Flormar Illuminating Primer Make-Up Base / Makyaj Bazı


Uzun zamandır güzel bir baz arayışı içerisindeydim.Favori gösterilen çoğu baz yüksek fiyatlı ürünler arasında.Youtube'dan severek takip ettipim The Makeup Chair hemen hemen her makyajında Flor'mar'ın Illuminating Primer'ını kullanıyor ve favorileri arasında bu bazı gösteriyordu.Hatta bu ürüne özel ayrı bir video bile yapmıştı.Şuradan izleyebilirsiniz.



Ben de baz tercihimi The Makeup Chair'in tavsiyesi olan bu üründen yana kullandım ve yorumlarımı da sizlerle paylaşmak istedim.

Özelliklerine göz atalım;

-Aydınlatıcı makyaj bazı.

-Yumuşak dokusu ile ciltte pudramsı ve mat bir efekt bırakır.Kolay emilim sayesinde yumuşak ve pürüzsüz bir cilt oluşumunu sağlayarak,makyaj öncesi cildi hazır hale getirir.İçeriğindeki Açai Böğürtleni ve Yeşil Çay ekstraktları sayesinde cildin elastikiyetini destekler.Silver Vine ekstraktı ile cildin nem dengesini sağlamaya,cildin canlı görünümünü desteklemeye ve hücre yenilenme sürecinin düzenli olmasına yardımcı olur.


Yorumlarım;

-Yeşil çay kokusunun biraz daha baskın olduğu parfümlü hoş bir kokusu var.

-Uygulanan ten makyaj ürününü pürüzsüz gösterdiği gibi cilde tek başına uygulandığında da cildi pürüzsüz ve güzel gösteriyor.Yani tek başına kullanım için de uygun.Fondötenin o kek kek kalıp gibi durmasını engelliyor,pürüzsüz,bütün ve kusursuz durmasını sağlıyor.Bunun dışında uygulanan fondötenin kalıcılığını artırıyor,fondötenin ciltte oynamasına az da ola engel oluyor.

-Doğal bir ışıltı veriyor.İçerisinde sim,ışıltı olmamasına rağmen doğal bir ışıltı veriyor.Sanki cildin kendi sağlıklı nemiymiş gibi bir görünüm sağlıyor.

-Yapısı ne mat ne nemli.Pudramsı ama nemsiz de değil.Beyaz losyon gibi incecik bir yapıda.Dağıtıldığında yapısı daha da hafifleşiyor.

Şuradan satın alabilirsiniz şuan indirimde.





Resimde ürünün elimdeki swatchında üst kısımda bazsız alt kısımda bazlı.Görüldüğü gibi ürün baz ile ciltle daha çok bütünleşiyor.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Şu an Golden Rose'unkini deniyorum bittikten sonra buna da bakılabilir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Golden Rose'un bazlarını da çok merak ediyorum.Elimdekiler bittikten sonra ilk deneyeceğim Golden Rose'un bazları olacak galiba :)

      Sil