WET N WILD BARE AND BEAUTIFUL FAR PALETİ İNCELEME YAZISI


Yılın son yazısından herkese merhaba 😊

Bugünkü yazımda sizlere,kullanmayı çok sevdiğim,renkleri oldukça kullanışlı olan ve makyaj çantamın olmazsa olmazı mini bir paletten bahsedeceğim.Wet n Wild'ın mini efsane paletlerinden biri olan Bare and Beautiful palet hakkındaki izlenimlerime bakalım.




Palet Wet n Wild'ın çoğu mini paleti gibi 5 renkten oluşuyor.Renkler o kadar güzel o kadar kullanışlı ki hem günlük makyajımda hem özel makyajlarımda kullanırım diye her zaman makyaj çantamda taşıyorum.


Yapıları yumuşacık olan bu farları uygulamak oldukça kolay.Çok kolay ve eşit dağılıyorlar.Göz altına çok fazla dökülme yapmıyorlar.Özellikle mat renkler fırçayla çok çok iyi dağılıyor ve güzel pigmentasyon alınıyor.Işıltılı renkleri uygularken de düz bir far fırçası tercih edilebilir ama parmakla uygulanınca daha iyi sonuç alınıyor.Genel olarak pigmentayonları iyi.Kalıcılığına da iyi diyebiliriz.Tonlar çok bozulmuyor ama ışıltılı farlar zamanla canlılığını yitiriyor.

Renkler göz makyajında gerçekten çok güzel duruyor ve farklı bir hava katıyor makyaja.Her rengi ayrı ayrı yani tek kullanmayı da seviyorum,kombinleyerek kullanmayı da.Paletin renkleri; soğuk pembe,gül kurusu ve kahverengi tonlarında olduğu için nude bir palet diyebiliriz.Yukarıda da bahsettiğim gibi günlük kullanıma uygun renkler.Işıltılı renkleri hem metalik hem de simli yansımalar içeriyor.

Kabı tipik mini Wet n Wild paletlerinin kaplarından ve içerisinde yine bir adet mini fırça ve bir adet mini sünger var.Süngeri ışıltılı far uygulamalarından tam renk almak için ve açık rengi göz pınarlarınıza uygulamak için kullanabilirsiniz.Bu bendeki palet eski versiyonu.Yeni çıkan kaplarda satışı var mı bilmiyorum ama araştırdığımda Nude Awakening paleti sıkça karşıma çıktı.Renkler o paletin içerisine yerleştirilmiş olabilir.

Wet n Wild hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.




Bu efsane renklere bakalım;


Browbone; Metalik,içerisinde yavruağzı simler olan,şeftali tonları barındıran bir gül kurusu.Paletteki en sevdiğim renk.Tek başına makyaja ayrı bir hava katabilecek bir ton.

Base- Çok hafif ışıltılı,sarı alt tonlu bej rengi.Baz rengi olarak ve göz pınarlarını aydınlatmak için kullanılabilir.

Definer; Mat,kızıl alt tonlu koyu kahverengi.Bu da makyaja derinlik katmada güzel bir ton


Eyelid; İçerisinde pembe,altın rengi simler barındıran,ışıltılı,metalik açık kahverengi.Bu da paletteki en güzel renklerden biri.

Crease; Soğuk tonlu, mat,sütlü kahverengi.Çok başarılı geçiş rengi.Bu tonla katlanma bölgesine geçiş makyajı yapıldığında çok doğal duruyor.




Yorum Gönder

0 Yorumlar