Eylül Ayı Favoriler 2018 (Kozmetik,Film,Yiyecek,Giyecek,Youtube)


Merhabalar~Kimler sonbaharı griple karşıladı bakalım? Hasta olmayan ben hatta 2-3 senede bir hasta olan ben bu sefer hazırlıksız yakalandım ve aniden grip oldum.Ama tabi ki bu Favoriler yazısının gelmesine engel değil☺ Bu sefer az kozmetik ve diğer çeşitli kategorilerde favorilerim var☺ Dilerseniz nelermiş hemen bakalım.



Kozmetik Favorim;

Note Deep Black- Mascara- Plastik,kıvrımı fırçaya sahip bur rimel cılız kirpiklere bile acayip hacim ve uzunluk veryor.Benim kirpiklerim orta sıklıkta ve kısadır şöyle diyeyim kirpiklerim kaşlarıma kadar uzandı.Çok beğendim hatta bunu sürekli kullandığımda rimeli kullanmasam da kirpiklerimde bir sıklık farkettim.Muhteşem, denemenizi tavsiye ederim.(Watsons Güzellik Kutusu'ndan çıkmıştı, iyi ki çıkmış☺)


Film Favorim;

Direniş Karatay- Harika bir film.Tarih seviyorsanız bayılacaksınız.Oyuncu kadrosu harika efektler harika.Zaten tarihe özellikle de kendi tarihimize meraklı biri olarak bu filme bayıldım.Görünce hemen listeye ekledim ama sinemada izleme şansım olmadı.İyi ki beklemişim Kanal D'de geçtiğimiz ay yayınlandı ve izledim.Harika bir filmdi.Filmde emeği geçen herkesin emeğine sağlık cümleyi kuramadım😁 


Yiyecek Favorim;

Fo Food Products Akçaağaç Şurubu- Japon Cafe resim ve videolarında pancake üzerine dökülen maple syrup yani akçaağaç şurubu diyeyim size hele ki bu sonbahar havalarında🥞 Görünce acayip canım çekti ama akçaağaç şurubunu da nereden bulabilirim diyordum bir markette Fo'nun akçaağaç şurubunu buldum 700 mllik ürün 18liraydı ve helal bir ürün.Tadı muhteşem.Özellikle pancakele harika gidiyor.Şerbetli tatlıları seviyorsanız bu ürünü sevebilirsiniz.Şeker tadı da var bir yandan da akçaağaç aroması da geliyor.


Giyecek Favorim;

Keds Gri Simli Ayakkabı- Modelini bilmiyorum ama ayakkabı bu.Biraz tabanlı ve çok şık.Rahat ve güzel duruyor.Her kıyafetle de gidiyor.

Youtuber Favorilerim;




Jaaackjack- San Diego'da yaşayan,köpek sahibi olan,tatlış ve turuncu saçlı güleç bir vlogger.Sürekli güler yüzlü yaptığı videolar güzel ama vlogları çok daha güzel.


Yılmaz Ailesi- Günlük vloglar yapıyorlar.Hem öğretici hem de eğlenceli vloglar var kanalda.Evcil hayvanları var ve bakımından da bahsediyorlar.Sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel vloglar çekiyorlar.

Jaaackjack ve Yılmaz ailesi daha önce de favorilerime girmişti ama geçtiğimiz ay da severek izledim.


Londra'da Bir Türk Kızı- Beden Olumlama videosunda izledim kendisini ve konuşmasına bayıldım.Instagram hesabından da takip edeyim dedim storyleri falan çok hoş.



Morgan's Beauty Breakdown- Videolarına 'Gooood Morgan Everyone' diye başlayan tatlış melez bir vlogger.Kore kozmetiği konusunda uzman hemen hemen her Kore ürünü hakkında bilgisi var.

Geçtiğimiz ayki favorilerim bu şekildeydi.İçlerinde sizin de favorileriniz var mı?

Yorum Gönder

0 Yorumlar