Nisan Ayı Favoriler 2018 (Kozmetik,Kore Dizisi,Temizlik Ürünü,Yiyecek,Uygulama)



Nisan ayında değişik kategorilerde birçok favorim oldu.Dilerseniz nelermiş bakalım;
Mr.Wipes Bio Home Çok Amaçlı Temizileyici- Farmasi'ye üye olduktan sonra gönderilmişti bu rün bana.Saf sabundan yapılmış.Malum temizlik zamanı.Birkaç yerin temizliğinde bu ürünü kullandım ben de.Kokusu tertemiz sabun gibi.Çok iyi temizliyor ve bezi temizlik suyuna batırdığınızda hemen tozu çıkarıyor.Çok beğendim ve memnun kaldım.İçeriği temiz olduğu için rahatlıkla da kullanılabilir bir ürün.

Marie Claire Black Mask- Bu ürü nkaç kere favorilerime girdi bilmiyorum.Mevsim geçişinden dolayı ciltte siyah nokta,gözenek,sivilce problemi olabiliyor.Bu maske siyah noktaların temizlenmesinde çok başarılı.Geçtiğimiz ay da oldukça faydası oldu.

LCN Cream Make-Up- Yüksek kapatıcılığa sahip fondöten.Bu fondöteni kullandığımda başka herhangi bir kapatıcıya ihtiyaç duymuyorum.Ciltte pürüzsüz ve çok güzel duruyor.

Golden Rose Maxim Eyes Mascara- Kirpikleri tek tek ayırıp hacimli ve uzun gösteren bir rimel.Bu kadar başarılı ve uygun fiyatlı olması çok iyi.

Essence Lash Base Mascara- Rimel bazı.Rimelin etkisini iki katına çıkarıyor.Özellikle kirpikleri daha uzun gösterme konusunda çok başarılı.


Osso Osmanlı Kahvesi- Şekersiz içebildiğim tek kahve :D Harika bir tadı var.İçerisinde çeşit çeşit değişik lezzetli tatlar var.Bunun detaylı yazısını yazacağım.




YAZIO- Günlük kalori hesaplayan,içtiğiniz su miktarını takip eden,yaptığınız sporu takip eden bir program.Kilo problemim başlayınca detokslar,sağlıklı beslenmeler vb birçok şey denedim ama fıs çıktı.Sonra nasıl beslenmek istediğimi düşündüm.Ben yemek yemeyi bir insanım.Daha doğrusu kalorisi yüksek şeyleri yemeyi seviyorum.Diyette kalorisi düşük şeyler yeniliyor genellikle ve o moda girdiğimde iyi hissetmiyorum.Kalorimi hesaplayarak zayıflasam nasıl olur dedim ve app storeda aradığımda ilk YAZIO programı çıktı karşıma.Programa kaç kilo olduğunuzu ve hedef kilonuzu yazıyorsunuz.Size günlük kalori hedefi koyuyor.Günlük 2 litre su ve 30 dk yürüyüş de hedeflettiriyor.Suyu bir şekilde içmeye çalışıyorum ama yürüyüşü tamamlayamıyorum.Buna rağmen 2 aya yakın bir sürede 6.1 kilo verdim.Az görünüyor ama bence bu hızlı vermekten çok daha iyi.Hızlı verdiğim tüm kiloları misliyle aldım.Bu şekilde kiloyu yavaş yavaş verince daha iyi oluyor ve midemin de küçüldüğünü hissediyorum.Bu kiloyu pizza,mantı,ekmek vb şeyler yiyerek verdim bu arada :) Birkaç gün kaloriyi kaçırdığım oldu o zamanlarda bile eskisi kadar yiyemediğimi farkettim.Ayrıca bu program yaptığınız sporu günlük kalorinizden düşmüyor aksine ekliyor ki daha fazla kalori açılıyor yani daha fazla yiyebiliyorsunuz.Bu çok iyi çünkü hareket ettikçe iştah da artınca o kısımları da doldurma hakkınız oluyor.


Komagene Şekerpare- Geçtiğimiz ay çok fazla Şekerpare tatlısı yedim ve favorilerim arasına girdi :D Özellikle Komagene'nin Şekerparesini çok beğendim.Hem kıvamı çok iyi hem de şekeri baymıyor.



Weighlifting Fairy Kim Bok Joo- Süper bir dizi.Halterci ve yüzücü 2 üniversite öğrencisinin hayatlarını ve ilişkilerini anlatan bir hikaye.İçeriği spor eğitimi olduğu için galiba beni bu konuda cezbetti.Neden olduğunu bir ara anlatırım detaylı.Bunun dışında aşırı komik sahneleri vardı.Oyuncuların performansları çok iyiydi.İzlenmesi gereken dizilerden biri.

Yorum Gönder

0 Yorumlar