İLK VLOG DENEMEM📹

 


Nihayet yıllardır yapmak istediğim şeyi yaptım ve bir vlog yükledim.Çok uzun zamandır Youtube'a video yüklemek aklımdaydı ama bir türlü başlayamıyordum.Sonunda başardım😄Günlük bir vlog çekip yüklemeye karar verdim.Klasik vlogları da sessiz vlogları da çok severek izliyorum ama ilk vloglarımın sessiz olmasını tercih ettim.İlki de bu şekilde oldu.Günlük yaşantımdan ufak kesitleri birleştirip alt yazı ekleyerek ilk vlogumu hazırladım.



Video çekme işi biraz zormuş.Özellikle sessiz vlogda ortamı ve sesleri ayarlamak oldukça zor.Klasik vlogda, gün içinde gelişine ve herhangi bir ses problemi olmadan vlog çekilebiliyor.Ama sessiz vlogda çekilen işin sesini ayarlamak gerekiyor.Arka planın sessiz olması ve mesela yemek yapılıyorsa ondan alınan sesin güzel olması lazım.İlk videom olduğu için bu ses konusunda ufak tefek sıkıntılar oldu.Bir de tabii müzik de eklemek gerekiyor.Onun da sesin çok önüne geçmemesi gerek.Müzik ayarlamalarında da birkaç eksiğim oldu bu videoda.Bir de bence kesinlikle planlanması gerekiyor vlogun.Günlük şekilde olmasa bile çekimin planlanması büyük kolaylık sağlıyor.Bu konuda başarılı olduğumu düşünüyorum.Planlı bir şekilde yürüttüğümden çekim ve edit işleri oldukça kolay gitti.Zor olacağını düşündüm ama çekimlerden ve editten sonra videomu izleyince birkaç eksi dışında benim içime sindi.Hatta daha çok vlog çekesim geldi😊İlk vlogumun linkini aşağıya bırakıyorum umarım sizler de beğenirsiniz.

Yorum Gönder

16 Yorumlar

  1. Hayırlı olsunnn. ☺️ İlk videonuzun uğuruna bol izlenmeler olur umarım. :)

    YanıtlaSil
  2. pikiş teşekkürler. duyururum herkesler de görsüün :)

    YanıtlaSil
  3. ya ramen yani sıfırdan yapsana bi. spagetti, et, tavukla filan yapsanaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rameni sıfırdan yapabileceğimi pek zannetmiyorum ama değişik tarifler deneyebilirim😂

      Sil
  4. Hayırlı uğurlu olsuun ❤❤

    YanıtlaSil
  5. Selamlar yolunuz açık olsun. Yayın hoşuma gitti ve beğenimi bıraktım.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Deeptone sayesinde sizi tanıdım. Videonuz çok tatlış, zamanla müzik ve ses gibi konularda düzenlemeler yaparak harika videolar paylaşacağınızı düşünüyorum. Hem blogunuzun hem de Youtube kanalınızın yeni abonesiyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehaba, hoş geldiniz:)Evet eksiklerim var şimdilik ama ben de zamanla düzelteceğime inanıyorum.Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Merhaba, vlogu izledim, çok dinlendiriciydi :) Sanırım instadan takipleşiyoruz ama burda etmiyormuşuz, hemen takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun bol izlenmeliii olmasını dilerim hemen bakacağım :)

    YanıtlaSil