Haziran Favoriler 2017



Merhaba 

Haziran ayı içerisinde çok fazla favori ürünüm olmamış.Zaten çok fazla bakım ve makyaj yapmadım.Hangi ürünler favorilerim olmuş bakalım.

XP Big Eyes Rimel- Kirpikleri tek tek ayırma ve belirgin gösterme açısından çok beğendim.Üstelik uzun süre de akmadan duruyor kirpiklerde.

Koton Matte Lip Color- Rengi,kokusu,ambalajı harika ama benim için favori olma sebebi yapısı.Yumuşacık bir yapısı var köpük gibi ve sürümü kolay.

Cecile Satin Mono Eyeshadow 101- Beyaz mat bir far.Göz altlarımın beyaz durmasını sevdiğimi birkaç yazımda söylemiştim oradan hatırlıyorsanız eğer işte bu farı da onun için kullandım.Yani hem göz altlarımı sabitlemek hem de daha beyaz durmasını sağlamak için kullandım ve birçok pudra ürüne bin bastı sabitleme konusunda :D

White Glo + Diş Fırçası- Bu fırça bir White Glo diş macununun yanında veriliyordu.Uzun süredir küçücük fırça kullanıyordum bu resmen kocaman.Neredeyse ağzımın bir bölgesini tamamen kaplıyor.Ben de bu özelliğini çok beğendim.

Tonymoly Floria Brightening Peeling Gel- Peeling diyor ama içerisinde hiç tanecik yok.Su gibibir ürün.Kuru cildinizi masaj yaparak bu ürünle temizlerken ölü derinin resmen temizlendiğini hissediyorsunuz.Hassas ciltliyseniz ve peeling arıyorsanız bu ürünü alın.Ben de tam boyunu alacağım.

Az ve öz favorilerim bunlardı ^^ Hepinize güzel günler ~

Yorum Gönder

2 Yorumlar