PASTEL PURE FAR PALETİ İNCELEME YAZISI🦋


Pastel renkleri göz makyajında kullanmak son dönemlerde moda oldu.Benim en sevdiğim tonlardır pastel tonları ve her rengin pastel halini severim.Bu yüzden bu modayı da çok sevdim ve göz makyajlarımda bu renkleri kullanmaya bayılıyorum.İlk moda olduğu zamanlarda bu tonlarda çok az far paleti vardı ama zamanla birçok marka pastel renkler içeren paletler çıkardı.Bunlardan biri de Pastel markasının Pure Far Paleti.Aslında bu palet bu modanın çok başlarında çıktı.Bu yüzden modanın ilk ürünlerinden diyebiliriz.Ürünü incelemeye başlayalım.



Pastel renklere baktığımızda aklımıza gelen şeylerden biri de saflık ve duruluk oluyor.Bu renkler karıştığı her şeye saf bir görüntü veriyor.Sanırım bundan ilham alınarak paletin ismine Pure konulmuş.Palet orta boyutta, ne çok büyük ne de küçük.Tasarımı çok sade.Paletin içerisinde 9 adet pastel tonlarda renge sahip far bulunuyor.İçerisinden ayrıca ayna ve aplikatör çıkmıyor.Aslında ayna olsa gerçekten güzel olurmuş.Farlara dönelim.İçerisinde her rengin pastel tonu bulunuyor.2 renk diğerlerine göre daha büyük tasarlanmış.Diğer 7 renk aynı boyutta.Farların tasarımını da beğendim.Yapılarına gelecek olursak, incecik ve yumuşacık bir yapıya sahipler.Neredeyse kremsi diyebilirim.Uygulaması çok kolay.Fırçayla da parmakla da çok kolay uygulanıp eşit dağıtılabiliyor.Ben bu tarz renkleri genellikle parmakla uyguluyorum rengi tam versin diye.Ama farların pigmentasyonu çok yüksek olduğundan fırçayla da çok güzel renk alınabiliyor.Renkler fırçayla iyice dağıtılarak daha soft tonlara da dönüştürülebiliyor.Bir de farların hepsi ışıltılı.Rengin yanı sıra çok hoş bir ışıltı da veriyor.Hatta bu ışıltı hafif metalik ve yansımalı gibi.Normalde bu tarz pastel renklerde mat far kullanmayı severim ama bu farların ışıltısına bayıldım, çok hoş duruyor gerçekten.Soft bir görüntü veriyor.Ben bu tarz renkleri göz kapağımın biraz daha iç kısımlarına yakın bölgeye uyguluyorum öyle de çok hoş duruyor.Kalıcılığı da çok güzel.Gün içerisinde azalma, göz altına bulaşma yada çizgilere dolma gibi problemler olmuyor.Ürüne bayıldım, çok başarılı.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.



Renklerin sırasıyla duruşu yukarıdaki resimdedir.

Pastel, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı iş birliği değildir.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. Renkleri çok güzel görünüyor gerçekten:))) Mavinin tonuna bayıldım:)))

    YanıtlaSil
  2. Pastel'in Pure Far paletinde en çok hoşuma giden mavi rengin büyük miktarda yer alması oldu. Favori iki rengim var biri yeşil diğeri de mavidir. Bu anlamda hoşuma gitti. Bir de çizgi sorunu yaşatmaması güzel. Paletin diğer renklerini çok kullanabileceğimi sanmıyorum ama şöyle bir bakınca renkler insana mutluluk veriyor :)
    İnceleme için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. pastel sevilmez mi bunu da övmüşsün pekuu :)

    YanıtlaSil