içermiyor.Biberiye,aloe vera,bezelye,ısırgan otu,çörek otu,çinko,magnezyum,bakır,silis,demir var içerisinde ve bunlar saç için çok faydalılar.

Yves Rocher Rinsing Vinegar- Durulanabilir saç suyu.İçerisinde frambuaz sirkesi var.Mis gibi kokuyor.Saçın son durulanmasından önce bu suyu saçınıza sürüp bol su ile duruluyorsunuz.Sirkenin saça etkisi zaten parlatmadır.Bu ürün de bu konuda başarılı.Bu ürünü bir ara alışverişin yanına hediye veriyorlardı o zaman denemiştim.Bu ürünü Nisan Favorilerime eklemişim.



Banyo ürünlerine bakalım;

English Home Bath Salt Soft- Banyo tuzu.İçerdiği zengin mineral ve esansiyel yağlar ile vücudu ve zihni dinlendirmeyi,nazikçe beslemeyi vaad ediyor.Kokusu güzeldi hatta duş jeli de vardı şurada bahsetmiştim.Ama alalı çok oldu ve kokusu çok kötüydü,ekşi birşey kokuyordu bu yüzden çöpe attım içindeki ürünü.

Oriflame Harmony Shower Gel- Dünyanın en güzel kokan duş jeli.Aslında indirime denk gelsem şöyle 4-5 tane alırım.Çok severek kullandım.Parfümü falan da var herhalde.

Nivea Duşta Vücut Kremi Bal Keyfi- Normal duş jelinizle yıkandıktan sonra bu ürünü sürüp durulanıyorsunuz.Bunun üzerine vücut kremi kullanmanıza gerek kalmıyor.Mis gibi bal kokuyor.

Banyo Tuzu- Adını okuyamıyorum.Japon arkadaşıma sordum.Cevap gelince eklerim buraya.Gül kokulu ve pembiş bir banyo tuzu.Gerçekten mis gibi gül kokuyor.2 kullanımlık bir üründü.Doldurduğunuz küvetin içerisine döküyorsunuz.Arkadaşım okuyamamış markasını :D Ama Ebay'den almıştım.


Maskelerden devam edelim;


Watsons Nose Pore Strip Deep Cleansing- Aloe vera suyu ve cadı fındığı özü içeriyor.Bu ürünü de yeni keşfettim ve bayıldım.Gözenekleri derinlemesine temizliyor.Hatta belirgin bir şekilde görebiliyorsunuz.Detaylı yazısını yazacağım.


Yüz temizleme ürünleri;

Superdrug Cleansing Facial Wipes Karma Ciltler için- Nazikçe suya dayanıklı göz makyajını temizlemeyi,cildi arındırmayı vaad ediyor.İçeriğindeki hamamelis ve niasinamid ile ciltteki parlamayı engellemeye ve arındırmaya yardımcı olur diyor.Bu yüzden kuru ciltler için uygun değil.Yumuşacık bir yapısı vardı mendilin ve makyajı hemen hemen iyi çıkarıyordu diyebilirim.

Nivea Hassas Göz Makyaj Temizleyici- Mis gibi tipik Nivea kokusu var.Göz makyajını çok güzel temizliyor.Çok ağır makyajlarda denemedim ama diğer göz makyajlarımı güzel çıkardı.

Benri Islak Bebek Havlusu- Çok sık ıslak mendil bitiren biriyim.Mümkün olduğunca içerisinde fazla mendil olan ve uygun ürünleri tercih ediyorum :D Bu mendilde de kampanya vardı 3 al 2 ödeydi ben de kaptım tabi.İçerisinde 25 tane var ve sanırım 3 taneye 4 lira civarı birşey ödedim.Bebek havlusu olduğu için yumuşacık.Paraben,alkol içermiyor.

Watsons Side Seal Facial Puffs- Asya'da yaşayan bloggerlar hep bu tip makyaj pamukları kullanıyorlar ve benim de çok hoşuma gidiyordu.Watsons sağolsun bizi bundan da mahrum bırakmadı ve böyle bir makyaj temizleme pamuğu getirdi ülkemize.Hem şık,hem kullanışlı hem de şeker.%100 saf pamuk,tiftiksiz ve ultra yumuşak.100 tane var içerisinde.Şekilleri kare ve dikişsizler.Çok fazla dağılma olmuyor.


Tony Moly Floria Brightening Peeling Gel- Dünyanın en güzel peelingi.Favorilerimde daha uzun bahsedeceğim.Bu ürünün tam boyunu alacağım o kadar diyim :D Bu tester bana Beautynet alışverişimden hediye gelmişti.


Nivea Deodorant Fresh Natural- Nivea'nın alüminyum içermeyen likit şeklinde deodorantı.Kokusu yine bilindik nivea kokusu ve harika kokuyor.Ter kokusuna karşı etkili koruma diyor.Pudrasız.Okyanıs özleri içerdiği için gün boyu ferahlık vaad ediyor.Terle ilgili problemi olan bir insan değilim.Bunu da sırf meraktan aldım ama çok beğendim.Gerçekten bunu sıktığınızda bu kokuyorsunuz :D 

Kruidvat Gözlük Temizleme Mendili- Bu mendili bana Cherijamu'm göndermişti.Gözlük kullanmıyorum ama bir ara aksesuar olarak bir gözlük taktım.Camları kirliydi onu temizledim ve güzel temizledi.Yalnız benden size tavsiye lütfen aksesuar gözlükleri plastik dahi olsa camlı takmayın.Onu taktıktan sonra baş ağrısı ve mide bulantısından mahvoldum.

Brush Egg- Bu fırça temizleyicisinden çok memnunum.En son bununla bir eyeliner fırçası temizliği yaptım ve temizleyemedim brush eggi.Fırça pırıl pırıl ama :D O yüzden bu çöpe gidiyor yenisini sipariş ettim ^^ Bununla fırçalarımı nasıl temizlediğimi şurada anlatmıştım.



Birkaç da deneme boyu ürün bitirdim;

Nuxe Creme Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturizing Cream- Yorgunluk karşıtı nemlendirici krem.Anti-oxidant ve anti-skin stress özelliklerine sahip normalden karmaya dönük ciltler için ideal krem.Kokusu muhteşem.Ciltte ağırlık yapmadan cildini derinlemesine nemlendiriyor.

Vichy Skin Idelizer Serum- Bu ürün bana Kozmela'nın hediyesiydi.İçerisinde inci gibi ışıltıları bulunan ve cildi aydınlatan hafif yapılı bir serum.Ben bunu makyaj bazı olarak da kullandım ve çok beğendim.

Swiss Pure Facial Skin Treatment (1)- Swiss Pure ile irtibata geçtim içerikleri hayvansal mı diye içeriğinde hiçbir hayvansal madde olmadığını söylediler ben de gönül rahatlığıyla kullandım.Bu ürün hafif yapılı ve cilde tabiri caizse su içiriyor.Zaten yapısı da su gibi.Nemlendirme özelliği kreme göre biraz daha hafif.

Swiss Pure Essential Moisture Serum (2)- Bu da cildi treatmenta göre biraz daha fazla nemlendiriyor ama yine hafif yapılı hatta su gibi.

Swiss Pure Enriched Moisture Cream (3)- Tam krem yapıda müthiş bir nemlendirici.Bu üçünü kullandıktan sonra cilt acayip neme doyuyor ve hem sağlıklı hem de oldukça nemli görünüyor.


2 tane de diş macunu bitirdim;

Signal White Now- Beyazlık konusunda iyiye yakın.Ferahlık konusunda iyi.Hatta ağız suyuna gerek bile kalmayabilir.

Signal White Now Glossy Shine- Dişleri çok az daha tabiri caizse ışıltılı gösteriyor ama çok farkedilmiyor.Ben bu 2 diş macununu Gratis'ten set şeklinde almıştım.Sanırım 14 lira civarıydı.

Sizden bir konuda tavsiye isteyeceğim.Sıkça kahve ve çay tüketen biriyim ve dişlerimi maalesef beyazlatma konusunda başarılı olamıyorum.Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz yöntem yada diş macunu var mı?

Haziran ayında bitirdiklerim bunlardı.Sizin içlerinden kullandıklarınız var mı?

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Hehe teşekkürler ^^ Makyaj ürünü de bitse böyle

      Sil
  2. Ne kadar da ürün bitirmişsin
    Ki hepside bakım ürünü
    Bu arada bir ara saç bakımınla ilgili yazı yazar mısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakım ürünü daha çabuk bitiyor ^^
      Tabi yazarım :)

      Sil