BEE BEAUTY KAĞIT YÜZ MASKESİ İNCELEME YAZISI💧


Kağıt maskeler, en pratik cilt bakım ürünlerinden biri.Uzun zamandır kendi kağıt maskemi kendim yapıyordum ama doğal olsa da hazır olanlar kadar hızlı etki etmiyor tabii.Son zamanlarda bir Gratis alışverişi yaptım ve kağıt maske almak istedim.Genel olarak fiyatlar yüksekti ama Bee Beauty markasının maskeleri diğerlerine göre daha uygun geldiği için ondan almak istedim.Daha önce markadan farklı koleksiyonlardan maske denemiştim.Bu, sürekli satışta olan maskelerinden.Beraber bakalım maskenin özelliklerine.



SLS, Paraben, Esans içermeyen tek kullanımlık bir kağıt maske.%100 vegan.Maskenin kumaşı ince.Ciltte neredeyse yok gibi hafif duruyor uygulama esnasında.Serumunun yapısı ince ve maske paket içerisinde fazla serum var.Maske ciltte kaldığı sürece tam yetiyor.Ciltte çok fazla serum kalmıyor.Bu da ürünün cilt tarafından hızla emildiğini gösteriyor.Maskenin bende olan çeşidine bakalım.Şimdilik bir tane denedim.Diğer çeşitleri de denersem bu yazıya eklerim.


Pirinç- İçeriğinde bulunan pirinç özleri sayesinde cildinizin daha aydınlık görünmesine yardımcı olur.Niasinamid ve yoğun nemlendiricili formülü ile zenginleştirilmiştir.Cildinizin daha canlı görünmesine destek olur.Formül cildinizi ihtiyacı olan neme kavuşturur.Pirinç özünün beyazlatıcı etkisinin yanı sıra gözenekleri sıkılaştırma özelliği de vardır.Bunlar ürün üzerinde yazan özellikleri.Bendeki etkilerini de anlatayım.Maskeyi açtığımda tarçınlı bir koku geldi üründen ve açıkçası benim pek hoşuma gitmedi kokusu.Maskeyi cildime yerleştirdikten sonra ise yüzümde yanma ve batma hissi oluştu.Bu his maskeyi çıkardıktan sonra da bir müddet devam etti.Fakat cildimde herhangi bir kızarıklık yada tahriş yoktu.Uygulamadan sonra maskenin cildimi hafif nemlendirdiğini ve güzel bir ışıltı kattığını fark ettim.Yoğun nemlendirme özelliğine sahip değil.Hafif ve anlık bir nemlendirmeye sahip.Bir de cilde yumuşacık bir his verdi.Cilt rengimde ise gözle görülür bir beyazlama olmadı.Gözeneklerime de çok etki etmediğini düşünüyorum.

Uygun fiyatlı bir maske ama çok yoğun etkisini görmediğimden ve yanma hissi oluşturduğundan tekrar almayı düşünmüyorum.


Ürünün içeriği yukarıdaki resimdedir.

Bee Beauty, hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar arasındadır.

Bu yazı reklam değildir.

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Cilt bakım konusunda verdiğiniz faydalı bilgiler için size çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık olsun. :)

    YanıtlaSil
  2. Kağıt maskelerin pratikliğini ben de çok seviyorum. :)
    Bu maskede ilgimi çekmişti ama yanma kısmı beni de tedirgin etti. Denemem büyük ihimalle. İncelemen için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten pratikler:)Maalesef ben de tekrar almayacağım.Rica ederim canım:)

      Sil
  3. maske kullanmayı bayağı seviyon sen :)

    YanıtlaSil
  4. Kağıt maskeleri seviyorum ben de:) Missha'nın da vardı yanılmıyorsam pirinç özlü olanı, onu övmüştü herkes yorumlarda. Bee Beauty maskelerini hiç denemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Missha'nın büyük ihtimalle iyidir.Kore markalarının bayağı başarılı çıkıyor kağıt maskeleri:)

      Sil