Wet n Wild Floral Values Far Paleti



Bu tip renkte farlar gözümüzü korkutabilir fakat bununla bir makyaj yaptığımızda da renklerin çok güzel olduğunu fark ediyoruz.Mor tonlarda olan bu paletin isminin anlamı Çiçek Değerleri.Yani palet bir çiçek buketi gibi zaten.Renkler çiçekleri anımsatıyor.




İçerisinde 5 adet renk var.Ayrıca küçük birer sünger ve fırça çıkıyor.Sünger ve fırça makyaja derinlik katmak için ve göz altlarına far uygulamak için kullanılabilir.Farların yapıları yumuşak,pigmentli.Farın arkasında hangi rengin göz kapağının neresine uygulanabileceği de yazıyor.Rengi ve kodu Floral Values/ Bouquet Floral E3931.




Renkler;

Base; Mat.Pembe alttonlu krem rengi.Baz olarak tüm göz kapağına uygulanabilir.

Browbone; Işıltılı eflatun.Kaş altına uygulamak için kullanılacağı gibi tüm göz kapağına,göz pınarlarına uygulamak ve göz altlarını aydınlatmak için kullanılabilir.Çok şeker bir renk.Eski 2004-2006 yıllarındaki Kore makyajlarında kullanılan renklere benziyor.

Eyelid; Koyu pembe,az ışıltılı bir renk.Hem katlanma bölgesine hem de göz kapağının tamamına uygulanabilir.

Definer; Çok az ışıltılı koyu mor.Katlanma bölgesine uygulanabilir.

Crease; Eflatun ışıltılar içeren lacivert.Derinlik katmak için ve alt kirpik diplerine uygulamak için kullanılabilir.

Bu paleti Gratis'ten satın almıştım.


Bu tonlarla çok güzel bahar makyajı yapılıyor;

İlk önce Base ve Browbone renklerini tüm göz kapağına uyguluyoruz.Browbone'u göz pınarlarına ve göz altımıza da uyguluyoruz.Eyelid rengini hafif tüm göz kapağına ve alt kirpik hizasına sürüyoruz ve dağıtıyoruz.Definer'ı katlanma bölgesine,gözümüzün dış köşesine ve alt kirpik hizasına sürüyoruz.Crease'le hafif derinlik katıyoruz.


Yorum Gönder

2 Yorumlar