DEBORAH MILANO METAL STROBING EYESHADOW İNCELEME YAZISI



Şu meşhur göz pınarlarını,alt kirpik hizasını aydınlatan daha doğrusu bolca simlendiren ürünler baya popüler oldu.Ama bilin bakalım bunu yıllar önce kim çıkarmıştı😄 Kore kozmetik sektörü tabi ki 😄Işıltılı ve gözleri büyük gösteren bir ürünü başka kim icat eder.Hatta birçok markanın da var ama bugün bahsedeceğim ürüne çok yakın,likit formda en popüler ürünü Etude House'un Tear Eye Liner'ı.Şurada bahsetmiştim ondan.Bugünkü bahsedeceğim ürün de bu formda ama işlevleri biraz daha fazla.Deborah Milano Metal Strobing Eyehadow'u incelemeye başlayalım.




Ürün kapatıcı,gloss tarzı bir aplikatöre sahip.Küçük ve şeffaf bir ambalaa sahip.Bu tarz ürünler daha önce Kore kozmetiğinde vardı evet ama Stila'nın Glitter and Glow serisi bu ürünü popüler hale getirdi.Likit formda ve bolca sim içeren bu tarz ürünler ya göz pınarlarını ve kirpik diplerini aydınlatmak için yada göz makyajına bol ışıltılı ve ağır bir hava katmak için kullanılıyor.Deborah'ın ürününden bahsedeyim.Yapısı oldukça ince,ışıltı ve simleri belli ve aşırı pigmentli bir far.Yapısını şöyle tarif edeyim; glitter göz ürünleri kullanırken kullanılan glitter bazı var ya sanki onu ve pigmenti birleştirmişler gibi.Ürün hemen kuruyor ve göz kapağına tabiri caizse yapışıyor.Bu da ürünü baya kalıcı yapıyor.



Adı üzerinde metalik yansımaya sahip ışıltılı bir far.Bendeki rengi 02 Strobing Effect.Kahverengi,pembe ve sarı yansımaları olan bir renk.Ama yoğunluğu pembe renk üzerine.Çok büyük simleri olduğu için ve bol ışıltılı olduğu için günlük kullanım için oldukça zor bir ürün.Belki doğru makyaj kombini kurtarabilir.Aslında renk ve yansıma olarak harika.Güzel bir makyajla hoş durabilir.Gece ve ışıltılı makyajlar için daha uygun bir ürün.Ben günlük kullanırken küçük detay fırçasına çok çok az alıp alt kirpik diplerime ve göz pınarlarıma uygulayarak kullanıyorum.Göz kapağına tam uygulamada da başarılı olabileceğini düşünüyorum.Bu ürün cut crease makyajında da hoş durabilir.

Deborah Milano hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.



Swatchlar sırasıyla; aplikatörüyle,parmakla,detay fırçasıyla ve normal fırçayla.Gördüğünüz gibi en iyi kendi aplikatörü ve parmakla uygulanıyor.


Bir üstteki resimde pembeyken hafif farklı ışıkta sarı tona dönüşüyor,az ışıkta ise kahverengi görünüyor.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Güzel çalışmalar için teşekkürler. Blogger arkadaşlarımız ''Blogger Mimi'' başlığı altında çok güzel bir mim yazısı hazırlamışlar. Ben de bu mim yazılarına katılarak blog açma serüvenimi anlattım. Okumak için sizi bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim😊Keyifle okudum emeğinize sağlık😊

      Sil
  2. Aslında rengi inanılmaz tatlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel gölgeli bir makyajla çok hoş durur😊

      Sil
  3. renk şahane gözüküyor. Çok beğendim

    YanıtlaSil