GRATİS İNDİRİMİ ALIŞVERİŞİM 2021 💜

 


Blogun başına hatta bilgisayarın başına oturmayalı haftalar oldu.Aslında bu aralar yazı yazmak aklımda yoktu ama Gratis'in geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'binlerce üründe %60 indiriminden' güzel bir alışveriş yapınca bu alışverişi paylaşmak istedim.Aslında bu tarz indirimler çok dikkatimi çekmez ama tıklayıp baktığımda hem ihtiyacım olan bazı ürünleri buldum hem de fiyatlar inanılmaz iyiydi.Birkaç ihtiyaç dışında indirimde çok iyi fiyata bulduğum ve denemek istediğim ürünleri de aldım.İndirim gerçekten çok iyiydi.Özellikle Gratis'in kendi markalarındaki indirimler baya iyiydi.Zaten genellikle de bu markalardan alışveriş yaptım.Detaylı bir şekilde alışverişimi inceleyelim.



Öncelikle Eklips markasından, birkaç ihtiyacım olan şeyi aldım.

Eklips Disk Pamuk Düzenleyici- Aslında bu tarz ürünleri bir ara çok almıştım ve artık bir yere koyamadığımdan kaldırdım ama onlar genellikle büyük çekmece tarzı ürünlerdi.Bu yüzden çok ilgimi çekmiyordu bu tarz ürünler ama son zamanlarda pamuk kullanırken sürekli paketinden çıkarmak zor oluyor diye bir düzenleyici almayı düşünüyordum.İndirimde 5 liraya bulunca kaçırmak istemedim ve bir tane aldım.Henüz kullanmadım ama pamukları yerleştirip fotoğrafını çektim*.Sürekli paketten çıkarıp almaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

Eklips Tırnak Fırçası- Bu da ne zamandır almak istediğim şeylerdendi.Benim tırnak kenarlarım çok pütürlendiği için belki çözüm olur diye tırnak fırçası alacaktım.İndirimde bu ürünü görünce alayım dedim.Fiyatı 3 liraydı.

Eklips Seyahat Seti 5'li Pot- Bunlar iç içe geçirilmiş potlar.Daha önce farklı markalardan potlar almıştım ama bu kadar büyük ve iç içe değillerdi.Bu daha kullanışlı geldi bana.Maskelerin serumlarından artan fazla ürünleri saklamak için kullanıyorum çoğunlukla ve baya işe yarıyor.Bu da indirimde 5,75 liraydı.

Eklips'ten aldıklarım bu kadardı.Yalnız Eklips markası baya ihtiyaca yönelik gayet güzel ürünlere sahipmiş.Çok beğendim👍


*


Bee Beauty'den de mini bir alışveriş yaptım.

Bee Beauty Aloe Vera Özlü Micellar Makyaj Temizleme Mendili- Aslında başka bir ürün almıştım ama yanlış gönderilmiş.Benim almak istediğim ürün Bee Beauty Micellar Makyaj Temizleme Mendiliydi**.Bunu denedim mi hatırlamıyorum ama diğerini beğenerek kullanıyordum.Umarım bu da güzel çıkar.Sepetimde diğer ürün görünüyordu ve fiyatı 4 liraya geldi.

Bee Beauty Hair Perfume Provitamin B5 Ekstra Parlaklık- Bu ürün merak ettiğim ürünler arasındaydı ama bir türlü indirime denk gelmemiştim.Bir de memnun kalır mıyım emin olamadığımdan büyük boyunu almak istememiştim.Bunu 4,75 liraya bulunca denemek için aldım.Kokusu hafif çiçeksi bir koku.Bir kez denedim.Gerçekten güzel bir koku veriyor ve o koku kalıyor saçınızda.Bittiğinde bitenlere eklediğim zaman daha detaylı yorumlarım.


**


Dalin Antibakteriyel El Temizleme Jeli- El temizleme jelleri ve kolonyalar sık sık aldığımız şeylerden oldu artık.Genellikle aynı etkiye sahipler zaten.Dalin'in bu ürününü görünce kokusu tipik Dalin kokusudur diye aldım ama maalesef öyle değil.Hijyenik ve alkol kokusu daha ağır basmış.Yine de kokusu kötü değil ama orijinal kokusu olsa daha güzel olurdu.Bunun da fiyatı 5,50 liraydı.


Benri'den de bir ihtiyaç alışverişi yaptım.

Benri Disk Pamuk 80'li- Makyaj temizleme pamuğum bitmek üzereydi.Benri'nin disk pamuklarını da severek kullanıyorum.Bu 80'li olanın fiyatı 4,25'ti.Çok sık kullanmadığım için bana bir müddet yeter.

Benri Disney Baby Islak Bebek Havlusu- Islak mendillerim de bitmek üzereydi.Genellikle büyük olan ıslak mendilleri masamın üzerine koyuyorum.Sık sık ürün denediğim için hemen bitiyor.Bu ıslak bebek havluları bir tık daha yumuşak oluyor.Bu sefer de bunu almışım.Fiyatı 2,50 liraydı.

Benri Kulak Çubuğu- Bu da bitenlerden olduğu için aldım.200'lü ve fiyatı 5 liraydı.

Benri Diney Minnie Mouse Islak Cep Mendili- Bir iki tane de küçük ıslak mendil almak istedim.Minnie ve Mickey desenli ürünleri çok seviyorum.Bunların da tanesi 1 lira olunca alayım dedim.

Benri Disney Mickey Mouse Islak Cep Mendili- İkisinin paket deseni farklı ve ikisi de çok şirin😍


Vee gelelim renkli kozmetik kısmına.Beaulis'ten daha önce birkaç ürün almıştım.Ama çok övülen ve tavsiye edilen ürünlerini deneme şansım olmadı.Daha doğrusu almaya pek heveslenmedim.Bu indirimde fiyatları baya iyi olunca denemek istediğim ürünleri sepete attım.

Beaulis Burn It Bronzer 195 Sunlover- Resimde rengi oldukça koyuydu ama ürün sıcak bir tona ve ışıltıya sahip.Henüz denemedim.Fiyatı 9,25 liraydı.

Beaulis Touch It Allık 513 Rose Petal- Bu tarz soft renkli allıklara bayılıyorum.Son zamanlarda da genellikle bu tarz allıklar tercih ediyorum.Beaulis'te de böyle allıklar olduğunu görünce pembe tonlarda bir tane almak istedim.Henüz denemedim ama rengi çok hoş duruyor.Fiyatı 9,25 liraydı.

Beaulis Point It Far 179 Simply Taupe- Bu ürünü de çok güzel bir geçiş rengi olarak durduğu için almak istedim.Bende bu renk, geçiş tonu olarak çok güzel duruyor.Bunun da fiyatı 6 liraydı.

Beaulis Close It Kapatıcı 130 Porcelain- Beaulis'in en çok övülen ve tavsiye edilen ürünlerinden biri.Kapatıcıyı her zaman kullanırım ve en sık bitirdiğim ürünlerden.Bu kapatıcı da çok beğenilince indirimde alayım dedim.Eski halini bilemiyorum ama üzerinde 'aynı fiyat daha büyük ambalaj' yazıyor.Fiyatı 13,50 liraydı.

Beaulis Extend It Rimel- Beaulis'te en çok merak ettiğim ürünler bu renkli ambalaja sahip rimellerdi.Hepsinin fırçasına baktım ama bana en çok uyan bu olduğu için bunu tercih ettim.Fiyatı 15 liraydı.

Beaulis Lock It Kaş Rimeli 199 Dark Brown- Dönem dönem bazı kozmetik ürünlerine sarıyorum😂 Son dönemlerde de allık ve kaş ürünlerine sarmış durumdayım.Bu ürünü de indirimde görünce denemek için aldım.Fiyatı 7 liraydı.

Beaulis Twist It Göz Kalemi 100 Black- Bu da Beaulis'in en sevilen ürünlerinden.Hatta akmadığı iddia ediliyor.Ben de merak ettim ve denemek için aldım.Fiyatı 6 liraydı.


Yalnız fiyatlar çok iyi değil mi😮Bir de ürünler başarılı çıkarsa bundan sonra Beaulis'ten sıkça alışveriş yaparım.Hepsinin yazısı denendikten sonra gelecek😉

Bu indirimden baya yararlanmışım😄Çok güzel bir alışveriş oldu benim için.Umarım siz de keyifle okumuşsunuzdur🧡

(Yazıda bahsi geçen markalar hayvanlar üzerinde deney yapmayan kısımdadır.)

Yorum Gönder

16 Yorumlar

  1. Güzel günlerde kullan inşallah Meri. Çok uygun fiyata çok güzel şeyler almışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim😊Ben de şaşkınım😂😂😂

      Sil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş aylardır hiçbir şey almıyorum şu an çok özlediğimi fark ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun zamandır yapmağım alışverişin acısını çıkardım🤭

      Sil
  3. Pamuk düzenleyici işe yarar görünüyor. 👍🏻 Dalin kokusu şampuanı gibi olsaydı denerdim. 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pamuk düzenleyici çok güzel çıktı😊Evet öyle bekledim ben de ama alkol kokusu daha baskın😕

      Sil
  4. Ben indirimi kaçırdım yaaa maşallah doldurmuşsun sende 😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimin biri bitiyor öbürü başlıyor genelde kendi markaları hep indirimde

      Sil
  5. Urunler harika, indirim daha harika... grafiksel gidemeyeli bir asır olmuş gibi hissediyorum. Ne büyük deşarjdi oysa oraları kurcalamak. Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzel bir indirimdi.Evet ya çok iyi oluyordu😕

      Sil
  6. Hepsini keyifle kullan çok güzeller ❤️

    YanıtlaSil
  7. Tırnak fırçasına ihtiyacım var çok uygun fiyatmış. Gratis güzel indirimler yapıyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzeldi fiyatlar.Bu konuda baya iyi Gratis😊

      Sil