BEE BEAUTY 3'LÜ YÜZ MASKESİ İNCELEME YAZISI

 


Eskiden kağıt maskenin varlığını yeni yeni keşfettiğimizde ülkemizde çok fazla çeşit yoktu.Olanlar genellikle Güney Kore'den ithal edilmiş sınırlı markalar oluyordu.Zamanla ülkemizde de sıkça tercih edilen cilt bakım ürünlerinden biri olunca daha çok çeşit gelmeye hatta ülkemizdeki markaların da kağıt maske üretmeye başladığını gördük.Bu gerçekten çok iyi oldu.İthal edilen ürünün fiyatına kıyasla çok daha uygun oluyor ülkemizdeki markaların çıkardığı kağıt maskeler.Kağıt maske işine giren bu markalardan biri de Gratis'in kendi cilt bakım markası olan Bee Beauty.Çeşit çeşit birçok maske çıkardılar.Fiyatı da piyasadaki diğer kağıt maskelere göre çok uygun.Arada da çoklu paketler şeklinde satıyorlar.Bu yazımda sizlere Bee Beauty'nin bu şekilde 3'lü satılan maskelerinden birini anlatacağım.



Bu maske setinin içindeki maskelerin çeşitleri; Bambu-Kömür Tozu Özlü, Hindistan Cevizi Özlü ve Pembe Greyfurt Özlü.Kardeşlerimle bölüştük bu maskeleri ve benim cildimin ihtiyacı olan Bambu-Kömür Tozlu olduğundan onu seçtim ve denedim.İlerleyen zamanlarda diğer çeşitlerini denersem yazıya eklerim.





Bambu-Kömür Tozu- Arındırıcı olarak geçiyor.Ferahlatma etkisine sahipmiş.Gözenek görünümünü azaltır diyor.Cilt berraklığını artırmaya ve gözeneklerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.Kanola tohumu yağı ile zenginleştirilmiş özel formülü, cildinizin üzerinde kirlenmeye karşı görünmez bir bariyer oluşumunu destekler.İçindeki serum çok yoğun değil.Maske kalın kumaşlı ve siyah renkte.Maskeyi uygularken ele siyahlık geliyor kir gibi.Sanırım kömür özü kırıntıları bunlar ve maskeyi cildinizden çıkartıp ürünü yaydıktan sonra bu siyahlık yüzde de kalıyor.Bir müddet bekledim belki geçer diye ama kir gibi duruyor ciltte.Mutlaka durulamak gerekiyor bunun için.Aslında kömür içerikli ürünleri severim ama leke bıraktığı için maalesef bu ürünü cildimde bırakamadım.Normalde maskede kalan serumu daha sonra kullanırdım ama bunu kullanamadım.Bunların dışında maske ciltteyken cildimin hassas kısımlarında biraz batma oldu.Cildimde en belirgin etkisi cildimin rengini açması oldu.Gözeneklerimde gözle görülür etkisi olmadı.Nemlendirme konusunda başarılıydı ama sonrasında yapış yapış bir his bıraktı.Ürünün kokusu ise pudramsı hoş bir koku.Ürünü maalesef hiç sevemedim ve tekrar almayacağım.

Bee Beauty hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. hindistan cevizi greyfurt bambu, oh hawai de sandım kendimiii :)

    YanıtlaSil
  2. Kağıt maske hiç kullanmadım ve merak ediyorum. Cildim için uygun olanı araştıracağım:) Bee Beauty'nin birçok ürünü güzel sanırım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle cilde uyumlu olup olmadığı araştırılmalı😉

      Sil
  3. Gerçekten bir iki dk sonra yüzümde bir yanma hissi oluştu 5 dk anca dayanabildim yıkıyacağım şimdi yüzümü. İnşallah sıkıntı oluşmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinden kaynaklı olabilir bende sonrasında bir sıkıntı olmamıştı👍

      Sil