TAIWAN HAN DENTIRELY 027 TAKMA KİRPİK İNCELEME YAZISI👁‍🗨


Takma kirpik sık kullandığım bir kozmetik ürünü değil.Fakat son zamanlarda nedense hoşuma gitmeye başladı.Hem günlük hem de özel gün makyajlarımda son zamanlarda takma kirpik kullanmayı seviyorum.Sık kullanmasam da arada bir deniyorum.Elimde hem yoğun görünüme sahip hem de günlük kullanılabilecek tarzda kirpikler var.Özellikle Ali Express'te satılan uygun fiyatlı kirpikler diğer kirpiklere göre daha fazla.Bu yazımda da yine Ali Express'te satılan Dentirely markasının 027 numaralı kirpiklerini anlatacağım.



Bu kirpikler 10 çift olarak satılıyor ve fiyatları çok uygun.Oldukça uzunlar.Kullanırken kısaltmak gerekiyor.Hatta hem kirpiklerin genişliği uzun hem de ekstra parça da var.Ben uygularken bu ekstra kısımları kısaltarak kullanıyorum.Dip kısımları ipten yapılma.Aslında görünüş açısından ve gün içinde ağırlık yapmaması ve rahat olması açısından güzel bir tasarım ama bu şekilde ip dipli olunca şekil alması biraz zor oluyor.Kirpikleri aldığınızda dümdüz duruyor ve bu şekilde kirpik diplerine uygulamak zor oluyor.Burada kirpikleri uygulamadan önce dip kısımlarından u şeklinde kıvırmanızı tavsiye ederim.Bir müddet böyle kıvırınca göz şeklini alıyor ve uygulaması daha kolay oluyor.Bir de kuvvetli bir yapıştırıcı kullanmak gerekiyor şeklinin o şekilde kalması ve kirpiğin bazı yerlerden çıkmaması için.Ama bu şekilde ipten yapılma olmasının artıları da var.Hem doğal duruyor hem de gün içinde rahatsız etmiyor.Kirpiklerin şekilleri uzun kısa karışık şekilde ve kılları incecik.Hafif kıvrık bir kirpik.Uyguladığınızda çok doğal duruyor.Yani günlük kullanım için uygun bir takma kirpik.Ben özellikle günlük makyaja uygun olduğundan kirpikleri beğendim.Uygulaması kolay olsaydı daha güzel olurdu tabii.



 Dentirely markasının hayvanlar üzerinde deney yapıp yapmadığına dair bilgiye ulaşamadım.


Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. takma kirpik çok şirin oluyo yaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Eski sevgilim geldi aklıma neredeyse hiç cıkartmazdı takma kirpikleri :D

    YanıtlaSil
  3. Takma kirpik kullanmadım ama yoğun kirpikli gözlerin daha etkileyici olduğunu düşünüyorum. Biraz beceri kazandıktan sonra kullanımı daha kolay olacaktır sanırım. Tek kullanımlık mıdır diye merak ettim. Debyhan dentirely, 10'lu paket olması açısından iyiymiş. İnceleme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten yoğun kirpikler çok hoş duruyor.Ben kirpikler yıpranana kadar kullanıyorum ama tabii o kadar kullanmamak gerek😄

      Sil
  4. hepsi güzeel bunlar da ne güzel oluyo yaa :)

    YanıtlaSil