Haziran Favoriler 2018 (Kozmetik,Abur Cubur,Youtuber,Renk,TV Programı)




Herkese merhaba.Yine rengarenk bir favoriler yazımla karşınızdayım efenim :D Birçok kategoriden değişik favorilerimin olduğu güzel bir yazı sizleri bekliyor.Hemen başlayalım bakalım nelermiş bunlar.

Kozmetik Favorilerim;

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Şampuan- Benim favorilerimdeki siyah renkli olan.Yani çok yıpranmış ve kuru saçlar için ekstra hasar onarımı,güç ve parlaklık vaad eden 3 kat sıvılaştırılmış keratin içeren şampuan.Şimdi şunu söyleyeyim keratin saç bakımında bire bir.Onarıyor,parlaklık veriyor,saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor.Daha önce de Urban Care Naturals'ın yine Keratin içeren bir şampuanı favorilerime girmişti.Bu şampuan da sanırım içerdiği keratinden dolayı saça sanki bakım yapılmış hissi veriyor.Özellikle saçın yeni çıkan kısımları adeta kusursuz çıkıyor :D Uç kısımları da onarmada başarılı.

Flormar Illuminating Primer- Yazısını yazmıştım zaten.İnce yapıda cilde muazzam bir etki veren harika bir baz.Özellikle yaz aylarında kullanmak için güzel bir baz.Ne matlaştırıyor ne de aşırı ışıltı veriyor.Makyajınızı sanki cildinize bakım yapıp onun üzerine fondöten uygulamışsınız gibi gösteriyor.

Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Mendili- Suya dayanıklı dayanıksız suratınızda ne varsa pırıl pırıl yapan bir makyaj temizleme mendili.Daha önce değişik birçok mendil kullandım ama makyajı tamamen çıkaran bulamamıştım maalesef .Bu efsane.İçerdiği misel sudan olabilir makyajlı yüzü tertemiz yapıyor.Cilde zarar vermiyor ve tahriş etmiyor.

Flormar Radience Primer- Yaz için baz arıyorsanız buyrun size dünyalar güzeli bir baz.Disco topuna döndürmeden adeta kendi ışıltınızmış gibi bir ışıltı sağlayan ve bunu fondöten altında söndürmeyip sanki fondötenin üzerine dünyanın en pahalı doğal ışıltı veren highligtherını sürmüşsünüz görüntüsü veren muazzam bir baz.Hafif de bronz rengi var ki yaz makyajına aşırı yakışıyor.Zaten Arap bacıya döndürecek bronzlukta değil sanki doğal bronzlaşmışsınız gibi.Ben bu bazı kaşlarımın ortasına,burnumun ucuna,çeneme ve elmacık kemiklerimin üzerine uygulayıp ten makyajımı yapıyorum süper oluyor.




Abur Cubur Favorim;

Waffle Hollanda Karamel Gofret- Şunu ilk defa yedim desem :D Herkesin övmesinden dolayı merak ediyordum ama görüntüsü çok lezzetli durmadığından bu zamana kadar almadım.Geçtiğimiz ay bir deneyeyim dedim ve üff harbi övüldüğü kadar varmış.Zaten karameli severim bu gofrette de süper olmuş.Özellikle kahveyle müthiş gidiyor.Karamel ve gofret seviyorsanız deneyin derim.




Youtuber Favorilerim;

TheZey- Norveç'te yaşayan minik bir kardeşimiz.Arada videoları denk geliyordu ama izleme fırsatım olmamıştı.Birkaç videosunu izledikten sonra bir baktım neredeyse bütün videoları izlemişim :D Süper vloglar çekiyor.İzlemenizi tavsiye ederim.Norveç hakkında da güzel bilgiler veriyor.

Ebru Yücel- Ev hanımlığının hakkını veren müthiş bir vlogger.Yemek,temizlik,ev işleri,alışveriş,makyaj harika videoları var.Özellikle yemek tariflerini,Ozanla konuşmasını ve makyaj videolarını severek izliyorum.Evde yapılacak tonla iş var ve istek gelmiyorsa açın bir videosunu sonra zaten bir istekle tüm ev işlerini bir çırpıda yapıyorsunuz ondan sonra.


Renk Favorim;

Lila- Nedense geçtiğimiz ay lila rengini çok sevdim ve herşeyde lila renkli şeyleri beğendim.Kıyafet,kozmetik,aksesuar vs herşeye çok yakıştırdığım bir renk oldu.


TV Programı Favorim;

Kim Milyoner Olmak İster- TV'de dizi sezonu bitince izleyecek birşey kalmadı derken neyse ki Kim Milyoner Olmak İster devam ediyor.Sezon içinde de severek takip ediyorum ama yazın böyle TV'de başka birşey olmayınca rahat rahat izleniyor.Yanlış bilmiyorsam haftanın 3 günü de yayında.Bu tip bilgi yarışmalarını izlemeyi seviyorum ama kralı tabi ki Kim Milyoner Olmak İster.Sunucu olarak da Murat Yıldırım'ı tercih etmeleri iyi oldu.Kenan Işık efsane bu konuda,o olsa başka kimsenin sunmasına gerek kalmaz ama maalesef rahatsızlığından dolayı başka bir sunucuyla devam edilmesi gerekiyordu ve Murat Yıldırım güzel bir seçim olmuş.Oturaklı ve güzel sunuyor.


Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. youtuberlara şimdi göz atıyorum :D

    YanıtlaSil
  2. The Zey'i ben de severek takip ediyorum, izlerken Norveç'te yaşama hayalleri kuruyorum :p

    ben de bir Haziran Favorileri postu paylaştım, bakmak istersen beklerim:)
    Sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel vlogları var :)
      Çok güzel bir yazı olmuş yorumladım :)

      Sil
  3. Ben de bir YouTuber önermek istiyorum :)
    Gurbetçi Aile'yi daha önce denemiş miydin :) Hollanda'da yaşayan 2 küçük çocuğu olan sevimli bir Türk aile. Kanallarında günlük vlog paylaşıyorlar. Eğer daha önce denk gelmediysen tavsiye ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önceden denk geldi ama izlemedim.Bakarım :) Tavsiye için teşekkürler :)

      Sil